Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I bet that you formatted the computer with your bluetooth adapter turned on :P. You have to use your CD with drivers from Dell and unzip the bluetooth driver to C:\dell\drivers\R140135. After that close the Fn + F2 thing and go to that directory. You will have 2 folders Win32 & Win 64..depending on the vista version you have installed use the folder coresponding to your OS. Launch "Inst.exe" and wait until another Fn+F2 prompt will apear. Close this prompt and the install will finish. Restart your computer and after Vista boots up you will see in the tray the bluetooh icon. Right Click to turn the adapter on and the drivers will be reinstalled. Let me know if this worked for you
  • OK THIS IS WHAT YOU DO TO GET THAT BLUETOOTH DRIVER UP....

1) INSTALL THE BLUETOOTH DRIVER PROVIDED FOR YOUR SYSTEM. IT WILL ASK YOU TO ACTIVATE BLUETOOTH BY PRESSING FN+F2 KEY. THIS DOES NOT WORK!

2) YOU MANUALLY INSTALL THE SOFTWARE FOR THE DRIVER...

NOTE : HERE SOME OF YOU MAY HAVE INSTALLED THE DRIVERS ALREADY BUT JUST CANNOT START THE CONNECTION...SO THERE IS A PROBLEM IN THE SOFTWARE WHICH BLUETOOTH USES AND NOT THE DRIVER.

FOR INSTALLATION OF THE SOFTWARE FOLLOW THESE STEPS.

3) GO TO YOUR DRIVER INSTALLATION DIRECTORY (EX. C:\dell\drivers) THEN YOU FIND WHICH DRIVER YOU INSTALLED FOR YOUR BLUETOOTH ( FOR INSPIRON 1525 IT IS - R140135 ). HOW DO I KNOW THAT I HAVE THE SAME LAPTOP! ;p

4) THEN YOU FIND YOUR SYSTEM YOU ARE RUNNING ( A 32 BIT OR A 64 BIT ) IT WILL WRITTEN AS Win32 OR Win64.

5) THEN YOU FIND THE INSTALLATION FILE....TYPICALLY IT SET-UP BUT I DONT THINK IN THIS CASE IT IS 'CUZ IT DIDN'T WORK FOR ME...SO IT WILL BE SOMETHING LIKE "INST". IT IS AN APPLICATION.

THERE JUST INSTALL THE APPLICATION AND THEN IT WILL BE ALL READY ONCE AGAIN....

P.S. DONT FORGET TO TURN YOUR BLUETOOTH ADAPTER ON AFTER YOU INSTALL THE SOFTWARE.

• bunu da gormustum daha once :) neyse kardes cok tesekkur ederım senı de yordum
  • joker dıyorkı
    driver cd den bt yı yukle diyor ve fn+f2 yi kapatıp bunu dizinine gıt dıyor.orada 2 tane klasor var diyor win 32 ve 64. işletım sıstemıne uyanı yukle ve fn+f2 gozukene kadar bekle dıyor sonra bunu kapat dıyor. ardından restart yap. vista yuklemesı bıtınce bt ikonunu goreceksın. bagdastırıcaya sag tıkla ve driverlar kaldırılacak dıyor bır dene bunları
  • abı olmadı ara dellı ya.0811 288 0001 ing. menü çıkınca 888 578 54 46 tusla. ne olur cozumu burayada yaz bende catlıyacam cunku
  • iyide bende driver cdsi yok ki olsa coktan cozerdık
  • Keşke daha önce görseydim şu son gelişmeleri. Bu bluetooth problemi için dell in sitesinde bir exe vardı. Ben indirip rapid e attım. Defalarca farklı konularda yazdım ama arada kaybolup gidiyor. Linkteki exe yi bir kere indirip çalıştırın. Bluetooth un ışığı yanacaktır, ardından driver ı kurup bluetooth u kullanabilirsiniz.

http://rapid-share.com/files/199641980/Bluetooth_a_ma.exe
  • Yok kardeş bunu denedım hatta bu forumda orta sayfalardan bırınde bulmustum aynı programcık ama ışık yine yanmıyor sagol yınede
  • Arkadaşlar dell 1525 Vista 32 bit driver cd sini Paylaşım yaparmısnız rica etsem bi de o şekilde deneyim.
  • bildiğim kadarıyla dell in bütün driverları kendi sitesinde var. bilgisayarın altındaki service tag numaranı girerek kendi bilgisayarına ait bütün driverlara ulaşabiliyorsun.bir dene istersen.. yada hallettin mi?
  • Denedim daha önce service tag numaramı girdim Bilgisayarımla ılgılı drıverları yukledım fakat yıne fn-f2 tusuna basmamı ıstedı bence bunu ısteyen bluetoothun programı benım ısımı gorecek olan driver ı diye düşünüyorum bu da sadece cd de var sanırım ilginç ama başka yol kalmadı cd araştırıyorum bulamadım ilgin için teşekkür ederim.
  • Marka : DELL İNSPİRON 1425
    Stok Tipi : Notebook
    İşlemci (Intel Pentium Dual Core Var olurmu) T3400 2.16 GHZ
    L2 Cache: 1MB
    FSB: 667MHz
    Chipset Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
    Ekran Boyutu 15.4 WXGA )
    Ekran Kartı (İNTEL GM-3100X-) (356 MB Ekran Kartı Var)
    Bellek (4 GB Rami var). DDR2 667MHZ

Lütfen çalıştırımı Çok az Kassa bile - Bide ABiler Bn 13 Yasındaım anlamdım çok CoD4 ü açarmı bilgisayarım 4GB ] Ram+356 Mb Ekran Kartı vaR İntel Duel Core de var Ltfn abiler cvP yazın
  • Bende yakında bu modeli almayı düşünüyorum. dolar 1500 gelince alacagım.

