Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Programı burdan indirebilirsiniz:http://ftp.us.dell.com/app/R180762.exe

Hocam linki indiremedim ben açmıyo...Bide bi sorum daha var verdiğin link vista için mi yopksa XP için mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDestroyer35

quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Programı burdan indirebilirsiniz:http://ftp.us.dell.com/app/R180762.exe

Hocam linki indiremedim ben açmıyo...Bide bi sorum daha var verdiğin link vista için mi yopksa XP için mi???

Bende çalışıyor. Bir de üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirmeyi deneyin isterseniz.
    Link vista için bu arada.
    Bu da XP için olanı:http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R174191&SystemID=INS_PNT_PM_1525&servicetag=&os=WW1&osl=en&deviceid=2861&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=25&fileid=236863

• Merhabalar. Ben 1 yıl önce aldım laptopumu. İlk 1 yıl hiçbir sorun yoktu. Ama bi kaç aydır laptop çok fazla ısınıyor ve kapanıyor. Sims bile oynayamıyorum artık, ki geçen yıl saatlerce oynardım, hiç sorun olmazdı. Son bir kaç gündür de oyun açmıyor olmama rağmen kapanıyor. Serviste altı açılıp temizlendi, soğutucu aldım, hiçbir faydası yok. Sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcuss -- 12 Temmuz 2009; 22:18:03 >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN !!

Arkadaşlar Dell inspiron 1525 kullanıcısıyım, 8 ay kadar oldu kullanıyorum bilgisayarımı ve ilk aldığımda arada bir touchpedi çalışıyor arada birçalışmıyordu. 3güne kalmadan, tamamen çalışmaz oldu. O zamandan beridir mause kullanmak zorundayım. O zamanlar askerde olduğum için ne servise yollayabildim, ne de götürebildim. Vatan bilgisayardan almıştım bunu, aradım onları ayarlamalar yaptırdılar ama bişey değişmedi. Donanım sorunu olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar böyle bir problemi olan oldu mu, nasıl biçözüm buldunuz?
    Dell Teknik Destek Hattını arıyorum, yanlış numara girdiniz diyor. numara sayısı gerçekten de fazla. 08112880001 numarasını aradım, ulaşamıyorum.

Arkadaşlar pcmden çok memnunum ama bu yönü beni çok üzüyor lütfen yardımcı olun. ne yapmalıyım???
    Cevabınızı buradan takip edeceğim.
    LÜTFEN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 19 Temmuz 2009; 1:23:04 >

