Şimdi Ara

Dell INSPIRON 5110 B63F45i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim için bu laptopu yorumlayabilir misiniz? Fiyatı çok ucuz değil mi?

Teşekkürler.

Link:
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-i7-2630q-4gb-500gb-15-6-siyah-urun5733.html

• quote:

Orijinalden alıntı: valk

İyi akşamlar arkadaşlar.

Benim için bu laptopu yorumlayabilir misiniz? Fiyatı çok ucuz değil mi?

Teşekkürler.

Link:
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-i7-2630q-4gb-500gb-15-6-siyah-urun5733.html

Ben daha dün aldım aynı laptopu, B63F45, free dos diye aldım zaten sonrada win7 ultimate 64 bit kurdum şu an gayet stabil çalışıyor, şu an için memnunum.

• Fiyatı uygun.gt525, 5650 seviyesinde bir kart.
  • @ Bango

Dostum ısınma ve fan sesi durumu nedir? Biraz bilgi verebilirmisin pc hakkında?
  • quote:

@ Bango

@valk şu an nette dolanıyorum, fan arada bir çalışıyor, ısınma çok az, fifa 11 kurdum normal ayarlarda oynuyorum, oyuna girdikten bir 5-6 dakka sonra biraz ısınmaya başlıyor fakat öyle korkulacak bir ısınma değil.Fan sesi bu arada oldukça az, hiç rahatsız etmiyor, biraz dvd writer gürültülü, eh kadı kızında bile kusur olur.Gerçi benim en beğendiğim nokta laptopun sesi, şu ana kadar asus ve samsung kullandım fakat en iyi ses çıkışı dell de.Ekran kartı çok iyi olmamasına rağmen şu an beni idare ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

quote:

@ Bango

@valk şu an nette dolanıyorum, fan arada bir çalışıyor, ısınma çok az, fifa 11 kurdum normal ayarlarda oynuyorum, oyuna girdikten bir 5-6 dakka sonra biraz ısınmaya başlıyor fakat öyle korkulacak bir ısınma değil.Fan sesi bu arada oldukça az, hiç rahatsız etmiyor, biraz dvd writer gürültülü, eh kadı kızında bile kusur olur.Gerçi benim en beğendiğim nokta laptopun sesi, şu ana kadar asus ve samsung kullandım fakat en iyi ses çıkışı dell de.Ekran kartı çok iyi olmamasına rağmen şu an beni idare ediyor.

bende bu pc yi alıcam ama ses kalitesi hakkında bilgim yok.
    bi video koyabilrmisin örnek olarak?
    ekran kartı için kötü demişssin nasıl bir sıkıntı yaratıyor sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAslan34 -- 20 Mayıs 2011; 23:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreAslan34

quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

quote:

@ Bango

bende bu pc yi alıcam ama ses kalitesi hakkında bilgim yok.
    bi video koyabilrmisin örnek olarak?
    ekran kartı için kötü demişssin nasıl bir sıkıntı yaratıyor sana?

evet bende performansı açısından bunu istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    dell xps 15z
    9 yıl önce açıldı
    Acer Travelmate P6
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fan bende çok sesli çalışıyo baya ısınıyo render alırken falan acaba benim bilgisayardamı birşey var acer laptopımda var ama fanı böyle sesli değil bunun fanı sonradan değişebiliyomu acaba
  • @ BaNgO

Hocam mümkünse birkaç net görünen resim ekleyebilirmisin yüksek çözünürlükte olursa daha güzel olur. Almayı düşünüyorum fakat inceleme fırsatım olmadı (fiziki olarak). klavye nasıl, makinanın hızı nasıl anlatırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.