Şimdi Ara

Dell Inspiron 15 7567 Anakart ya da Arızalı Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 yıla yakın bir süredir Dell Inspiron 7567 kullanıcısıyım ve bir süredir anakartını arıyorum. Elinde eğer sadece anakartı ya da arızalı ama anakartı sağlam olan bir bilgisayarı olan var ise satın alabilirim.

i7 7700HQ, 16 GB Ram'lık versiyonu kullanıyorum. Niyeti olan kişiler yorumlardan ya da PM'den de ulaşabilir.
    Yanlış yere açtıysam veya kuralları çiğnediysem kusura bakmayın, kurallara baktım ama yasaklı olarak göremedim.

• Dostum dışardan temin etmeye çalış. Bir.müddet daha parça.bulman çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017de aldığım 7567 model bilgisayarım ilk seneden sonra şarj tutmamaya,bi süre sonra bataryası touchpad içinden şişmeye başladı ve bataryayı çıkarttım çünkü toucpad bombeleşip yukarı kasayı kaldıtmıştı, bu arada garantisi de bitmişti, 3. senesinde ise power tuşuna basıldıktan 5dk-10dk süre sonra kilitleniyor uyarısı verip kapanmaya başladı. Tekrar power tuşuna basınca sanki uykudaymış gibi bütün programları kaldığı yerden devam ettiriyordu. Birkaç ay bu sorunlarla devam ettim en sonunda sıradan bir günde power tuşuna basınca tuş üstündeki ışık bir kez yanıp söndüğünü ancak hiç açılmadığını gördüm, servis dışı yere verdim ancak istanbula gitmesi gerektiğini ve işlemcinin değişmesi gerektiği söylendi onay verdim işlemci değişti fakat bilgisayar açılıyor 1 saat sonra yine kendiliğinden kapanıyor diyorlar, artık son çare anakart mı değiştirmeliyim, ne yapmalıyım, aynı sorunu yaşayan bir allahın kulu yok mu? Dell servisine göndermedim henüz serviste 7567 anakartı mevcut mudur? Nereyi aramalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.