Şimdi Ara

Dell İnspiron 15R N5110 Aşırı Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşırı ısınma sorunuyla karşı karşıyayım .Bu sorun bilgisayarıma format attıktan sonra ortaya çıktı daha önce hiçbir sorun yoktu maksimum seviyede bf3 bile oynayabiliyordum ancak formattan sonra fifa 12 oynarken 20 dk sonra aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kendi kendin resetliyo . Oyuna girdikten sonra ısı 90 dereceleri buluyor . Bunun bir çözümü var mı yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• nasıl format attın recovery programıylamı normal cdyle mi?pes gibi bir oyun kapatıyorsa yazılımsal olabilir.formattan sonra olduysa ne zaman aldın tozlanma olması açısından soruyorum sistemi sürücüleri güncelleyin sistem seri hale bir gelsin arka planda çalışan programlar varmı kontrol edin oyun oynarken onlarda aktif halde olduğu için işlemciye yüklenme olabilir.başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programnları silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

nasıl format attın recovery programıylamı normal cdyle mi?pes gibi bir oyun kapatıyorsa yazılımsal olabilir.formattan sonra olduysa ne zaman aldın tozlanma olması açısından soruyorum sistemi sürücüleri güncelleyin sistem seri hale bir gelsin arka planda çalışan programlar varmı kontrol edin oyun oynarken onlarda aktif halde olduğu için işlemciye yüklenme olabilir.başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programnları silin

normal cdyle format attım tozlanmayla ilgili olacagını sanmıyorum çünkü formattan önce oynayabiliyordum.Oyunu oynarkende hiçbirşekilde birşey açık degil
  • ozaman yazılımsal çipseti güncelleyin yazılımsal aynı zamanda dahili kartıda bana kalırsa sitesinden bütün sistemi güncelleyin yazılımsalsa çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ozaman yazılımsal çipseti güncelleyin yazılımsal aynı zamanda dahili kartıda bana kalırsa sitesinden bütün sistemi güncelleyin yazılımsalsa çözülecektir.

çipsetin güncellemesinde yaptık olmadı hiçbirşekilde donanımsal bir sorun var zanenderse teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper nirvana A15HE ses sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.