1. Bu modelin ucuz satılan bildiginiz bir site varmı .
    2. Ben direkkt 4 gb ram yapmak istiyorum üzerinde ram 1+1 olarakmı geliyor yoksa tek slotmu
    3. Birde dell in kendi sitesinde xp driverları varmı , servis kodu felan istedigi için bakamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kinq28

Marka : DELL İNSPİRON 1425
    Stok Tipi : Notebook
    İşlemci (Intel Pentium Dual Core Var olurmu) T3400 2.16 GHZ
    L2 Cache: 1MB
    FSB: 667MHz
    Chipset Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
    Ekran Boyutu 15.4 WXGA )
    Ekran Kartı (İNTEL GM-3100X-) (356 MB Ekran Kartı Var)
    Bellek (4 GB Rami var). DDR2 667MHZ

Lütfen çalıştırımı Çok az Kassa bile - Bide ABiler Bn 13 Yasındaım anlamdım çok CoD4 ü açarmı bilgisayarım 4GB ] Ram+356 Mb Ekran Kartı vaR İntel Duel Core de var Ltfn abiler cvP yazın

Makina iyi, windows performansı iyi ama Cod4 açmaz, ekran kartı yetmez. Nvidia veya Ati ekran kartlı bir model bak.
  • benim bir sorum olacak arkadaşlar; wi-fi catcher düğmesinin orada küçük bir ışık var, bende bu ışık hiç yanmıyor ne wi-fi ararken ne wireless bağlıyken ama dell in web sayfasında bir resimde bunun yeşil yandığı görülüyor sizde yanıyor mu yanıyorsa hangi işlevi gerçekleştirirken yanıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykesici -- 6 Nisan 2009; 15:50:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykesici

benim bir sorum olacak arkadaşlar; wi-fi catcher düğmesinin orada küçük bir ışık var, bende bu ışık hiç yanmıyor ne wi-fi ararken ne wireless bağlıyken ama dell in web sayfasında bir resimde bunun yeşil yandığı görülüyor sizde yanıyor mu yanıyorsa hangi işlevi gerçekleştirirken yanıyor??

Ordaki çentiği makina kapalı iken çekip bir kaç sn bırakmadan tutarsanız cihaz çevrede wireless arıyor, bulursa yeşil, bulamazsa turuncu yanıyor. Ayrıca makineyi çok sıcakken kapattığınızda o çentiği çekip daha uzun süre bekletirseniz makinanın fanı 4-5 sn full hızda çalışıp makineyi soğutur.
  • Kapalıyken denemek hiç aklıma gelmemişti,söylediğin gibi yaptım bende yeşil yerine mavi ışık yandı ve fan 5 sn kadar çalıştı.Bilgilendirme için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Orjinalden alıntı: ykesici

benim bir sorum olacak arkadaşlar; wi-fi catcher düğmesinin orada küçük bir ışık var, bende bu ışık hiç yanmıyor ne wi-fi ararken ne wireless bağlıyken ama dell in web sayfasında bir resimde bunun yeşil yandığı görülüyor sizde yanıyor mu yanıyorsa hangi işlevi gerçekleştirirken yanıyor??

Ordaki çentiği makina kapalı iken çekip bir kaç sn bırakmadan tutarsanız cihaz çevrede wireless arıyor, bulursa yeşil, bulamazsa turuncu yanıyor. Ayrıca makineyi çok sıcakken kapattığınızda o çentiği çekip daha uzun süre bekletirseniz makinanın fanı 4-5 sn full hızda çalışıp makineyi soğutur.

• ekle
  • Arkadaşlar, Dell inspiron 1525 laptop'ımı satıyorum. 14 ay daha garantili, sıfırdan farksız cihazdır. Extradan 2gb ram ve kullanılmamış CaseLogic su geçirmez çantasıyla verilecektir. Ilgilenenler PM atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 9 Nisan 2009; 12:24:15 >
  • Arkadaşlar Bilgisayarı formatladım.

Ama bu mediadirect düğmesi olmuyor.

Formu okudum dikattli..Tüm sayfalar baktım.Denilen herşeyi yaptım.Olmadı..

Söylendiği gibi mediadirect düğmesine basarak bilsayarı acıyorum.olmuyor.

Yapan arkadaşlar varsa daha acık anlaşılır anlata bilirlermi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.