Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin Dell kullanıcılarına Bende aldım Cuma günü elimdeydi. Hp le arasında kalmıştım bunu aldım.HP nin aynı özellikte olanı 250 YTL daha fazlaydı. Sırf tasarım için HP almam dedim.Hem HP hem Teknosa bu ikisi yürümez dedim.İyiki Dell almışım.Şu anda bi sorunum yok.İlk gün sorunum olmuştu ethernet kablosuyla nete girememiştim.Meğerki Dell güçten tasarruf etmek için ethernet in gücünü kesiyormuş. Superpi den 54 sn civarı aldım. Daha düşük alanlar varmı ? Şu anda bi problemim yok. Kullanım için tavsiyesi olan varmı ? İlk laptopum Görüntü kalitesi çok iyi.Fiyat çok iyi.CPU 36 C max. gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Benide ekleyin Dell kullanıcılarına Bende aldım Cuma günü elimdeydi. Hp le arasında kalmıştım bunu aldım.HP nin aynı özellikte olanı 250 YTL daha fazlaydı. Sırf tasarım için HP almam dedim.Hem HP hem Teknosa bu ikisi yürümez dedim.İyiki Dell almışım.Şu anda bi sorunum yok.İlk gün sorunum olmuştu ethernet kablosuyla nete girememiştim.Meğerki Dell güçten tasarruf etmek için ethernet in gücünü kesiyormuş. Superpi den 54 sn civarı aldım. Daha düşük alanlar varmı ? Şu anda bi problemim yok. Kullanım için tavsiyesi olan varmı ? İlk laptopum Görüntü kalitesi çok iyi.Fiyat çok iyi.CPU 36 C max. gördüm.

Hayırlı olsun. En iyi seçimi yapmışsın. Fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi laptop. HP almaman da hayırlı bence. Birçok kişi sorun çekiyor onlardan.

• quote:

Orjinalden alıntı: geekiad

ben de bi akrabaya alıcam bu aleti de, tek bi soru var kafamda.Bende C282 var ondaki F11 tuşu ile sistemi ilk aldığın günkü haline getirme özelliği bunda var mı?

xp home kurulu alıcaz tabii makineyi vatan dan

sistem backup var, ama ben komple silip yeniden yükledim windowsu, ürünün yanında orjinal win xp home cd si de veriyorlar.
  • ben de bugün aldım arkadaşlar. yarın biraz incelerim. bilgilerimizi paylaşalım 1501 kullanıcıları olarak.
  • o zaman bende alıyorum yorumlara nazaran
  • yeni makinelerine kavusan arkadaslara hayirli olsun diyelim toptan
    ama burada fotograflara da yer verir misiniz ben urunu canli olarak gormedim ...
    photosop , autocad programi ile kullanan varsa bilgisayarin performansi hakkinda bilgi verirlerse cok mutlu ederler beni...
  • nova bilgisayarda en ucuz fiyatı veriyordu : 775 dolar + kdv kalmamış.Aradım sordum upgarade li olarak gelmesi zor imiş...

başka fiyatlara bulacağımız yerler nereler ? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar..
  • orda free dos olduğu için ucuzdu. diğer yerlerde fiyatlar az daha yüksek ve hep aynı civarda.
    resimleri falan da koymaya çalışcam. alanlara hayırlı olsun. şimdilik çok memnunum ama daha yeni bakalım.
    buarada sağ araf ısınıyo bende. sizde de var mı?
  • hala almadnmı
  • bayaa bi ısındı sağ taraf bende. sizde yok mu? ne kadar açık tutcaz en fazla makineyi? ilk laptopum hep açık masaüstü gibi.
    ısınma problemi yaşayan var mı?
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2321

120 gb olan model bitmiş galiba, şimdi 750usd+Kdv ye aynısın 80 gb olanı var ve webcam hediyesi de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |TiMSaH|

bayaa bi ısındı sağ taraf bende. sizde yok mu? ne kadar açık tutcaz en fazla makineyi? ilk laptopum hep açık masaüstü gibi.

