Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba

dell 1525 57F2A modelinde kullanıyorum makinam dan memnunum yalnız bir sorunum var HDMI çıkışı ile LCD TV de görüntü aktarımı yapamıyorum başka bir marka Dizüstü bilgisayar ile kabloyu takıyorum görüntü Tv ye aktarılıyor Kabloyu çıkartıp benim bilgisayara takıyorum ekran bomboş ekranı görünüm ayarlarını yapıyorum çözünürlüğü düşürüyorum yine olmuyor böyle bir sorun ile karşılaşan var mı acaba ??? yardımcı olabilir misiniz
  • fn+f8 lede mı olmuyor. driver sorunu mu var acaba.
  • arkadaslar yaklasık bır haftadır notebookum kılıtlenıyor yada ekranı kapatıp actıgımda sımsıya kalıyordu powe tuusne basmadan acılmıyordu aksam yıne kılıtlendı ama artık actıgımda sımsıyah ekran cıkıyor ve keısnlıkle ne boot edıyor nede ekran rengı degısıyor. yurtdısından aldım ama grantısı devam etmekte hangı servısı onerırısınız sorun ne oalbılır hd de de onemlı bılgılerım vardı :(
  • Ellerine SağLık Kardeşim Çok YararLı Bi PayLaşım Yapmışsın ALLah Razı OLsun Senden...

PayLaşımLarının Dewamını BekLiyoruz... =)
  • ilk mesajda yazılan işlemci ve hızının doğru olduğundan emin misiniz böyle bir laptop 1,6 ghz nasıl olabilir
  • bilgisayar ilk açıldığında.

bağlantının yeniden adlandırılması hatası oluştu..

bu bağlantı yeniden adlandırılamıyor. bağlantı adı, sekme, yalnızca boşluk ya da şu karakterleri içeremez diyor...

birde bilgisayar ilk geldiğinde bluetooth'u türkçe kullanıyordum. şuanda ingilizce ve kullanışlı bir menüsü yok. bu hatayı bluetooth veriyor bu arada.

birisi yardımcı olursa sevinirim.
  • Herkese merhaba,

1525 i yeni aldığım LCD TV ye bağlamak istedim, ancak HDMI-HDMI bağlantıyı daha önce bir çok TV de sorunsuz yapabilmeme rağmen benim yeni TV de başarılı olamadım. Başka bir laptop ı denedim ve bağlantı sorunsuz gerçekleşti. Sorun benim laptopda yani.

Bağlantıyı yapıtıktan sonra TV de ilgili input u seçince laptop restart yapıyor kendisini. TV topiğinde durumu yazdığımda HDMI ses aygıtını varsıyaln yapmamı söyledi bir arkadaş ancak bu sefer SES özelliklerii açtığımda HDMI nin orda olmadığını gördüm.

Aygıt yöneticisinde HDMI ses aygıtı görünüyor ancak SES AYGITLARINI açtığımda DENETİM MASASIndan HDMI ses aygıtı görünmüyor.
    Sorunu nasıl çözebilirim?

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

• Herkese merhaba. Bilgisayara yeniden vista kurdum fakat daha önce ortam seslerini çok net alan mikrofon şuan çok kısık çalışıyor ne yaptıysam düzelmedi.

Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc222 -- 24 Mayıs 2009; 19:09:51 >
  • slm arkadaşlar 10 aydır 1525 kullanıyorum tek çıkan sorun sağ menteşe kasa sı açma yaptı ne yapabılırım garantıye gırermı yardım lütfen
  • merhaba arkadaşlar bende 10 aydır dell inspiron 1525 kullanıyorum.aranıza katıldığım için mutluyum.
  • Arkadaşlar merhaba, ben de çoğu Dell inspiron 1525 kullanıcısı gibi ekran kartının vasatlığından şikayetçiyim fakat geçenler bir sitede ekran kartının hızını ram i kullarak arttırabileceğini okudum. Bunun için Bios'dan bir ayar yapmak gerekiyormuş. Acaba biz de 1525 de bunu yapabilir miyiz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scudrox -- 7 Haziran 2009; 3:16:05 >
  • Servisi arayıp şansınızı deneyin. Benim makinada da gevşeyen ve yuvası kaydığından dolayı bir türlü sıkamadığım bir vida yüzünden ekran dik konumda iken sallanıyordu. Kullandıkça böyle olmaya başladı dedim. Bir şekilde kabul ettirdim ve alt ve üst kapağı komple değiştirdiler, sorunum çözüldü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe_evanescence_

slm arkadaşlar 10 aydır 1525 kullanıyorum tek çıkan sorun sağ menteşe kasa sı açma yaptı ne yapabılırım garantıye gırermı yardım lütfen

arkadaşlar benım sorun un çözuldü servisi aradım geldıler yaptılar garantıye de gırdı çok memnunum dell aldım için çok memnunum
  • 1-)Bende 1525 kullanıcısıyım ve bir sorum olacak hoporlörün üstündeki,dell yazısının altındaki o çubukta açma kapamadan dolayı çizikler oluştu sizdede böyle bir şey varmı.

2-)Ekranı nasıl temizlemeli

3-)O siyah yüzeyi nasıl temizlemeli

4-)Sizde de ekran kapak

5-)İlk aldığımda sesi veya ışığı açtığımda aekranda sanırım sağ üstte gözüküyordu artık gözükmüyor nası çözebiliriz?

6-)Bu f1 ve f3ün altındaki maaviyle yazılmış fn ile çalıştığını düşündüğüm ay ve batarya resmi ne işe yarıyo basıyorum bir şey olmuyor(Bir de f8in altındaki lcd tuşu)

Şimdiden teşekkürler

Değiştirildi:4.,5. ve 6. madde eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 24 Haziran 2009; 12:18:04 >
  • O tuşların çalışması için Quickset programını kurmalısınız. Kurduktan sonra çalışacaktır. Ekranda sağ üst köşede çıkan göstergeler de bu program sayesinde tekrar çıkmaya başlayacaktır. Herhalde siz yanlışlıkla kaldırdınız bu programı. Programı kurduktan fn+ay yzan tuşa bastığınızda makine uyku moduna girecektir, batarya simgesi olan tuşa bastığınızda ise bataryanın doluluk oranı gözükecektir.

Programı burdan indirebilirsiniz:http://ftp.us.dell.com/app/R180762.exe
  • bende şöyle bir sorun ortaya çıktı

ağ denetleyicisi nin yanında " ? " çıktı ve internete bağlanamıyorum ne yapmam gerekli
  • hocam led sorusuna cevap veremiyecem ama oyun oynayacaksan bunu alma çünkü ekran kartı paylaşımlı

bu arada hdmi çıkışı yok (S-video (TV-out) >>>>Yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 1 Temmuz 2009; 18:22:43 >
  • arkadaşlar bu modele tv kartı takılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.