Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işletim sisteminizin diverlerini arıyorsanız eger burda hepsinin driveri var bu akşam linux kurmayı deniyecem şimdiden teşekkurler http://support.euro.dell.com/support/downloads
  • quote:

Orjinalden alıntı: imate

işletim sisteminizin diverlerini arıyorsanız eger burda hepsinin driveri var bu akşam linux kurmayı deniyecem şimdiden teşekkurler http://support.euro.dell.com/support/downloads

ptesi günü ben de pardus kuruyorum :)

Ürün incelemelerini şurayada yazarsan sevinirim :http://bilinclituketici.forumarket.com/2007/04/29/dell-inspiron-1501-dizustu/

• Arkadaşlar benim bir sorun vardı hallolmadı. Windows açılırken ekran 1 sn fln tamamen kararıp geliyor. Diğer sorun da paylaşımla ilgili. Ekranın paylaşımı 64 mb iken sorun yok,RAM 448 gözüküyor. Paylaşımı 128 yaptım RAM doğal olarak 384 oluyor. Ancak Ati catalyst center ı açınca 16 mb seçili oluyor orda. RAM 384. Anlamadım gitti. Ekran kartının sürücüsünü tekrar yükledim ama sorun değişmedi. bir fikri olan var mı?
    Bir de buna ek olarak bilgisayar bana pek hızlı gelmiyor. Acaba programlar çift çekirdeğe uygun değil falan o geyikten dolayı mı?
  • hızlı gelmemesi programların çoğu biliyosun çift çekirdeği desteklemiyor bide ekran karama başta bazen oluyor banada ram olayında bende sorun çıkmadı
  • quote:

işletim sisteminizin diverlerini arıyorsanız eger burda hepsinin driveri var bu akşam linux kurmayı deniyecem şimdiden teşekkurler http://support.euro.dell.com/support/downloads

ilaç gibi geldi çok sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: sekojan

ntmağazalarını önermiyorum arkadaşlar.

Ne amaca hizmet ettiği belli olmayan mağazalardan alışveriş yapmaktan çekininiz.
    ALdığınız ürünü satan mağazanın neyin nesi olduğunu incelemekte yarar var.

ben fiyata bakarım kardeş , senin dediğin olaylara bakacak olsaydım yabancı markaların %80 ine para vermemem gerekirdi heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor84

quote:

Orjinalden alıntı: sekojan

ntmağazalarını önermiyorum arkadaşlar.

Ne amaca hizmet ettiği belli olmayan mağazalardan alışveriş yapmaktan çekininiz.
    ALdığınız ürünü satan mağazanın neyin nesi olduğunu incelemekte yarar var.

ben fiyata bakarım kardeş , senin dediğin olaylara bakacak olsaydım yabancı markaların %80 ine para vermemem gerekirdi heralde.

kesinlikle katılıyorum eğer bu şekilde düşünürsek altımızdaki arabayı içtiğimiz içeceği de sorgulamamız gerekirdi bu yüzden malı kimin sattığıda pek önemli değil kalite ve fiyat önemli

• bir tane fotograf vistalı dellldenn

http://img253.imageshack.us/my.php?image=sd530105aq7.jpg
  • Arkadaşlar biri bu 1501'in X2 TL-52 1.6ghz işlemci, 120hdd li ürününe 3D Mark 2001 yapıp ekran görüntüsü koyabilirmi? Ona göre salı günü 2 arkadaşıma alacağım, incelemeden önce Acer 5101 ile performans kıyaslaması yapacağım da. Lütfen biri bu konu ile ilgilenirse sevinirim. Saygılar.