sağ tarafta hdd var o ısınıyo, ama bi problem yaşamadım ben ki yaklaşık 1 ay oldu aleti alalı

25-30 saat açık kaldığı da oldu,no problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigblack_tr

quote:

bayaa bi ısındı sağ taraf bende. sizde yok mu? ne kadar açık tutcaz en fazla makineyi? ilk laptopum hep açık masaüstü gibi.

sağ tarafta hdd var o ısınıyo, ama bi problem yaşamadım ben ki yaklaşık 1 ay oldu aleti alalı

25-30 saat açık kaldığı da oldu,no problem

Sağol hocam. İnşallah bir sorun yaşamayız ilerde.
  • Makineyi vatandan aldık xp home kurulu şekilde.

Bendeki c282 nin 1 dakika 43 saniyede yaptığı zipleme işini 45 saniye daha geç yaptı.Masaüstü kullanımda felan da daha yavaş olduğu ciddi şekilde farkediliyor.F/P makinesi sonuçta.Makine c282 den biraz daha sessiz yanlız, o yönü güzel.
  • hakikaten arkadaşım bu donanim haberi okuduğum zaman bilgisayar almaktan vazgeçiyorum hiç mi iyi bir bilgisayar yok
    quote:

Orjinalden alıntı: sekojan

ne problem varmış? ben problem olduğunu zannetmiyorum. arkadaşlar bazen donanimhaber yüzünden hiçbirşey alamayacağımı hissediyorum :)

Bu ürüne alternatif neler olabilir ?

• quote:

Makineyi vatandan aldık xp home kurulu şekilde.

Bendeki c282 nin 1 dakika 43 saniyede yaptığı zipleme işini 45 saniye daha geç yaptı.Masaüstü kullanımda felan da daha yavaş olduğu ciddi şekilde farkediliyor.F/P makinesi sonuçta.Makine c282 den biraz daha sessiz yanlız, o yönü güzel.

c282 ile arasında çok fiyat farkı var. Dediğin gibi f/p makinesi. Ben bütçeme göre uygun performansı seçtim.
    Oyun denediniz mi arkadaşlar? Yakında grafik gerektiren bir kaç oyun deneyeceğim.
  • arkadaşlar bu modelde IEEE1394 yani firewire var mı?eğer yoksa sonradan koyulabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

arkadaşlar bu modelde IEEE1394 yani firewire var mı?eğer yoksa sonradan koyulabilir mi?

yok maalesef, ayrıca bluetooth da yok
  • quote:

quote:

Makineyi vatandan aldık xp home kurulu şekilde.

c282 ile arasında çok fiyat farkı var. Dediğin gibi f/p makinesi. Ben bütçeme göre uygun performansı seçtim.
    Oyun denediniz mi arkadaşlar? Yakında grafik gerektiren bir kaç oyun deneyeceğim.

oblivion denedim, kasıyor biraz. Bu arada benim bilgisayarda ısınma yok. Yani var sağ tarafta ama çok az yani. Sabah 9-gece 12 açık.

• arkadaşlar ben bu ürünü çok araştırdım ve sadece oyun için aldım 1 haftadır 20 saat kasıyorum makinayı ısı ve cpu problermi artı grafik kartı problemi çıkmadı nede olsa (ATI ) silkroad online oynuyorum ve full kasıyorum collega problem yok deneyimli ve işi bilen kişlerle araştırıp tavsiyeler aldım ve altei öyle aldım vatan bilgisayardan 1350 ytl kdv dahil temin edebilirsiniz. Engüzel yani bu fiyata 1 gb ram ve atı ekran kartı bulabilmek bence dell firmasının laptop kullanıcılarına bir hediye ve reklamı olsa gerek bu,.......
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.