Şimdi Ara

Dell İnspiron 5537-G20W81C - AMD8670m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün media markt'ta biraz notebook araştırdım ve bir dell marka notebook buldum hoşumada gitti fiyatıda bütçeme uygun işlemcisi,depolama alanı,ram'i benim için yeterli ancak aklıma takılan tek şey ekran kartı oldu Amd Hd8670m ekran kartı kullanıyor sizce bu ekran kartıyla ben Fifa14, Cod Ghost, Bf3 gibi oyunları nasıl ayarlarda oynayabilirim ve bu ekran kartı Nvidia Gt740m ile arasında ne kadar fark var yardımcı olurmusunuz lütfen yaklaşık 10 güne kadar bir notebook alacağım kendime karar veremedim.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DELL-5537-G20W81C-Inspiron-Core-i5-1-6-Ghz-8GB-1-TB-Radeon-HD8670M,103452,465625,1086293.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=google_pla&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=google_pla&et_lid=99&et_cid=91&gclid=CPSBo8b3qLwCFUwd3goduSkAkg

• Bence bu fiyatı haketmiyor bu ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsendal259@hotmail.com

Arkadaşlar bugün media markt'ta biraz notebook araştırdım ve bir dell marka notebook buldum hoşumada gitti fiyatıda bütçeme uygun işlemcisi,depolama alanı,ram'i benim için yeterli ancak aklıma takılan tek şey ekran kartı oldu Amd Hd8670m ekran kartı kullanıyor sizce bu ekran kartıyla ben Fifa14, Cod Ghost, Bf3 gibi oyunları nasıl ayarlarda oynayabilirim ve bu ekran kartı Nvidia Gt740m ile arasında ne kadar fark var yardımcı olurmusunuz lütfen yaklaşık 10 güne kadar bir notebook alacağım kendime karar veremedim.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DELL-5537-G20W81C-Inspiron-Core-i5-1-6-Ghz-8GB-1-TB-Radeon-HD8670M,103452,465625,1086293.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=google_pla&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=google_pla&et_lid=99&et_cid=91&gclid=CPSBo8b3qLwCFUwd3goduSkAkg

Bir hafta once ben aldim ayni cihazi. Servis ve kalite bakimindan suphen olmasin. Makinada isinma yok denilecek kadar az oda oyunlarda ve cok sessiz calisiyor. Pes 2014 oynuyorum bahsettigin oyunlarida oynar sanirim. Ayrica hepsiburada.com da daha ucuz 1640 tl. Bende 1540 tlye almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki önümüzdeki 3-4 senenin güncel oyunlarını orta ayarlarda oynatır mı?
  • Peki önümüzdeki 3-4 senenin oyunlarını orta ayarlarda oynatır mı ?
  • bence lenovo veya asus üzerinden gidin daha iyi serilerdir

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z500_59377485_notebook
  • trockyalı27 kullanıcısına yanıt
    aslında aklımda lenovo'nun z510 modeli vardı ancak 1-2 haftadır araştırıyorum çok sıkıntısı varmış birde araştırmalarıma göre lenovo'nun müşteri memnuniyeti kötüymüş dell'de pek teknik arıza olacağını zannetmiyorum ve de herkes müşteri memnuniyetini övüyor özellikle eve gelip makina tamiri yapmaları
    fakat dell'in bu modelinde ekran akrtı canımı sıkıyor benchmarklarda alt sınıf ekran kartı kategorisinde hd 8670m, keşke gt740m koysalarmış :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD 8750M den aşağıyı tercih etmeyin oyun için.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Sanırım Sony Vaio Svf1521 serisi almaya karar verdim Gt740m benim için yeterli gibi..
  • quote:

Sanırım Sony Vaio Svf1521 serisi almaya karar verdim Gt740m benim için yeterli gibi..

güzel tercih, 8670M den de 8750m'den de daha iyi bir karttır 740m , ve sony serininin ürünü çok şık, ince ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

güzel tercih, 8670M den de 8750m'den de daha iyi bir karttır 740m , ve sony serininin ürünü çok şık, ince ayrıca.

Vallahi şıklığı tasarımı çok hoşuma gitti ayrıca klavye ışıklandırmasıda var daha ne olsun 2 eksik yanını yakaladım
    1. 15.6 değilde 15.5 inç olması kafa karıştırdı sonuçta çoğu zaman oyun oynayan biriyim o ekran boyutu bana yeticek mi ?
    2. daha önce bu forumda inceleme yapmıştı birisi ve ekranın Ful Hd olmasından şikayetçi olmuştu sanırım Full Hd olduğundan kart oyun performansını ta olarak veremiyormuş zorlanıyormuş(hız aşırtma ile ekran kartının performans sorununu da çözdü sanırım ancak ben tereddütte kaldım, nvidia'nın hız aşırtma programı var mı ve de hız aşırtma ekran kartına zarar verir mi zorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsendal259@hotmail.com -- 2 Şubat 2014; 11:27:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Vallahi şıklığı tasarımı çok hoşuma gitti ayrıca klavye ışıklandırmasıda var daha ne olsun 2 eksik yanını yakaladım
    1. 15.6 değilde 15.5 inç olması kafa karıştırdı sonuçta çoğu zaman oyun oynayan biriyim o ekran boyutu bana yeticek mi ?
    2. daha önce bu forumda inceleme yapmıştı birisi ve ekranın Ful Hd olmasından şikayetçi olmuştu sanırım Full Hd olduğundan kart oyun performansını ta olarak veremiyormuş zorlanıyormuş(hız aşırtma ile ekran kartının performans sorununu da çözdü sanırım ancak ben tereddütte kaldım, nvidia'nın hız aşırtma programı var mı ve de hız aşırtma ekran kartına zarar verir mi zorlar mı ?

Oyunu değiş, masa üstünü 1080p yapın, oyunu yine 1366*768 gibi bi değerde oynayın boşuna kastıırsınız bence.

15,5 olması önemli değil, çözünürlük önemli , aradaki farkı cetvelle ölçesin bile zor görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 2 Şubat 2014; 11:29:00 >

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle yapacağım umarım ısınma sorunu olmaz oyunlarda :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.