Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 128 paylaşımısız ati 1100 de pes 6 oynayan arkım var. 512 mb. bu alette neden olmuyor anlamadım.

Arkadaşım sen bios tan ekran kartının paylaşımını açtın mı ?
  • X1100 ve 1gb ile bnm medieval 2 oynamisligim var..normalde de acmisti ama ben hic kasmadan low da oynayim demistim..belki normalde de takilmayabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andich -- 11 Nisan 2007; 18:44:24 >
  • x1150 yi biraz araştırdım, ekran kartı olarak 400mhz çekirdek hızına sahip x300e sahip...

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_14603_14624%5E14627,00.html
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

x1150 testlerde görüldüğü gibi Geforce Go 6100/6150, x1100 ve intel GMA 950 den daha iyi performans sergiliyor.
    Yalnız nova da bu fiyata verilmesi enteresan.Eksen de daha düşük özellikli 80gb hdd, 512 ram 800 doların üzerinde satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 12 Nisan 2007; 18:35:30 >

• novanın bu fiyata vermesinin bi sebebi de mail order kullanması olabilir.
    Bu yüzden novadan alamıyorum mail order konusunda şüphelerim var.
  • ben kafaya taktım bu aleti önümüzdeki hafta alcam galiba.. ama kullananlar izlenimlerini yazarsa fikrimin kesinleşmesine yardım eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekojan

novanın bu fiyata vermesinin bi sebebi de mail order kullanması olabilir.
    Bu yüzden novadan alamıyorum mail order konusunda şüphelerim var.

Ne alakası var mail order ı herkes kullanıyor, markomda bile var.
    Nakit yada havaleyi de uygun veriyorlar onda damı şüpelerin var?
  • mail order ile banka komisyon almıyor ve bu şekilde ucuza geliyor . Ben de alıyorum ekran kartı 256 paylaşımlı ..
    bunun haricinde herşey harika
  • Haftaya ben de alıyorum sanırım bundan.
  • quote:

mail order ile banka komisyon almıyor ve bu şekilde ucuza geliyor .

EMİNMİSİN KOMİSYON ALMADIĞINA ??
  • araştırdığım okuduğum kadarı ile pos cihazından geçen kredi kartları için banka ayrıca komisyon alıyor.Nova bilgisayar gibi bilgisayar marketleri de bunu ödememek için mail order ile çalışıyorlar.
    Şeklinde okudum .
  • Pek fark edeceğini sanmıyorum, sanal pos olmuş normal pos olmuş, sonuçta ikisi de aynı sisteme bağlı entegrasyon ile çalışıyor.
    Aslında olayın arka planı beni ilgilendirmez, ben nerede daha ucuz ödüyorsam orası benim ilgimi çeker, tabi ürünü alırken ve aldıktan sonra ki tavırlarıda önemli. Bugün arkadaşa Asus F3JP aldık, ürünü açıp incelememize sonra ödeme yapmamıza izin verdiler bu çok hoş bişi, açıkçası gözüme girdiler.
  • ben firmanin birine hediye gelen dell1501i 1gb ramli olarak 1000ytl aldim ve cok memnunum aletten.bence dort dortluk bir bilg. iste tek sorunu cpu isinmiyor ama hdd isiniyo nsl oluosa:D ama bir sorun teskil etmiyor. ben elektronik muh ve acaip kastiran programlar kullaniyorum yine de sorun yasamadim. herkese tavsiye ederim.
  • evet bence oyun kaygısı olmayanlar için harika bir alet, bir hafta içinde almayı düşünüyorum.mustafacey harddisk ısınıyor diyorsun herhangi bi kilitlenme vs. yaşadın mı bugüne kadar veya hiç oyun oynadın mı ?
  • evt nfs ug2+farcry neim oynadim hic sorun yasamadim.hdd isinma var ama kitlenme soz konusu deil, yaklasik 5-6 saat tik demedi...
    kasasi kaliteli ve saglam, ekran parlak ekran, ram ve hdd kendin degistirebilion(2ram slotu var biri bosta bi 512 daha yakisir:D)
    fiyat olarak da iyi bence gerci ben cok cok uygun fiyata aldim ama normal fiyati da cok iyi...
    ekran kartina dusuk demisler ama su anda piyasada zaten cogu ekran karti paylasimli...en azindan bunun 128 paylasimsiz, ustune 128 daha paylasimli rami var yani hypermemory. daha ne istiyorsunuzki tmm cip olarak 1150 pek iyi degil ama gma serisinden bin kat iyidir:D
    bi eksigi svideo out yok ama zaten cogu dell urununde yok bu cikis...
    dier bi eksigi de multimedia tuslari yok ama bunlar hep ayrinti...zorunluluk deil... ben bi bluetooth aldim, 6630 telimle bilg kontrol de ediom, kablosuz webcam olarak da kullaniom, kablosuz mouse gorevi de gorduruom daha ne istiyim:D
  • quote:

evet bence oyun kaygısı olmayanlar için harika bir alet, bir hafta içinde almayı düşünüyorum.mustafacey harddisk ısınıyor diyorsun herhangi bi kilitlenme vs. yaşadın mı bugüne kadar veya hiç oyun oynadın mı ?

diğer arkadaşın da dediği gibi harddiskte ısınma var,ben bilgisayarı 30 saat civarında açık bıraktım ve bi kitlenme olmadı
  • 120 gb hdd li 1gb ramli ve 80gb hdd li 512 mb ramli olan arasında sadece hdd ve ram farkımı var ? Fiyatta yaklaşık 50 $ lık oynama oluyor.Hangisini almak mantıklı
  • bence bu alet 256 paylaşımlı ekran kartı kullandığıdan dolayı 512 ram yeteris kalacaktır.
    Nerden baksan 70 dolar rame ödeyeceksin.1024 +120 gb en iyisi: )

Bu arada dolaştım inceledim bu aletten iyisi yok ..
  • 1024mb ramli ve 120gb hdd li modelinde ram tek 1024 mü yoksa 512x2 mi?
  • ram konusunda herhangi birşey söylenmemiş ama 1024 MB DDR-II 533 olduğu belli.
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=980&ProductID=bd70732
    burdaki dell i alacam fiyati ve ozellikleri cok iyi geldi bana yukarida oyun oynamayanlar icin guzel bir alet denmis tamam ben hayatimda hic oyun oynamam ama photoshop ve autocad kullaniyorum bunlarda bir sorun cikartmaz diymi linkte verdigim alet ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler...
    birde bu alet 64 bit mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonlaryapiyo -- 15 Nisan 2007; 20:28:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.