Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bugraerdem

1-arkadaşlar webcam manager açtıktan sonra webcam consolu tıkladığımda uyarı bu şekilde gelmektedir.

2- C:\Program Files\Dell\Dell Webcam Manager içerisindeki herhangi bir dosyayı açmak için uğraştığımda ise " Bu dosyanın aşağıdaki biçimde kullanımı geçersizdir: Sertifika İptal Listesi." diye bir uyarı geliyor. Bunun sertifika süresiyle bir alakası olabilir mi? Çünkü bilgisayarı alalı 6 ay anca oldu.

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

webcam ın drıwerını tekrar yükle düzelio

• quote:

Orjinalden alıntı: AkinjiSS

quote:

Orjinalden alıntı: theahmet

merhabalar arkadaşlar...yaklaşık 2 ay kadar önce bende amerikadan 1525 aldım...ilk başlarda ses haricinde hiçbir problem yaşamadım ancak son 2 gün boyunca devamlı olarak mavi ekran hatası vermeye ve bilgisayarı yeniden başlatmaya başladı...kaç kere format attıysamda bir türlü düzeltemedim....sürekli driver irql_less or not equal hatası verdi...bütün sürücülerini internet sitesinden indirip kurdum ama hala hata vermeye devam etti...En sonunda bugün 0811 li dell yetkili servisini aradım...Abartısız 4 saat telefonda ahmet bey ile konuşup bilgisayarıma media direct cdsi ile yeniden format attık ve kurduk ama maalesef aynı hatayı vermeye devam etti...en sonunda Bilgisayar kapalıyken Fn ile power tuşuna beraber basıp sistem taratması yaptığımızda harddiskimin zarar gördüğünü anladık....Hemen irlandadan sipariş verdik 160 gb harddisk için...Bu arada dell in uluslararası garantisi var tek yapmanız gereken support.dell.com dan garanti kağıdınızı düzenleyip türkiyeye aldırmak....

Burada ben birşey sormak istiyorum türos kardeş geçmiş sayfaları okuduğumda senin de sık sık mavi ekran hatası aldığını okudum.... acaba sende ki bu hata düzeldimi? düzeldiyse nasıl düzelttin ve sende mavi ekran hatası neydi acaba?

Ve diğer sorumda acaba bu sorunla başka karşılaşanınız varmı arkadaşlar?

merhaba. aynı hata ve aynı sorun bende de var. bende bi kaç defa format attım ama hala aynı hatayı vermeye devam ediyor...yalnız benim pc internete bağlandığı anda anda mavi ekrana dönüp restart atıyor..

bütün driverleri denedim. ama marvell etherneti kurduktan sonra sorun devam ediyor..problemlerimiz aynımı sence? ne yapmamı önerirsin?

teşekkürleri.

...

bu arada forum da yeniyim ve mesajımı sadece sanırım modaretörler görüyor. sorunum alıntı yaptığım arkadaşa ulaşırsa sevinirim. iyi günler

merhaba AkinjiSS

şimdi ilk olarak problemi tanımlaman lazım...ben sırasıyla aşağıdaki adımları uyguladım tavsiyem seninde onları uygulaman yönünde...

1-mavi ekran hatası ilk olarak ne zaman çıktı? bilgisayara format attıktan sonra mı yoksam bilgisayarı kullanmaya başladın ardından mı?
    2-eğer mavi ekran hatası formattan sonra çıktıysa bütün driverları düzgün kurduğuna emin ol...Emin olmak için dell.com da service tag numaranı girerek bilgisayarına nelerin kurulduğunu görebilirsin...
    3-eğer driverları doğru kurduysan ve sürücü güncellemelerini yapmana rağmen hata devam ediyorsa ve tahminimce mavi ekran hatası bilgisayarına restart attırdığı için hatanın kaynağını göremiyorsun...İlk olarak mavi ekranı dondurman lazım onun içinde bilgisayarın restart yaptığında F8 tuşunu kullanarak çıkan arayüzde yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 inci başlıkta debug olayı olduğunda "restart yapma!" seçeneği mevcut.Onu seçtiğinde mavi ekran hatası bir daha olduğunda ekran restart atmayacak ve ekranda üst satırda hatanın ne olduğunu göreceksin...
    4-Eğer ki bunları da yaptın ve hatayı hala anlamadıysan mavi ekran dakileri buraya yaz yardımcı olmaya çalışırım sana...
    ****Bununla beraber bütünbu yukardakileri yaptıktan sonra birazdan yazacağımada yapmanı istiyorum ;
    Bilgisayarını kapat ve Fn tuşu ile beraber power düğmesine bas.Bu bilgisayarındaki hataları dellin kendisinin test ettiği bir program.orada gösterilenleri yap ve sırasıyla ekran , hard disk ve ram testlerini bitir...Hangi sectionda hata verdiyse hata kodunu bir yere yaz...

