Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kulübe yeni katıldım ama Dell 1525 t7250 laptop'u 2 aydır kullanıyorum.Arkadaşların mavi ekran hatası aldığını okuyorum aynını bende aldım.AVG veya pc tools desktop maestro yazılımlarından sonra olddu zannediyorum.Vistanın güncellemelerden sonrada düzeni bozuluyor.Dell'i baştan kurdum ekran driverlerini ve biosu güncelledim.Şu an sorunum yok.Ama güncellemeleri kapattım.
    Birde bilen arkadaşlara soruyorum bu bilgisayar santa rosa platformumu? Hiçbir yerde bilgi bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: familyman

Arkadaşlar merhaba, kulübe yeni katıldım ama Dell 1525 t7250 laptop'u 2 aydır kullanıyorum.Arkadaşların mavi ekran hatası aldığını okuyorum aynını bende aldım.AVG veya pc tools desktop maestro yazılımlarından sonra olddu zannediyorum.Vistanın güncellemelerden sonrada düzeni bozuluyor.Dell'i baştan kurdum ekran driverlerini ve biosu güncelledim.Şu an sorunum yok.Ama güncellemeleri kapattım.
    Birde bilen arkadaşlara soruyorum bu bilgisayar santa rosa platformumu? Hiçbir yerde bilgi bulamadım.

Hayır santorosa değil dostum maalesef.
  • iyi geceler arkadaşlar...

bilgisayarımı uyku moduna aldığım zaman sorun yaşıyorum..hazırda beklet dediğimde de aynı şey oluyor..iç içe geçmiş onlarca uyarı penceresi çıkıyor karşıma..uyku modunda bekleme süresi arttıkça uyarı mesaj sayısı da artıyor..tek tek tüm pencereleri kapatmak zorunda kalıyorum..nedenini bir türlü anlayamadım..

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim..

hata mesajı şu şekilde;

[img=http://img340.imageshack.us/img340/5889/hataa1tc7.th.jpg]

not: dell inspiron 1525 Q0004 kullanıcısıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyhaalp -- 11 Eylül 2008; 23:34:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyhaalp

iyi geceler arkadaşlar...

bilgisayarımı uyku moduna aldığım zaman sorun yaşıyorum..hazırda beklet dediğimde de aynı şey oluyor..iç içe geçmiş onlarca uyarı penceresi çıkıyor karşıma..uyku modunda bekleme süresi arttıkça uyarı mesaj sayısı da artıyor..tek tek tüm pencereleri kapatmak zorunda kalıyorum..nedenini bir türlü anlayamadım..

hata mesajı şu şekilde;

Sevgili dostum bilgisayarımdan denetim masasına ulaş ve güç seçeneklerini bir kontrol et bakalım ordaki tüm sorulanlara uygun cevaplar ver mantıklı olmayanı işaretleme sorunun düzelmesi gerekiyor.

• Arkadaşlar merhaba

Bilgisayara xp kurmuştum.Arada mavi ekran cıkıp restart yapıyordu makina.Tekrar vista kurayım dedim ancak cd de wifi sürücüsü yoktu netten buldum indirdim .Bu seferde temel sistem aygıtları kurulmamış gözüküyor aygıt yöneticisinde.

Acaba neyi kurmadım suanda tüm donanım çalışmakta.Sırasıyla cd den neleri kumam gerekli cd çok karışık.

Dell 1525 core2 2ghz 2gb .

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orjinalden alıntı: soyhaalp

iyi geceler arkadaşlar...

hata mesajı şu şekilde;

Sevgili dostum bilgisayarımdan denetim masasına ulaş ve güç seçeneklerini bir kontrol et bakalım ordaki tüm sorulanlara uygun cevaplar ver mantıklı olmayanı işaretleme sorunun düzelmesi gerekiyor.

maalesef bir faydası olmadı :(

bilgisayarın kapağını kapattığım anda başlıyor hata mesajları..ne yapsam düzeltemedim..virüs traması yaptım defalarca..bir kaç sızıntı vardı onları da sildim ama sorun devam ediyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: element54

Arkadaşlar merhaba

Bilgisayara xp kurmuştum.Arada mavi ekran cıkıp restart yapıyordu makina.Tekrar vista kurayım dedim ancak cd de wifi sürücüsü yoktu netten buldum indirdim .Bu seferde temel sistem aygıtları kurulmamış gözüküyor aygıt yöneticisinde.

Acaba neyi kurmadım suanda tüm donanım çalışmakta.Sırasıyla cd den neleri kumam gerekli cd çok karışık.

Dell 1525 core2 2ghz 2gb .

Saygılarımla

Temel sistem aygıtı diye görünen 3 aygıt kart okuyucu. Driver ı eğer cd de varsa Ricoh ... diye birşey olması lazım. Yoksa eğer
    burdan indirebilirsiniz:http://ftp.us.dell.com/chipset/R166188.EXE

• Temel sistem aygıtı diye 2 adet gözükmekte suanda ancak kart okuyucusunu denedim çalışıyor.Siz format atınca sırasıyla neleri kuruyorsunuz.
  • Formattan sonra kurulması gereken driver lar şunlar:
    Chipset
    Ses kartı
    Ekran kartı
    Wireless
    Ethernet kartı
    Modem
    Kart okuyucu
    Touchpad
    Bluetooth
    Webcam

Bunların dışında extra donanımınız varsa onu da kurunuz.

