Şimdi Ara

Dell inspiron 2320- ekran simsiyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür pc kapalıydı. Bu sabah açtım. Ekran gelmiyor. Sağda power ışığı yanıyor, pc nin. Açılış sesi geliyor ama ekran siyah

Sorun ne olabilir ?

Dell inspiron all in one 2320 masaüstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farukgulyan F kullanıcısına yanıt
    üstad ektan kartı harici mi ??? açılış sesi geliyor dedigine göre sisteminde sıkıntı yok ekran kartın hariciyse sök,onboarda bi bagla bide öyle bak...eger görüntü gelirse sıkıntı ekran kartında...bide en baştan itibaren ekran full siyah mı hiç yoksa belirli süre sonramı kararıyo ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

üstad ektan kartı harici mi ??? açılış sesi geliyor dedigine göre sisteminde sıkıntı yok ekran kartın hariciyse sök,onboarda bi bagla bide öyle bak...eger görüntü gelirse sıkıntı ekran kartında...bide en baştan itibaren ekran full siyah mı hiç yoksa belirli süre sonramı kararıyo ??

Valla bilmiyorumki haricimi değilmi. Hiç anlamıyorum. Kasa yok pc de. Hani şu hepsi bir arada modelinden. Ekran ve kasa beraber.

1 saat kapalı tuttum. Yeniden açtım. Açıldı. 20 saniye durdu yine ekran karardı. Biraz bekledim yine açıldı. Yine karardı.

Ekran tam siyah. Ama pc nin power ışığı ve web cam ışığı yanıyor.

Garanti süreside doldu. Ne yapmam lazım?

Sökme takma işlemlerinden hiç anlamıyorum. Ekran kartı nerede onu da bilmem

üstad senn yapacagın şey belli eger anlamıyorsan bilen ve güvendgin birinden yardım alacaksın...önce ekran kartını söküp onboard deneyeceksin...çalırsa ekran kartını degiltireceksin...
  • ikinci bir monitor cikisi var sanirim aletin. Buradan baska bir ekrana goruntu aktarmayi deneyin( bu konuda cok iyi degilseniz uzman birine denettirin) eger goruntu alir iseniz lcd nin ledleri gidiyor olabilir. eger onda da goruntu alamaz iseniz o zaman kotu ekran karti degisimi gerekebilir. notebook ekran kartlarindan mxm slotulu bir alet elinizdeki degistirmeniz kolay olabilir.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim ama bu dediklerinizden maalesef anlamıyorum. Anlayan bir tanıdığım da yok.
    Yarın dell desteği arayıp durumy izah edeyim. Artık mecburen ücreti karşılığında yaptıracağım sanırım

• servis çağırdım. ana kartı bozulmuş. komple değişmesi lazım dedi.
    o da pahalı bir şeymiş. çöp oldu sanırım pc :) monitör niyetine başka pc ye bağlayabilirmişim. girişi varmış dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam dogru olabilir ama bana sorarsan...nasılsa para verecen bence git bi bilgisayarcıya danıs ondan sonra degişim yaptır çünkü bazen servisler küçük sorunları kolay yoldan halletmeyi seviyolar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.