Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dencarlio

arkadaşlar ben bu ürünü çok araştırdım ve sadece oyun için aldım 1 haftadır 20 saat kasıyorum makinayı ısı ve cpu problermi artı grafik kartı problemi çıkmadı nede olsa (ATI ) silkroad online oynuyorum ve full kasıyorum collega problem yok deneyimli ve işi bilen kişlerle araştırıp tavsiyeler aldım ve altei öyle aldım vatan bilgisayardan 1350 ytl kdv dahil temin edebilirsiniz. Engüzel yani bu fiyata 1 gb ram ve atı ekran kartı bulabilmek bence dell firmasının laptop kullanıcılarına bir hediye ve reklamı olsa gerek bu,.......

Hangi oyunları denedin hocam?
  • merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi dell 1501 amd turion x2 t-52 işlemcisi kullanıyor bu işlemciye içinde olan 512 mb ddr2 533 mhz hızındaki rami çıkarıp yerine 1 GB DDR2 667 MHz lık bir ram taksak olurmu yani çalışırmı??????????????
  • Servise sor bence, taktıracaksan da onlara taktır. Garanti falan gitmesin.
  • Oyun ya da kastıran programlar deneyenler yazsın deneyimlerini arkadaşlar.
    Ben bugün Pes 6 yı kurdum çok da güzel oynadım medium ayarlarda. Pes 6 çok kasan bi oyun değildir belki bilemem ama 512 mb ram 64 mb ekran ile paylaşımda yani 448 mb ram ve 64 mb ekran kartı ile beni tatmin etti. Oyun delisi değilim ama neler çalışıyor aletlerimizi test edelim.
  • 3d mark 2003 den 1500k civarı aldı alet neyse oyuna gerek yok zaten arkadaşlar arada açılırken kilitlenip yeniden başlatıyor.Bazen 3 sefer falan böyle yapıyor.Sorun nedir ? Genelde sıcak ortamlarda yapıyor fakat 1 kerede normal ortamda yaptı aynı şeyi Cihaz gerçekten sağlammış yere düşürdüm taş gibi bişey olduğu yok. Yere düştü diye kilitleniyor demeyin önceden yapıyordu

• Test programlarıyla uğraşmadım anlamam onlardan. :) Fifa 2007 yi çok güzel çalıştırdı. Nfs Carbonu paylaşım 64 mb iken low detailsde 128 mb iken medium detailsde gayet tatminkar oynadım. Rami 1 gb yapınca uçarım valla :P Makineden şimdi çok memnun oldum. F/p çok iyi herkese tavsiye ederim. En azından benim ihtiyaçlarımı karşılıyor..
  • http://www.youtube.com/watch?v=WEYePU2ObZI

HENÜZ ALMAYAN İÇİN 1501 VİDEOSU ARKA PLANDAKİ ŞARKI HARİKA YANLIZ......
  • bende amd turion 1501notebook satın aldım 2 gün oldu sağ taraf ısınıyor biraz ama normal günde 15 saatten aşağı çalışmıyor bir de dikkat ettim belli bir ısı seviyesine geldiği zaman orada kalıyor daha fazla ısınmıyor. alırken o kadar araştırmadım. fiyatlara ve özelliklere baktım en hesaplısı ve performansı en yüksek notebook bu başkada yok. üzerinde wista yüklü. arkadaslar xp al die ısrar ettiler ama ben masus sorun çıkacağını bildiğim halde sırf kullanması çok eğlenceli die wista yı tercih ettim (ağzının tadını bilenler vista alsın) bende dellendim bu arada yeni üyeyim herkese slm.
  • PC açılırken kilitlenme yeniden başlama sorunu olanlar varmı ?
  • Bende yok öyle bir sorun.
  • hannibal kardes nerden aldın? hangi işletim sistemi yüklü? bende de yok oyle bir sorun. sen aldığın yerle bir görüş.
  • hocam windows xp yüklü.Metrodan aldım.İşletim sisteminden falan olabilir diye düşünüyorum.Ram den de şüpheleniyorum.
  • Ekran kartının paylaşımını nerden ayarlıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |TiMSaH|

Ekran kartının paylaşımını nerden ayarlıyorsunuz?

ekran kartının ram paylaşımı ati catalyst control center dan ayarlanıyor.

