Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: japon_tayfun

sonunda elime ulaştı yukarıda bahsedilen ısınma prob. var ama bir sorun çıkartmadı 512 mb ram daha daha takıp vista ultimati kurdum tıkır tıkır çalışıyor hiçbir problem yok oyunları birazdan denicem harika bir makine

denediysen bekliyorum oyun yorumlarını

ha bide ne kadara aldınız ?? teknosada kdv dahil 1060 civarıydı hd:120 gb ve 1024 ram olan versiyonu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor84 -- 2 Mayıs 2007; 19:59:21 >

• 1- ram olarak kington 512 ddr2 533mhz taktım aslan gibi çalışıyor

2-age of empire 3 denedim 800 e 600 iyi perf. veriyor
    - fear kurdum sıfır takılmayla oynadım
    - sim city 4 kurdum full perf.

devam edicem testlere ama şunu söylemeliyim paramın hakkını veriyor...

3- ben vatan dan 1170 ytl ye 512 mb ram 80 gb lık türünü aldım.......
  • Servise mi taktırdın?
  • hayır kendim taktım
  • bu arada ekran kartının güncelleştirmesi varmı???
  • arkadaşlar ben 3 gün önce dell 1501 f5211 aldım bu cihazı kullanan varsa hangi oyunları açıyor hangisinda kasılıyor yada hangi grafik programlarını denemiş lütfen cevap yazsın. ayrıca pil ömrünüde merak ettim şimdi bana hiçce az gelmedi de
  • Pil ömrü 6 cell pile sahip bütün standart laptoplar gibidir.
    Bunun haricinde bazı arkadaşlar ısınma problemi olarak yazmışlar.

Bu ısınma problemi değildir her dizüsütünde bu tür ısınmalar olabilir.Dell inspiron 1501 serisindeki ısınma çok fazla değildir...

RAM 533 MHZ DİR. 533 ile 667 arasında en fazla yüzde 5 performans farkı vardırki bunu siz hissetmesssiniz ...

Bunun haricinde eğer ram takdırcaksınız, aldığınız yere takdırmanızı öneririm yani alırken takdırın.Garanti bozulması söz konusu olabilir.?

Bunun yanında aldığınız laptop kutularını tüm poşetleri ile muhafaza edin servis sorun çıkartabiliyor iade vs. durumu olduğu zaman ...
    bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekojan -- 3 Mayıs 2007; 18:47:19 >
  • Arkadaşlar peki notebook elektriğe bağlıyken bataryasını çıkarmalımıyım? 2. el satarken millet öyle yazıyor elektrikte bataryasız kullanıldı gibi.Bende tedirgin oldum.Durum nedir ? Fadası olurmu o şekilde kullanmanın ?
  • bunu bende merak ediyorum
  • Bu gün DELL Inspiron 1501 F5211 Plus siparişim elime geçti.Ablama aldığımız için yarın windows yükleyip teslim edeceğim.Hangi tesleri yapmamı isterseniz bu gece yapıp sonuçlarını gönderebilirim.
  • Ben servisi arayıp sordum. Elektrikteyken bataryalı mı kullanayım,voltaj değişimi problem yaratır mı tarzında sordum. Dedi ki onun adaptörü voltajı ayarlıyor. Bataryasız kullanın dedi fişteyken. Elektrik kesilirse alette sorun çıkarırsa ne olacak garanti dışı kalır mı dedim ama cevabı hatırlamıyorum şimdi :) galiba elektrik gidince bir şey olmaz dedi. aklımda öyle kalmış ama yine de başka bilenlerin fikrini alalım..
  • batarya dolduktan sonra otomatikman direk şarj üzerinden çalışıyor.ben iki ay önce aldım arkadaşlar.oyun performansını çok iyi bilmiyorum ama ürün kalite her yönden.
  • Peki batarya takılıyken elektrik gitse hemen batarya devreye giriyor mu? Alet kapanmadan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |TiMSaH|

Peki batarya takılıyken elektrik gitse hemen batarya devreye giriyor mu? Alet kapanmadan?

tabii ki devreye giriyor

ben de fişe takılıyken pili çıkartıp kullanıyorum, hatta adaptörü de ups e bağladım, pilsiz kullanımda dahi elektrik gidince problem olmuyor
  • Beyler evdeyken bataryayı kullanmayın. Hem gereksiz hem de bataryayı bitirsiniz. Gerektiğinde kullanırsanız batarya bilgisayar ömrünü doldurana kadar yeter. Aksi takdirde batarya biter ve yenisini almanız gerekir ki fiyatları hiç de ucuz değil.
  • peki bataryayı tak çıkar tak çıkar yalama etmeyiz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

peki bataryayı tak çıkar tak çıkar yalama etmeyiz dimi

Yok ya neden yalama olsun Ben ara sıra bataryayı takıp balkona falan çıkıyorum ya da yatağa uzanıyorum falan. Ya da kampüse götürünce takıyorum. Ama mesela masa başında işim varken ya da bilgisayarı sadece dosya çekmesi için açık bırakıyorsam bataryayı takmam yani. Gerek yok.
  • ben 2 ay bataryasız kullandım..derken bir arkadaş elektrik gidince bilgisayarının tekrar açılmadığını söyleyinceye kadar..bence bu teknolojik aletler pilin devreden çıkarma süreleriçok üst düzeyde yani telefonşardaki gibi bataryayı yeme mevzusu yok
  • 3 yıldır laptop kullanıyorum. Bataryasız kullanırken elektrik birçok kez gitti. Hiçbir laptopuma ( 3 tane kullandım ) format bile atmadım. Arkadaşınız bir şanssızlığın kurbanı olmuş bence. Bataryayı yeme mevzusu vardır. Bunlar sonsuz dayanan şeyler değil. 1 ayda biter demiyorum. Ama devamlı kullanırsanız eninde sonunda biter. İlk günkü kadar uzun süre dayanmaz süresi, 30 dkya iner falan böyle gider. Bazı laptoplarda bataryanın ne kadar ömrü kaldığı bile yazıyor, acer travelmate laptopumda böyle bir özellik vardı.
  • INS1501 W5222 AMDX2 TL52-1.6GHZ-1024MB-120GB-DVD/RW-256MB X1150HM-15.4"-WXPH

Bu ürünü almayı düşünüyorum, görüşlerinzi nelerdir?
    Sorun, mesele çıkaranı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.