• arkadaşlar bu modellerde bataryanın alt tarafında bi kart girişi var biraz araştırdım ve bu mobil internet için kullanıldığını öğrendim oraya connect kart takılıyormuş bir tane kart buldum taktım ama herhangi bişi olmadı bu konu hakkında yardım istiyecektim biliyorsunuz 3g başladı ve internet baya cazip şu anda acaba usb stack almadan halledebilirmiyim :D lütfen yardım
  • 3G için zaten şimdiki kampanyalarda bluetoot modem veriliyor bildiğim kadarıyla.
    bende 1525 ınspiron 42P4A var.
    bu konuda sıkıntı yaşamam.
    tek sorun bana göre, 3G olayı için henüz ekonomik açıdan şartların uygun olmayışı.
    bu nedenle ttnet wifi mobil internet paketi daha mantıklı..
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 yıldır dell 1525 modelini kullanıyorum. bu güne kadar herhangibir sorun yaşamamış ancak bilgisayarın biraz yavaşladığını düşünerek Format atma teşebbüsünde bulundum. ancak Windows.old adlı klasöründe oluştuğunu ve harddisk te boş alanın neredeyse hiç kalmadığını gördüm. bugün tekrar format atayım dedim ve bana Vista yı nereye kurmak istediğimi sordu. bende Önce C deki bölümü tamamen sildim. ancak bir hata yaparak D yide sildim. yani sistemin yedek sürücülerinin olduğu bölümde gitti ve artık internet bağlantısını yapamıyorum. Sürücüleri elimdeki CD leri deneyerek yüklemeye çalıştım ancak onuda beceremedim. lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. D bölümü tamamen Bilgisayarımdan silinmiş durumda. şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar dell 1525 kullanıcısıyım bilgisayar ana şifresi kitlendi bunu nasıl cözebilecegim hakında bir bilgisi olan varmı
    dell müşteri hizmetlerini arıyorum ama hat lar dolu diye cvp alamıyorum
    eger çözebilen varsa acilen cvp yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAFER_61 -- 11 Ağustos 2009; 12:41:45 >
  • yaw arkadaşlar bu bataryanın ordaki mobil internet için kullanılan sim kart girişi deniyor.fakat ben mobil bi internet kartı buldum turkcellin oraya taktığımdan herhangi bi tepki vermedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin herhangi bir driver flan varmı xp çakılı bilgisayarda
  • Merhabalar bende 1525 kullanıcısıyım bi sorum olacaktı yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    XP' den hızlı olduğunu duyduğum Win 7' yi kurmak istiyorum orjinal web sitesinden baktım (dell'in) herhangi bir driverı yok 7 için kendi kendine netten driver yükler veya tanır dediler acaba hiç Win 7 kuran var mı problem yaşanıyor mu?
    Şimdiden yardımlarınız için saolun..
    Ayrıca Win 7 daha hızlıymış derken laptopu ne amaçla kullandığımıda yazayım sadece office işlemler, net ve biraz adobe photoshop+premiere+flash bu kadar..
  • arkadaşlar kusura bakmayın.bu bilgisayarın receovery tuşu hangiisdir.Dell Inspiron 1525
  • Bilgisayarı açarken işletim sistemi yüklenmeye başlamadan f8 e basıyorsunuz. Güvenli mod falan çıkıyor. En altta(sanırım) Bilgisayarı onar gibi bir seçenek var. Onu seçip devam ediyorsunuz. Gerisini bilmiyorum, hiç recovery yapmadım.
  • Arkadaşlar windows 7 yi kaldırır mı bu laptop ?
  • vista yı kaldırmış windows 7 yi mi kaldırmıcak :)
  • arkadaşlar. bende dell 1525 e xp kurdum. ama bluetooth çalışmadı..bir sene aradım taradım buldum.bu linkte bir path dosyası var.153 kb . bunu indirin kurun fn f2 falan otomatik haloluyor. hemen bluetoothu tanıyor..ben sizlerden çok şeyler öğrendim.bu bilgiyi zeykle paylaşırım..........http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&releaseid=R159805&formatcnt=1&libid=0&fileid=213714.......

• arkaşlar merhaba bu notbuktaki hdmi nin amacı nedir tv-out değilmidir ya da hdmi to dvi ile bir moniöte bağlanamam mı? deniyorum ama olmuyor ????fn+f8 yapıyorum muhakkak
  • Arkadaşlar windows 7 sürücüleri çıkar mı bu makinenin?
  • Arkadaşlar windows 7 yükleyen var mı inspiron 1525 e?
  • Arkadaşlar bugün windows 7 yükledim sürücükerin biri harici otomatik yüklendi.
    Sadece usb stick ile ilgili bir sürücü güncelleştirmeler ile yüklendi. Şuanda sorunsuz çalışıyor.
  • MErhaba ben arkadasımın bu model laptobuna format atmak icin yardım ediyorum fakat format atıp xp yuklemekle recoveryden vistayı geri kurmak arasında kaldım.
    biosa girmekte biraz zorlandım ama sonrasında buldum xp kurmaya kalktım fakat hardiski gormuyor gibi uyarı verdi sanırım sata modeli biseye degistiriyomusuz vistayla ilgili bir korumamı oluyordu o benim laptopu da vistadan xp yi gecirirken arkadas yapmıstı tam bilen varmı
    Yada recoveryden direk vistaya formatlamayı bilen varmı tam olarak olmadı oyle yapıyım acılısta f8 kurtarma yapınca bilgisayarı bastan kur diyosun ama hata veriyor kurmuyor napmam lazım yardım edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.