Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şirkete Dell Inspiron 1501 almak istiyoruz satışta kullanıcak.Yorumları alalbilirmiyim, uygun olur mu olmaz mı ?
    Tesekkurler.
  • ben 2 seneden fazladır bu ürünü kullanıyorum. sadece bir seferinde ekran kartı arızalnmıştı ve sorun bir haftada giderildi. oyun oynanmaz diyen arkadaşlar; 1.5 gb ram ile crysis'i 800x600 de oynadım, pes 2009 yine bu çözünürlükte oynanıyor! benim şimdiki sorum işlemciyi değiştirmek, dell sayfasında teknik destek sayfası şimdilik erişilemiyor, bu siseme uygun işlemci modellerini bilen biri varsa bilgisini paylaşmasını bekliyorum
  • selamlar. dell inspiron 1501 bilgisayarıma windows 7 kurdum ve ekran kartı driverini bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim. Ati Radeon xpress 1150

edit: Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi download19 -- 16 Ocak 2010; 12:15:13 >
  • arkadaşlar2 problemde benden !!!
    1-) win 7 de çalışan bir ati cataliyst control center varmı ben bir türlü bulamadım
    2-) birde hd bir film mkv uzantlılı tam ekran yapınca ekran kartı çalışmayı durdurdu uyarısı veriyor ve filmi kapatmassam mavi ekran çıkartıp reset atıyor
    xp de böyle sıkıntılarım yoktu nasıl çözebiliriz bu durumu acaba. sizdede varmı böyle sıkıntılar nasıl çözdünüz
  • bi tanıdıkta bu cihazdan varmış, windows 10 kuralım, ssd takalım falan dedi. kullanan var mı halen? :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.