Bildirim
Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunda da Aynısını diyo Fn-f2 daha once denemıstım bunu da sorun fn-f2 -
1525 t8100 vista driver cd si bulsam sorun çözülür mü acaba nette bulamam değil mi bu cd yi -
http://www.zdnetasia.com/downloads/pc/swinfo/0,39043052,50002410r-39560755s,00.htm
bu sayfadakını dene bırde arastırıyorum ben de. -
Ekran Kartı Driverı kardes bu bunuda indirdim daha once -
bak simdi joker
bıosunu ayarlarına bır gırsene donanıma orada wireless bt ayarları var onlar açıkm mı kapalımı dıye bır baksa. okadar cok adam varkı bu olay basına gelen onları okuyorum sımdı. bu arada biosu eger varsa guncellesene bu ayarlara baktıktan sonra bir bak yenı guncelleme varmı diye. -
butun olasıkları denıyoruz umarım bunalmassın. sana verdıgım driver lınk ınde gene fn tusu felan demıstı değil mi. aygıt yonetıcısı ag bagdastırıcı bolumune bır baksan bluetooth lan access server driver varmı x ısaretı varsa onu etkın hale getir. arastırmaya devam edıyorum ben bu arad aklıma gelenlerı yazıyorum. -
biosu dün güncelledim a16 bt acık biosta baktım -
Aygıt Yonetıcı Gızlı aygıtlar dahil bt yok :S
-
bu sorunlar genelde sunlarda sunlardan kaynaklanıyormus:
1- bios ayarlarında wireless/bluetooth un kapalı olmasın
2-aygıt yonetıcısı ag bagdastırıcısında bluetootun kapalı olmasından
3- driverın duzgun yuklenenemesınden
once bıosa bak, açıkmı diye wireless/bluetooth. aygıt yonetıcıne bak acıkmı dıye. olmadı intel pro wireless driverıı kaldır yenıden yukle. ve yukarıda verdıgım bluetoot drıverını yukle bluetooth driverını yukleyınce tekrar fn felan derse kapat onu ve bılgısayarı yenıden baslat.
bluetooth driverı
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/downloads/en/downloads_splash?c=us&l=en&s=gen&%7Emode=popup&file=188664
intel pro set kablosuz yazılım driverı
http://support.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=us&l=en&s=gen&deviceid=9540&libid=5&releaseid=R164259&vercnt=1&formatcnt=0&SystemID=INS_PNT_PM_1525&servicetag=&os=WLH&osl=en&catid=5&impid=-1
eger driver cd ın varsa bunları oradan yukle
-
orada wireless de gozukmuyor. ıntel pro yu kaldır yenıden yukle. sonra bluetoothu gene fn felandrse kapat onu yenıden baslatsana bır bılgısayarı. -
tamam deniyorum hemen -
bir sey daha buldum anu cozmeye calısyorum -
Yine Fn diyo kapatıp actım yıne dedı :S -
c- dell driver a gel orada bluetooth driverı hangisi var bir baksana onu tekrar orada ınstall de gene aynısı olursa onu sil kaldır. tekrar dene -
denetım masasında bluetooth ikonu var mı hıc. denetım masasına gırınce orada olması lazım -
dedıgın gıbı yaptım bu hatayı vermeye basladı
-
allah alah dıyokı bu sadece vistada calısır dıyor. denetım masasında bluetooth ıconu varmı.denetım masasına ılk gırdıgın sayfada -
denetım masasında yok -
bak suan sankı senın bilgisayarında blueooth varmıs gıbı yukleyınce fn hatası verıyor. bır kac yerde bıseyler buldum suan cozmeye calısyorum donecem sana. olmadı ingilizce linkini verecem.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X