Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi sorununu henüz görmedim
  • nova bilgisayarda 750$ + kdv 'li versiyonu en ucuz olan- teknosadaki kdv dahil 1060$ olan versiyonundan tek eksik windows xp olmaması ve 120 gb yerine 80 gb olması ki bana sorarsanız hiç bi fark yok yani ;) . hafta içi alıyorum aksilik olmazsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor84 -- 5 Mayıs 2007; 20:21:18 >
  • novanın alternatifleri vardır mail order kullanımı konusunda şüphesi olan arkasdaşlar ufak bir araştırma ile bu fiyat civarı alabilirler.
  • arkadaslar yön ok tuşlarını kullanırken bir kaç kez çıt diye bir elektrik çarpması oldu.yani parmağımda çok az şiddette elektrik hissettim. cihaz bunu sürekli yapmıyor aldığımdan beri bir kaç kez hissettim. şu anda servise götürme gereği duymadım. böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı?
  • BU ARADA OYUN DENEMEYE DEVAM EDİYORUM...

- FIGHT SIMULATOR X GERÇEKTEN İYİ PERF. VERDİ....
    -DAWN OF WAR AYNEN
    -FLAT OUT 2 TAM PERFORMANS

DENEMEYE DEVAM
  • BU ARADA BİŞEY SORCAKTIM CD-DVD OKUYUCU BAZEN OKUMADA ZORLUK ÇEKİYOR CART CURT SESLER GELİYOR SİZLERDEDE VAR MI???
  • ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!
    arkadaslar yön ok tuşlarını kullanırken bir kaç kez çıt diye bir elektrik çarpması oldu.yani parmağımda çok az şiddette elektrik hissettim. cihaz bunu sürekli yapmıyor aldığımdan beri bir kaç kez hissettim. şu anda servise götürme gereği duymadım. böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı? fişe takılıyken bataryayı üzerinde kullanıyorum acaba batarya üzerinde fişe takılıyken kısa devre yaparmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon_tayfun

BU ARADA BİŞEY SORCAKTIM CD-DVD OKUYUCU BAZEN OKUMADA ZORLUK ÇEKİYOR CART CURT SESLER GELİYOR SİZLERDEDE VAR MI???

okurken cd/dvd dönüyor onun sesi olmasın :) ...
    bu kadar da olmaz dedirten kıllanmalar bunlar
  • YAW BİDE ANA FİŞİ PRİZE TAKARKEN SÜREKLİ ÇIT DİYEREK ELEKTİRİK ÇIKARIYOR DIŞARI NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADINIZ SANIRIM BUNU NASIL ENGELLERİM ACABA ÇÜNKÜ FİŞİN UÇLARINDA KÜÇÜK YANIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuvari

ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!
    arkadaslar yön ok tuşlarını kullanırken bir kaç kez çıt diye bir elektrik çarpması oldu.yani parmağımda çok az şiddette elektrik hissettim. cihaz bunu sürekli yapmıyor aldığımdan beri bir kaç kez hissettim. şu anda servise götürme gereği duymadım. böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı? fişe takılıyken bataryayı üzerinde kullanıyorum acaba batarya üzerinde fişe takılıyken kısa devre yaparmı?

valla bende böyle bir sorun olmadı o tuşların altındada tam da pil yeri var belki ilk taktığında bi statik elektrik boşalımıfalan olmuştur tam bilemicemde kısa devre belki sen yinede bir müşteri hizmetlerini ara

• quote:

YAW BİDE ANA FİŞİ PRİZE TAKARKEN SÜREKLİ ÇIT DİYEREK ELEKTİRİK ÇIKARIYOR DIŞARI NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADINIZ SANIRIM BUNU NASIL ENGELLERİM ACABA ÇÜNKÜ FİŞİN UÇLARINDA KÜÇÜK YANIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI

O bazen bende de oluyor. Ama sadece laptopta değil başka elektronik aletlerde de yapıyor. O yüzden sallamıyorum pek. Zarar vermez inşallah alete. :)
  • yaw novada 750$+kdv ye kadar düşmüş , canavar yawwwwww
    kredi kartı limitimi artırır arttırmaz alıyom , inş. bi kolpalık çıkmaz novadan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor84

yaw novada 750$+kdv ye kadar düşmüş , canavar yawwwwww
    kredi kartı limitimi artırır arttırmaz alıyom , inş. bi kolpalık çıkmaz novadan :)

ama free dos keşke vatandakini kaçırmasaydın735 dolar+kdv ama XP home vardı tabi 512 mb ramdi
  • bende aldım 4 gün önce bu aletten.. ilk izlenimlerim çok çok iyi. 512 ram 80 gb olan versiyondan aldım . en mantıklısıda bu zaten çünkü 1 gb olanlar 512x2 oldğu için slotlar dolmuş oluyor. ben şimdi aradaki farka 1 gb ram alıp kendim takıcam.

bu notebook hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa ben cevaplamaya hazırım. fotoğraf falan da isterseniz çeker gönderirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gligaMesH

bende aldım 4 gün önce bu aletten.. ilk izlenimlerim çok çok iyi. 512 ram 80 gb olan versiyondan aldım . en mantıklısıda bu zaten çünkü 1 gb olanlar 512x2 oldğu için slotlar dolmuş oluyor. ben şimdi aradaki farka 1 gb ram alıp kendim takıcam.

bu notebook hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa ben cevaplamaya hazırım. fotoğraf falan da isterseniz çeker gönderirim

