Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: türos

quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Orjinalden alıntı: türos

ya arkadaşlar sorunuma bi çare bulun ekran çözünürlüğü 1280*800 kullanıyorum fakat 1024*768 çözünürlükte çalışan oyunu açtığımda ekran ufalıyor büyütmek için ekran çözünürlüğünü düşültmem pano sığdırtma flan cart curt bir sürü şey yapmam gerekiyor.aldığımda böle bişey yapmıyordum oyunu açtığımda otamatik kendi ayarlıyordu recovery aldıktan sonra böle olmaay başladı.ne yapmam gerekiyor bi oyun için bu kadar ayar yapılazki sinir bozucu yaa

Eğer ekran kartı sürücüsünü intel in sitesinden yüklediyseniz böyle bir şeye yol açıyor.
    Dell in sitesindekini yüklemeyi deneyin:http://ftp.us.dell.com/video/R180254.EXE

dell indirdim kurdum düzelti şükür gerçi hata bendeymiş eski driver silip indirdimizi daha sonra yüklememiz gerekiyormuş kurulu olanın üstüne kurdumuzda hiö bir etkisi olmuyo

ayni sorun bende de mevcut ustune kurdumustum driver i sildim tekrar kurulum yaptim fakat oyunlardan ayni sekilde cikiyorr baska cozum onerisi olan varmi ?

• hocam düzelmesi lazım ama ben kaldırdım driver ekran karardı sonra düğmesinden kapayıp açtım ekran büyük geldi doğal olarak driver olmadığı için sonra indirdimi yükledim düzelmiş oldunu gördüm
  • Orjinalden alıntı: türos

hocam düzelmesi lazım ama ben kaldırdım driver ekran karardı sonra düğmesinden kapayıp açtım ekran büyük geldi doğal olarak driver olmadığı için sonra indirdimi yükledim düzelmiş oldunu gördüm
    [/quo

ekran kartini siliyorum vistanin ozellgimidir nedir tam bilmiorumm ekranda bi kuculme olmuyor:(

guncel driver yukeldikten sonra senin bahsetin gibi ekran da kuculme oluyor .... (vista isi cileye dondu)

ekran kartinin sil derken device menagerdan direk uninstall yapiyoruz dimi baska bi sey yapmama gerek varmi ?
  • Arkadaşlar bu konuda birçok kişiye danıştım ancak tatmin edici bir cevap alamadım..sizden yardım bekliyorum..sıra ile,

1) mediadirect tuşunu birkez kullanabildim, açıldı ve sonraki kullanma deneyişlerimde sorun cıkardı..şoyleki mediadirect tuşuna basınca diske "fdisk" mi deniyor tam bilmiyorum ama tüm diski biçimlendiriyor..Particion ları bile siliyor sonra malum "eksik ntldr" diyor bana...nerede yanlış var..mediadirect cd si ile tekrar diski biçimlendirip disk te bolumlerini oluşturdum (yaklaşık 2-3 gb gibi bir alan) fakat her şekilde o tuşa basınca biçimlendiriyor..diken üstünde kullanıyorum bilgisayarı...

2) onceki sayfalarda okudum ama bir sonuc bulamadım driver guncellemesi deniyor ama yaptım değişen bir şey yok..olay şu xp kullanıyorum ve oyuna girince maviekran ve reset sorunu mevcut bende de..counter gibi bazı oyunlarda yapmıyor ama battlefield, anno 1701 gibi oyunlarda her seferinde değişen sürelerde ( 15dak-1 saat arası) reset atıyor...

Sizin düşünceleriniz nedir bu 2 sıkıntım hakkında ?...yardımlarınızı bekliyorum

• Soyhalp arkadaş dell sitesinden driverleri kurarsan dediğin sorunlar olmaz.Media direct ise farklı kuruluyor forumu okursan bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpaSmoDic

merhaba,

benim laptopum da şöle bir sorun var ;
    ekranı açıp kaparken sol menteşe yarım santim kadar ikiye ayrılıp tık diye ses çıkıo yan tarafın üstüne binio tam anlık bişi yani,önce önemsemedim ama şimdi ekran çerçevesinin sol alt kısmı ekrandan ayrılmaya başladı kabarmış gibi böle bi sorunu olan var mı ?
    biri forumda menteşeler garanti kapsamında değil falan demiş doru mu bu?

Aynı sorunu bende yaşadım ve çerçeve değişti.Konu garanti kapsamında İrlandadan yeni çerçeve gönderip taktılar.Dell servisi arayıp durumu bildirirsen senden o bölgenin fotolarını çekip maille göndermeni isterler.Sonra dönüyorlar ben farklı ile gitmeme rağmen ulaştılar ve taktılar bilgine....