Eğer mavi ekran hatasında benim yukarıda yazdığım hatayı veriyorsa bu harddisk hatasıdır bu durumda harddiskini değiştirecekler...Sağolsun atinayı aradıktan 3 gün sonra evimde harddiskimi ücretsiz değiştiler....

• benim 1525 le kablosuz bağlantı yapamıyorum daha önce bağlanmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizsahin1971

benim 1525 le kablosuz bağlantı yapamıyorum daha önce bağlanmıştım

Nasıl bi sorun var wireless ta?
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Bir yıla yakındır Dell inspiron 1525 kullanıyorum. Genel olarak memnunum makinemden yalnız iki husus canımı sıkıyor bu konuda önerilerinizi almak istiyorum. Birincisi hoparlör ses kalitesi. Malesef ek programlar kullanmama rağmen hiç randıman alamadım. İkincisi dvd-rom sürücüsünün çok sesli çalışması. Bazen sinir bozucu hale geliyor. Cd-dvd okurken yazarken özellikle veri kopyalarken müthiş bir ses çıkarıyor. İlk zamana göre biraz da arttı gibime geliyor. Acaba arızalı mı diye düşündüğüm de oluyor. Driver güncellemesi var mı? Varsa deneyip olumlu sonuç alanınız oldu mu?
  • Arkadaslar hepinize teşekkür ederim ama bu yollar da işe yaramıyo acaba sorun nerde Çıkan uyarınn rresmi
    resim

• sanırım driver zaten yuklu o yuzden bu uyarıyı yapıyor. bluetooth u acmak ıcın bır tus felan varmı bilgisayarda ona bas. intel pro set kablosuz yazılım yuklumu bır bak. buraya da gerı don de bı yol bulalım
  • intel pro set yuklu degıl Quick set programını yukledım Fn-f2 kombinasyonu raadio on of die atanmamış sadece orda boşluk var.
  • bluetoth aktıve etmen ıcın bır her hangı bır tus var mı sagında solunda makınenın. mesala benımkınde sag tarafta bır tus var onu acınca wıreless ve bluetooth devreye gırıyor. yuklu gelıyor zaten bu yazılımlar. sen bı bak bende bı arastırayım
  • evet o tusu bılıyorum fakat onda bı sorun yok acık durumda actıgım zaman wi fi acık yazıyo kablosuz baglantıda yapabılıyorum fakat ne biosta ne aygıt yonetıcısınde bluetooth ıle ılgılı hıc bırsey yok acaba Fn-f2 tuslarına basıp aktıf etmek ıcın baska bı drıver fln mı var yuklemeye calıstıgım bluetooth programı sanırm belkı farklı surucu vardır.
  • joker
    sana drıver cd lerı verdıler mı alırken. dedıgım tusu bulamadın demı, baska bır tus atanmıs demekkı orası radıo olarak atanmıs. yuklu programları bu raya paıntle koyarmısın.
  • kamera-works 9-mediadirect-vista cdleri var driver cdsi yok o yuzden tek tek dell in sitesinden indirdim radio tusu olarak atanmıs bi tus olsa dell Quickset te gorunmezmı Fn ıle calısan tusların hepsı varr orda sadece radio ya hiç bişey atanmamıs

• joker sende yuzde doksan yuklu. baslat dan arama dan bluetooth yazıp bır aratırmısın. ve cok sasırdım nasıl olurda bır tus koymazlar ya acmak ıcın. yada dokunmatık ekran
  • Yok yüzbaşım cıkmıyo ya btw_on die bişe varya onu da kullandım onunla da olmadı nasıl yapcam bılmıyorum cok karısık bı durum ya
  • driver cd verdıler mı sana
  • joker ne oldu yukledın mı olmadıysa bır lınk daha verecem
  • Hayır Yukleyemedım HAla arastırıyorum inş. işe yarar link sanada cok tesekkur ederm
  • ingilizce sitelerde arastırdım bu olaydan muzdarıp cok kısı var. bunu yukle olmazsa bı lınk daha verecem
  • yukledıkten sonra baslattan bak bır arastır bluetooth var mı dıye. hala sasırdım ya dokunmatıkte olsa bı yerde bır tus olmalı acmak ıcın bluetootu
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.