Ben ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü fırsat,zaman bulamadım.Resimlerle süslersen buray harika olur ...
  • Rami ben servise taktırcam garantide sorun çıkmasın diye ama para alırlar mı takarken? Kendim mi taksam acaba?
  • quote:

YAW BİDE ANA FİŞİ PRİZE TAKARKEN SÜREKLİ ÇIT DİYEREK ELEKTİRİK ÇIKARIYOR DIŞARI NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADINIZ SANIRIM BUNU NASIL ENGELLERİM ACABA ÇÜNKÜ FİŞİN UÇLARINDA KÜÇÜK YANIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI

o bende de oluyor, bi sorun olmaz ama yine de adaptörün dc kısmını ac kısmından sonra takmakta fayda var ki bu bütün adaptör kullanılan aletler için geçerlidir.
  • S.A.
    Ben bu DELL Inspiron 1501 modelini alalı ortalama 3-4 hafta oldu. Notebook la beraber 512 ram daha takviye yaptırıp 1 GB oldu. Bu şekilde gayet güsel bir şekilde kullanıyorum. Notebook ile ilgili düşüncelerime gelince. Makina onboard bir ekran kartına sahip olduğu için kesinlikle en az 512 ram takviyesi yapın derim. Ama sadece ofis uygulamaları ve net içi aldıysanız gerek yok tabi. Ben autocad photoshop dreamweaver corel gibi uygulamaları çok rahat bir şekilde kullanıyorum. Tasarımı biraz kaba gibi dursada estetiği çok hoş bir şekilde telafi ediyor. Ekranı parlak ekranlar gibi değil ama güsel. Ses olayı çok güzel. Bayağı bir sesi çıkıyor. Ama çıkışlarını bilemem. DVD okuyucu fena sayılmaz. Fena sayılmaz diyorum çünkü bende önceden ACER 5101 vardı, bunun dvd okuyucu daha iyi okuyordu. Belkide acer ınkinin pioner oluşundandır. Amd X2 64 işlemcisine gelince. Isınma kilitlenme felan olmuyor. (Normal kullanım için söylüyorum. Bi sürü gereksiz program yükleyip kilitlenenler için söylemiyorum. istisnalar hariç) Sadece driver cd si içinde işlemci ile ilgili bi ufak yazılım var. eğer onu yüklerseniz sanırım işlemcinin az enerji tüketmesi gereken basit uygulamalarda işlemci hızını ortalama yarıya düşürüyor. Yüksek hız gerektiren uygulamalarda ise normal işlemci hızına çıkıyor. Buna yarıyor. Walla ben herzaman hızlı olmasını istediğim için sildim ve işlemcim hep 1.6 mhz hızında çalışıyor. Pil konusunda ben evde sürekli kullandığım için pile gerek duymuyorum. Bu nedenle pili çıkardım ve fişte çalışıyorum. Herhangi bir problem olmadı şimdilik. Oyunlara gelince. Oyun oynamak için arkadaşlar hüsrana uğrayabilirler. Sadece Oyun ağırlıklı alacaklarda almasınlar derim. Ama benim gibi ağırlık uygulama programları arada bir istisnada oyun oynarım derseniz alın. Çünkü onboard ekran kartı olduğundan o kadar performans vermiyor. quake 3 süpper, quake4 fena sayılmaz, call of duty 1 (yanlış yazmadım umarım:) süpper ama call of duty 2 malesef :( hemde en düşük ayarlarda) başka oyunlarda pek denemedim. Genel itibariyle bu fiyata 64 bit olan çift çekirdekli vede markalı bir notebook için güsel bir seçim derim. Düşünenler varsa tavsiye ederim.
    Saygılarımla.

• arkadaslar bende 1501 almayı düşünüyodum ama gecenlerde nova bilgisayarda msı m662 modeline rastladım...buda kafamı karıstırdı acaba hangisi diye kara kara düşünmeye basladım..fikri olan kardesler yardımcı olursa sevininirim

MSI M662, INTEL Core 2 Duo 1.83 GHz , 1024 RAM 667, 80 HDD 5400, DVD WR, 15.4' WXGA, Çanta Hediyeli
    İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 1.83 GHz T5600, 2MB L2 Cache, 667 MHz

HDD: 80 GB 5400

RAM: 1024 MB DDRII 667 MHz

EKRAN: 15.4 MSI Color Bright Display (CBD) WXGA TFT 1280x800 CBD

EKRAN KARTI: Intel Graphics Media Accelerator 950 ile maks. 224MB

CD-R / DVD / CD-RW: DVD+/-RW

Modem : 56K

Ethernet: 10/100/1000 Mbit+802.11b/g WLAN

Port çıkışları: 4x USB2.0, S-Video Port X 1

İşletim sistemi: Windows XP Home turkce

Ağırlık: 2.5 kg

Pil Ömrü: 6 Cell Li-Ion, 2-3 saat

Kart Okuyucu: MMC/SD/MS/MS Pro 4'ü 1 arada Kart Okuyucu

Bluetooth: -

Garanti: 2 yıl

HEDİYE: Taşıma Çantası

1410 YTL

• Selam Arkadaslar dell 1501 5212 modelini bende aldim 2 hafta oluyor.
    fiyat performans acisindan gercekten atlanmamasi gereken bir secenek.

Golddan aldim bilgisayari 789+Kdv ancak % 10 bonus geri odemesi var gelen bonuslada ram yukseltecegim

islemci AMD 64X2
    512 ram
    120 gb harddisk
    256 paylasimli ati

biraz oyun ve fazla grafik icermeyen is kulllanimi icin aldim ve gayet memnunum.

quake3 ve nfs Carbon bide king of road oynayabildim sorunsuz olarak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.