Ürünü alınca da bol bol inceleme yayınlarım. Görüşmek üzere.
  • akşama testi yaparım hocam başka istediğin test varmı ?
  • Bugün arkadaşıma aldık.. 3D Mark 2001 testinden 4500 puan civarı aldı. Acer 5101'im 5400 civarı ve hız aşırtma ile 6000 küsür alabiliyordu. Ancak NFS Carbon'da 1024x768 çözünürlükte hiç takılmadan low detayda oynuyor. 5101'de ben 1024x768 de oynayamıyordum. Elde ettiğim veriler bunlar. Fiyat olarak 1220 YTL'ye çanta hediyeli aldı arkadaşım. Kasası hantal, klavye kasa ile aynı seviyede içine gömülü, bana hoş gelmedi ama hoparlörleri iyi gibi. Ekran aynı sayılır. Ekran kartı Ati x1100 de 300mhz iken x1150 de 400mhz de çalışıyor. Genel olarak performansını beğendim.
  • 3dmark2001 den 5022 puan aldı
  • kardeşim sanırım bios ayarlarının yenilenmesi gerekiyor yukarıda verdiğim sitede bios guncellemesi mevcut ayarları yaptıktan sonra tıkır tıkır işler korkma şimdii dosyayı indir hiç bi dosyayı calıştırmayasın sakın indirdikten sonra o dosyayı tıkla ve bekle o kendiliğinden sorunu halledip cillop gibi edecektir allahın izniylee

• timsah kardeşmize duyrulur bios surumu eskii
  • dell kastıracak oyunu sonunda keşvettim gerci 3 hafta oluyor ya neyse TEST DRİVER 2007 adlı bi oyun alın sizde görün nasıl hantallaşıyor eski oyuunlara talim
  • düşük seviyede nasıl peki
  • quote:

kardeşim sanırım bios ayarlarının yenilenmesi gerekiyor yukarıda verdiğim sitede bios guncellemesi mevcut ayarları yaptıktan sonra tıkır tıkır işler korkma şimdii dosyayı indir hiç bi dosyayı calıştırmayasın sakın indirdikten sonra o dosyayı tıkla ve bekle o kendiliğinden sorunu halledip cillop gibi edecektir allahın izniylee

Hocam çok sağol. Ama anlamadım nasıl yani dosyayı indirip çalıştırmayacağım? BIOS güncellemek falan garanti dışı bırakmaz değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: gligaMesH

bende aldım 4 gün önce bu aletten.. ilk izlenimlerim çok çok iyi. 512 ram 80 gb olan versiyondan aldım . en mantıklısıda bu zaten çünkü 1 gb olanlar 512x2 oldğu için slotlar dolmuş oluyor. ben şimdi aradaki farka 1 gb ram alıp kendim takıcam.

bu notebook hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa ben cevaplamaya hazırım. fotoğraf falan da isterseniz çeker gönderirim

Hocam ben de buı modeli yeni aldım.Ama ekrsn kartı paylaşımını kurcalamadım.Paylaşım miktarını sadece BIOS tan ayarlasak yeter mi?Yoksa ATI CATALYST programından da ayrıca ayarlayacakmıyız?Veya sadece ATI nin programı yeterli mi?Bir arkadaş BIOS tan ayarladım ATI nin programında farklı görünüyor demiş.Ben denemedim daha nasıl olacak?Ayrıca bu modelin ekran kartının kendinden 128 MB paylaşımsız belleği var sanırım değil mi?Biz ne kadar RAM den paylaştırırsak 128 in o kadar üzerine mi çıkıyor.Pek PC lerden anlamıyorum da mazur gör artık.Genelde konsol da takıldığımdan yok RAM miş yok BIOS muş pek alakadar olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpLaLuna -- 15 Mayıs 2007; 13:15:07 >

• Bildiğim kadarıyla kendi RAMi yok aletin. Hepsi paylaşım. Ben BIOSta paylaşım ayarını bulamadım. Nasıl yaptınız? ATI nin programdan yaptım o da sorun çıkardı.
  • beyler hiç bios miosla oynamayı bırakın cihazı kitlersiniz kafayı sıyırırsınız kendi ayarlarını kedi otomatikman yapıyor. ama masaustunden ne halt yerseniz yiyin bios surumu eski hepinizin tahminen 1,73 kusur olması laasım. 2,3 cıkarın bakın takır takır nasıl götürüyor. bu adresten biosunu idrirebilirsiniz ...
    http://support.euro.dell.com/support/downloads
    indirin yanlız herhangi başka bi proğram calısıyorsa kapatın sonra proğramı calıştırıp bekleyin butun herseyi kendi halledip sorun felan kalmayacak ortada duyrulur.................

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.