ilk başta o dediğim control center dan ayarı ne yaparsam yapayım ekran kartının rami 128 de sabit kalıyordu

ama formattan sonra düzeldi, istediğim şekilde değiştiriyorum ve bu değişim sistemin ram inde de görülüyor, mesela 16 mb ekran kartı ise sistem rami 0.98 gb yazıyıyor, 256 ekran kartı rami ise sistem eami 768 mb yazıyor ( ki sistem rami formattan önce 768 de sabitti ve değişmiyordu)

formattan ziyade ekran kartı driverını ve ati catalyst control center ı sistemden kaldırıp tekrar yüklemek de benim daha önce yaşadığım sorunu belki çözebilir.
  • PCMCIA kart yuvası sayesinde bilgisayarına istediğir giriş ünitesini ekleyebilirsin biraz internetten araştır bulursun 30 dolar civarı görmüştüm nette
    quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

arkadaşlar bu modelde IEEE1394 yani firewire var mı?eğer yoksa sonradan koyulabilir mi?
  • arkadaslar catalyst control center ben bu programı kaldırdım bilgisayarın çalışmasında bir sorun teşkil edermi? bu program tam anlamıyla ne işe yarıyor ve tekrar nerden nasıl yükleyebilirim? işletim sistemim vista
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigblack_tr

quote:

Orjinalden alıntı: |TiMSaH|

Ekran kartının paylaşımını nerden ayarlıyorsunuz?

ekran kartının ram paylaşımı ati catalyst control center dan ayarlanıyor.

ilk başta o dediğim control center dan ayarı ne yaparsam yapayım ekran kartının rami 128 de sabit kalıyordu

ama formattan sonra düzeldi, istediğim şekilde değiştiriyorum ve bu değişim sistemin ram inde de görülüyor, mesela 16 mb ekran kartı ise sistem rami 0.98 gb yazıyıyor, 256 ekran kartı rami ise sistem eami 768 mb yazıyor ( ki sistem rami formattan önce 768 de sabitti ve değişmiyordu)

formattan ziyade ekran kartı driverını ve ati catalyst control center ı sistemden kaldırıp tekrar yüklemek de benim daha önce yaşadığım sorunu belki çözebilir.

Üşeniyorum format atmaya :( Olmazsa mecbur öyle yapacağım. Anlık ekran kararması da gider inşallah.

Driverların olduğu cdde hepsi var değil mi driverların?

• quote:

Üşeniyorum format atmaya :( Olmazsa mecbur öyle yapacağım. Anlık ekran kararması da gider inşallah.

anlık ekran kararması da gitti formattan sonra,ama dediğim gibi sadece ekran kartıyla ilgili şeyleri kaldırıp tekrar yüklemen de sorunu çözebilir

driver cd sinde tüm driverlar var,olmadı dell in sitesinde de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblack_tr -- 28 Nisan 2007; 23:41:08 >
  • Arkadaşlar bugün aldım,Şu an şarjda yarın olsun ilk iş incelemelerimi aktaracağım.512 ram vardı + 1 gb ben takdırdım.Ramlerde şu sıralar indirim var.

Bu arada Dikkat amd x2 tl 50 ve tl 52 olmak üzere 2 işlemci seçeneği var tl 52 almanızı şiddetle tavsiye ederim performans farkı bir hayli fazla.

Ürün harddiski 120 gb.

Görüntü kalitesi harika , kasası sade ve klasik dell kasalarından zaten 6400 kullanmıştım bir süre , DELL in yarı yolda bırakmıyacağını bildiğimden bu ürünü aldım.

Ürünle beraber xp home geldi.Vistalı olan bir hayli pahalı idi, fiyat farkı çok olduğundan almadım.

xp home bilgisayara yükle ayrıca cdsi de mevcut.Gold bilgisayardan aldım, her türlü ilgilendiler.Açıp kontrol ettik 1 gb ram takıldıktıkdan sonra.

3 arkadaş beraber aldık aleti + eğer BONUS kartınız varsa yüzde 10 bonus kazanıyorsunuz bilgilerinize....

• quote:

Orjinalden alıntı: bigblack_tr

quote:

anlık ekran kararması da gitti formattan sonra,ama dediğim gibi sadece ekran kartıyla ilgili şeyleri kaldırıp tekrar yüklemen de sorunu çözebilir

driver cd sinde tüm driverlar var,olmadı dell in sitesinde de var

Çok sağol hocam.

Ramler 533 mü? Ne marka aldınız ramleri?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.