Arkadaşlar dün Toshibayı aldım özellikleri İşlemci Üreticisi : Intel® İşlemci Modeli : Core™2 Duo İşlemci Numarası : P8700 İşlemci Hızı : 2,53 GHz Bellek : 4 GB Disk Kapasitesi : 320 GB Ekran Boyutu : 16" Ekran Kartı Belleği : 512 MB Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD 3650 İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Dahili Web Kamera : Evet/Var Ağırlık : 3,00 kg Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Veri yolu Hızı : 1066 MHz Ekran Kartı Türü : Dahili Max. Bellek Desteği : 8 GB Bellek Türleri : DDR2 Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
ben bunu aldım eve geldiğimde bi kafa karışıklığıyla dell imi alsam dedim. :(
Dell in özellikleri
İşlemci Üreticisi : Intel® İşlemci Modeli : Core™ i3 İşlemci Numarası : 330M İşlemci Hızı : 2,13 GHz Bellek : 3 GB Disk Kapasitesi : 250 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Kartı Belleği : 1 GB Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 5450 İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic Dahili Web Kamera : Evet/Var Ağırlık : 2,50 kg Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Ekran Kartı Türü : Harici Max. Bellek Desteği : 4 GB Bellek Türleri : DDR3
sizce iyimi yaptım dell derseniz bi yolunu bulup değiştiricem
:) Aynı ikilemde kalıp dell'i seçtim. Yeni işlemci ve DDR 3 yüzünden, ben çok memnunum, hangisi olursa olsun hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.
ben dell'i alırdım ki öyle yaptım, gayet iyi.
dell'in ekran kartı baya bi sağlammış fakat iki model de çok iyi değiştirmene gerek yok.