• quote:

Orjinalden alıntı: familyman

Soyhalp arkadaş dell sitesinden driverleri kurarsan dediğin sorunlar olmaz.Media direct ise farklı kuruluyor forumu okursan bulursun.

teşekkür ederim...
    işletim sistemi tekrar kuruldu..bu son olur umarım :)
  • beyler yeni bir DELL 1525 I55Q003 T5450 C2D 1.66 GHz 2 GB Ram160 GB HDD cache bellek 2 mb aldım

yaa bu modelde age of emp 3 ün görüntüsü çok kötü bunu nasıl duzeltırım başka bır makına olan hp pavilion dv5000 de var bu modelın ekran kartı 128 mb ama mukemmel goruntusu var grafıklerde ama dell de sorun var neden acaba ?=

ekran kartı 380 mb ın uzerınde acaba bunın hepsını ramdenmı yıyor harıcı mı degılmı ?

lutfen yardım neden boyle goruntusu bozuk ?
  • Çünkü ekran kartı intel. O 128 mb olan nvidia veya ati dir çok büyük olasılıkla. Bu iş ekran kartının belleğine değil öncelikle ne olduğuna, çipine bakar. Laptopın ekran kartı değişmez.
    Ekran kartının belleğini işletim sistemi otomatik artırıyor. Kullanıcı ayarlayamıyor. Zaten dediğim gibi görsel olarak bir şeyi de değiştirmez.
  • Yaa peki bu modelde age of emp 3 u duzgun bırsekılde oynyan varmı ? acaba bırde vista olması fark edermı ? acaba sorun nerede ? bende hp pavılıon dv5000 var bunun ekran kartı 128 mb ama dell ın 38x neden acaba goruntu cok berbat ?
  • format attım ve vıstayı kurdum butun drıverlerı cddn tanıttım yanlıza wrıles kuramdım aygıt onetcısınde ag bağdaştırcıyı ! hata işareti ıle grouyroum bı kaçtane aynı sorunu yaşayan arkdaşalrın yazılaırnı okdum ama orda verdgınız llıkler sorunu çözmedı neerde yanlış yağtogımı bulamıyroum yardımcı olursanız sevınrım
  • evet arkadasım ben de format attım xp yukledım wlan harıcınde tum drıverlerını gordu ancak. wlan da aygıt yonetıcısınde onayladı ancak baglantı saglayamıyorum cevrem de 4 tane wlan olması ragmen hıc bırını gormedı tekrar vista kurmak zorunda kaldım ..

bu arada arkadaslar vista kurulu

call of dutty 4 ve fifa 2007 olsun call of acmıyor fıfa da goruntu cok kotu ayrıca donma yapıyor nedenını cozemedım yardımcı olursanız sevınırım
  • arkadaslar bu notebookalr kaça satıldı siz kaça aldınız hem 03 hem 04 modeli için soruyorum. suan ingilteredeyim ve t5800 3gb ram 160 gb hd modeli 1075 320gb modelide 1175 sizce nasıl degermi almaya birde 100 ytl için 320 mi secmeliyim diger ozllikelri aynı. Siz kaca aldınız yani ozllikle 004 modeli kaça satıldı ?

Ayrıca dell in 1 yıl uluslararası garantisi mevcut değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 26 Kasım 2008; 19:02:28 >
  • çok aktif bir topik :D
  • arkadaşlar dell inspiron 1525 yeniden kurmak istiyorum vista yuklü fakat kendi recovery çalıştıramıyorum.ctrl+f11 açmıyor.bir yardım etseniz
  • dostlarım bende de bu laptop var ancak pes 2008 oynarken en kötü grafiklerde anca oynuyorum ve call of duty 2 yüklediğimde açmadı(sebep olarak:ekran kartı gösterildi.)Vista home premium kullanıyorum ve oyun oynayamıyorum.siz nasıl cdo 4 oynuyorsunuz anlamadım.Bu laptopun ekran kartı değişirmek istesem sorun olurmu(hani bazı laptopların ekran kart değişmiyor ya ondan sordum)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3180 -- 1 Aralık 2008; 19:08:48 >
  • arkadaşlar genel olarak oyunla problemi olanlar ekran kartları güncellesinler kesinlikle işe yarıyor (cod4,fifa2009,general,euro2008,wolfestion,cod2,medalof hanor,lor the battle of middle eart,campany of heros,starcraf,cc3 tiberium wars) şimdilik aklıma gelenler bunlar bu oyunların hepsini çalıştırmayı başardım.bazılarında görüntü bozuktu ama genede oynanmayacak kadar kötü değildi.bilgisayarın modeli modeli 03 dedim gibi ekran kartını güncelleyin.vista kullancısı iseninz güncelledinizde farkına varırsınız puanınız bile artıyo 3.4 ten 3.5 çıkmıştı fiyar soran arkdaş olmuş ben kampanya ile konya vatan bilgisayardan 1050 aldım peşin

• dostum peki güncellemek için bi link verir misin ?(sana zahmet :) )
  • hocam dell kendi sitesinden yapamabilrsinizhttp://support.euro.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=tr&l=tr&s=gen linkten modelinizi seçin artık xp yada vista hangisini kullanıyorsanız ordan indirebilirsininz modeli seçmede sıkıntı çekerseniz orda gelen 3 seçenekten tag numarası olan var ona girerek laptobunuzn altında yer alan (servis tag=7 haneli numara) kolayca bilgisayarınızın bütün driverlarına ulaşabilrisiniz.dell mükemmel bi özelli bu aramaya gerk yok

• eyvallah dostum yardımın için teşekkürler artık call of duty 2 çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.