Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olucaktı format çektikten sonra dell driver cd si var o otomatik açıyor ama bir türlü driverları adam gibi yükleyemedim bende içine grip zipleri teker teker açarak yükledim

bu arada vista kurunca direkt olarak bütün donanımı kendisi bulup işi hallediyor
  • ben format atmak istedim ama olmuyor. xp home yüklü. cd yi takıp kurulumu başlatıyorum, ama c sürücüsünü silemiyorum.
  • allah allah neden acaba ?????????

bi de bir video oynatınca tam ekran yapamadım bir türlü nasıl ayarlanıyor bir yardımcı olsanız
  • Bende de dell C282 var, ben de aylardır tam ekran yapamadım videoları.Harici monitöre çıkış verince tam ekran oluyor ama kendi ekranı üzerinde sağ ve soldan yaklaşık 2 cm kesik siyah şerit şeklinde.

Dayıma aldığımız 1501 de de alır almaz onu kontrol ettim aynı sorun var.Onu da çözemedim tabii ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: geekiad

Bende de dell C282 var, ben de aylardır tam ekran yapamadım videoları.Harici monitöre çıkış verince tam ekran oluyor ama kendi ekranı üzerinde sağ ve soldan yaklaşık 2 cm kesik siyah şerit şeklinde.

Dayıma aldığımız 1501 de de alır almaz onu kontrol ettim aynı sorun var.Onu da çözemedim tabii ki

bu sorun değil, widescreenden kaynaklanan bi durum

ekran çözünürlüğünü 1024x768 e getirirsen tam ekran izleyebilirsin ama görüntü güzel olmaz
  • Dell alıp format atan arkadaşlar nasıl attığınızı anlatırmısınız. 120 gb olan hdd yi bölmek ve format atmak istedim. Cd yi takıp boot ettikten sonra C bölümünü ilmek için "d" tuşuna basıyorum ama "Kur bu işlemi gerçekleştiremedi, sistemle ilgili bazı dosyalar bu bölümde" uyarısı alıyorum.

Başka nasıl format atabilirim?
  • merhaba arkadaşlar bende dell inspirion 1501 kullanıyorum yaklaşık 2 hafta oldu xp yüklü idi vatan bilgisayardan aldım elimdede wista lisansım vardı bunu update edebilirimyim diye sordum oraya evet dediler zaten üzerindeki windows etiketinde wista da var ve ben wistaya çevirdim hiç bir sorun yok fakat tek problem ses kartını vistaya uyarlayamıyorum bunun sürücüsünü nasıl bulabilirim interneti alt üst ettim fakat bulamadım bilen arkadaşlardan ardım bekliyorum.
  • vista kullananların çogu ses kartı sorunu yaşıyo bi arkadaş çözmüştü sanırım ama çok net aklımda kalmadı bi arama yap istersen belki bişeyler çıkar
  • Trojanlarla başım dertte arkadaşlar, bütün programları kurdum herşeyi hallettim derken ...
    Birden bilgisayarım içindeki simgelerimin çözünürlüğünün düştüğünü gördüm..

Çift tıkladığımda arama sonuçları açılıyor.

Bu trojan hakkında bilgim var regedit vs. alt üst ettim sildim, nod 32 bulamadı şaşırtıcı olan da bu ...
    Bil tekrar açınca aynı sorun format atmayı gözüm tutmuyor...
    kaspersky yükleyip tekrar deneyeceğim sonuç alamazsam format atacağım ...
  • kafayı yiyecem nolur bana biri nasıl format attığını anlatsın. C yi silemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dencarlio

merhaba arkadaşlar bende dell inspirion 1501 kullanıyorum yaklaşık 2 hafta oldu xp yüklü idi vatan bilgisayardan aldım elimdede wista lisansım vardı bunu update edebilirimyim diye sordum oraya evet dediler zaten üzerindeki windows etiketinde wista da var ve ben wistaya çevirdim hiç bir sorun yok fakat tek problem ses kartını vistaya uyarlayamıyorum bunun sürücüsünü nasıl bulabilirim interneti alt üst ettim fakat bulamadım bilen arkadaşlardan ardım bekliyorum.

vista ses kartını direkt görüyor ben yüklediğimde hiç bir sorun çıkartmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: enorton

kafayı yiyecem **** bana biri nasıl format attığını anlatsın. C yi silemiyorum.

ben normal format prosedürüyle attım formatı bi sorun çıkmadı

alternatif yollar deneyebilirsin

benim aklıma gelenler fdisk,windowstan önce linux kurarak hdd yi silmek ardından linuxu silerek win. kurmak,partition magic tarzı bi programla farklı bi bölüm oluşturup windowsu oraya kurmak...
  • quote:

kafayı yiyecem **** bana biri nasıl format attığını anlatsın. C yi silemiyorum.

aynı bildiğin masaüstü pcdeki gibi yapıyorsun yeniden başlat ilk ekranda f12 ye bas cd yi seç direkt ekran karşına çıkıyo zaten oradan disk bölümleme falan hepsini yapabiliyorsun
  • Bugüne kadar kaç kere format attım ama böyle bir olay hiç başıma gelmedi. C biriminin üzerine gelip, bölümü sil diyorum ama gerçekleştirmiyor
  • quote:

Bugüne kadar kaç kere format attım ama böyle bir olay hiç başıma gelmedi. C biriminin üzerine gelip, bölümü sil diyorum ama gerçekleştirmiyor

harddiski 2 ye böl ve yeni windowsu digerini silmeden böldüğün yere yükle. burdan başlat bilgisayarı ardından diğer harddisk tarafına format at...varmı problm
  • slm arkadaşlar bende dell 1501 düşünüyorum fakat flight simulator x ve falcon 4.0 simülatörlerini bu pc fazla kasmadan oynarmı?cevaplarsanız çok memnun olurum yada buna yakın bu fiyatlarda başka bir pc.
  • dell 1501e 667 mhz ram taktım 533mhz gördü ve 533 mhzde çalıştırıyor. ne iş?
  • 1501 serisi 667 yi desteklemiyorda ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: brsrcvk

slm arkadaşlar bende dell 1501 düşünüyorum fakat flight simulator x ve falcon 4.0 simülatörlerini bu pc fazla kasmadan oynarmı?cevaplarsanız çok memnun olurum yada buna yakın bu fiyatlarda başka bir pc.

ben fight simulator x de denedim ama görüntü kalitesini çok yükseltmeden yani orta seviyelerde oynamayı düşünüyorsan OK derim çünkü kasmıyor...

diğerini denemedim çünkü yok
  • Bende bügün Dell Inspiron 1501 aldım, NT'de şu ara 777$+KDV. İşletim sistemi Freedos, işlemci AMD Turion X2 TL-52, 1 GB RAM ve 120GB Harddisk, birde taşıma çantası hediye.

Makineyi az önce şarja taktım, sizce ilk şarjın süresi ne kadar olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.