Siz kart okuyucusuna sd kart takmışsınızdır, okur. Memory Stick veya xD kart takınca okumayabilir. Siz yine de kart okuyucu driver ını tekrar kurun derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: element54

Temel sistem aygıtı diye 2 adet gözükmekte suanda ancak kart okuyucusunu denedim çalışıyor.Siz format atınca sırasıyla neleri kuruyorsunuz.

kardeş bende 4 gözüküyodu o recovery almıştım usb ile ilgili bi driver vardı bana verilen driver cd içinde onu kurunca kayboldular bende ağ denetleyicinde ünlem işareti var ama internete flan giriyo driver hepsini kurdum cd ama kaybolmadu hala
  • SELAM ARKADAŞLAR
    inspiron 1525 in firewire girişi yokmudur nedir

MAUDIO FIREWIRE 410 SESKARTIM VAR VE BUNU NASIL BAĞLAYABİLİRİM
  • ya arkadaşlar bu ağ denetleyicisini nasıl düzeltcez yaws bana verilen driver cdlerinin içinde bi türlü bulamadım bide yüklenen oyunlar çoğu çözünürlükleri 1024*768 fakat laptopda kullandım çözünürlük 1280*800 dolayısıyla oyunları açtımda kenarda siyah boşluklar oluyo oyun ortada ufak bi ekran açılıyor eskiden böyle bi sorun yoktu recovery aldıktan sonra olmaya başladı bunun bi ayarı oldunu düşünüyorum bilenler varsa lütfen yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türos -- 15 Eylül 2008; 16:27:29 >
  • merhaba arkadaslar,6 aydir dell inspiron 1525 kulaniorum xp tabii benim kafami ugrastiran batarya yuvasinin icindeki mini kart yeri bana ceb telefonun sim karti yuwasi diolar ama hala cikaramadim ne oldugunu sim karti ni taktigimda hic birsey bilgisayar onu algilamiyor sizce ne yapmam lazim
  • 1525 için sesi az diyen arkadaşlar flim ve müziklerinizi windows media player'den çalıştırır.grafik eqalizer den özel ayar yaparsanız sesi bir görün.
  • merhaba arkadaslar benim cok yakin bir arkadasim dell INSPIRON 1525

Intel® Core 2 Duo T5850 2.16GHz, 667MHz, 2MB, Intel® 965 chipset, 3072MB DDR2 667MHz, 250GB 5400rpm SATA, Intel® GMA X3100 paylaşımlı, 15.4" Wide Screen WXGA 1280x800 Çözünürlük,

modelinden almak istiyor, model ve ozellikleri hakkindaki yorumlariniz nelerdir? islemci ve ekran karti performanslari, isinma ve ses yapma durumu nasildir bilgisayarin? ayrica acaba alt kapagi yani kasasi aluminyum mudur? bu benim arkadasimi yonlendirmem konusunda onemli cunku plastik kasali laptoplarin isindigi ve ses yaptigi bir gercek. benim eski laptopum olan sony vaioda alt kasa tamamen aluminyumdu, 4 sene oldu hala sessiz ve serin serin calisiyor ancak arkadasima fiyati daha uygun ve ozellikleri daha bol oldugu icin dell almayi dusunuyoruz, ne dersiniz? onerir misiniz bu bilgisayari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

ya arkadaşlar bu ağ denetleyicisini nasıl düzeltcez yaws bana verilen driver cdlerinin içinde bi türlü bulamadım bide yüklenen oyunlar çoğu çözünürlükleri 1024*768 fakat laptopda kullandım çözünürlük 1280*800 dolayısıyla oyunları açtımda kenarda siyah boşluklar oluyo oyun ortada ufak bi ekran açılıyor eskiden böyle bi sorun yoktu recovery aldıktan sonra olmaya başladı bunun bi ayarı oldunu düşünüyorum bilenler varsa lütfen yardımcı olsun

Ağ kartının ve ekran kartının sürücülerini güncellemeyi deneyin. İşte linkler:
    Ethernet kartı
    Wireless kart
    Ekran kartı

• ya arkadaşlar bu bilgisayar 2 güne bi mavi ekran hatası veriyor recovery aldım ama gende düzelmedi bi yardım
  • selam arkadaşlar ben bu makinada need for speed pro street ve vice city sorunsuz oynadım acaba call of duty 4 oynayanız varmı takılma falanyapıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihannn81 -- 21 Eylül 2008; 3:10:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En Kirpisinden

Aceba Recovery Dosyalarını Bizimle Paylaşır mısın ?
    quote:

Orjinalden alıntı: cihannn81

selam arkadaşlar ben bu makinada need for speed pro street ve vice city sorunsuz oynadım acaba call of duty 4 oynayanız varmı takılma falanyapıyomu

Hayır Call of Duty 4 te Hiçbir Takılma Olmuyor.. Driverleriniz Sorunsuz Bir Şeklide Yüklenmişse Hiçbir Sorun Olmuyor...

eyvallah kardeşim cok sağol
  • ya arkadaşlar sorunuma bi çare bulun ekran çözünürlüğü 1280*800 kullanıyorum fakat 1024*768 çözünürlükte çalışan oyunu açtığımda ekran ufalıyor büyütmek için ekran çözünürlüğünü düşültmem pano sığdırtma flan cart curt bir sürü şey yapmam gerekiyor.aldığımda böle bişey yapmıyordum oyunu açtığımda otamatik kendi ayarlıyordu recovery aldıktan sonra böle olmaay başladı.ne yapmam gerekiyor bi oyun için bu kadar ayar yapılazki sinir bozucu yaa
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.