Şimdi Ara

Dell Inspiron 5558 B50F162C nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta için de bu ürünü sipariş ettim;
    Pcdepo.com
    Dell Inspiron 5558 B50F162C Notebook - dell, dell notebooki dell laptop, dell inspiron, dell inspiron laptop, dell inspiron notebook, en ucuz dell inspiron, eniyi dell inspiron laptop, dell inspiron fiyatlari, dell inspiron notebook fiyatlari, en ucuz dell inspiron, B50F162C, dell 5558
    https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5558-b50f162c-notebook

İndirim denk geldi ve 2300 lira ya satın aldım. Özellikleri hakkında yorum yapar mısınız? Üniverte için aldım fazla oyun oynamıyorum ama oyun oynamak istesem nasıl sonuç alırım?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Öncelikle hayırlı olsun.

Özellikleri benim de kriterlerime uyan bir notebook ancak linkte 1920*1080 derken, bazı sitelerde aynı ürün için 1366*768 pixel ekranlı olduğu yazıyor.

Elinize gelen ürün 1920*1080 mi acaba ?

Eğer öyleyse bende bir tane alacağım ama emin olamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acar09

Arkadaşlar geçen hafta için de bu ürünü sipariş ettim;
    Pcdepo.com
    Dell Inspiron 5558 B50F162C Notebook - dell, dell notebooki dell laptop, dell inspiron, dell inspiron laptop, dell inspiron notebook, en ucuz dell inspiron, eniyi dell inspiron laptop, dell inspiron fiyatlari, dell inspiron notebook fiyatlari, en ucuz dell inspiron, B50F162C, dell 5558
    https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5558-b50f162c-notebook

İndirim denk geldi ve 2300 lira ya satın aldım. Özellikleri hakkında yorum yapar mısınız? Üniverte için aldım fazla oyun oynamıyorum ama oyun oynamak istesem nasıl sonuç alırım?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Merhaba

İlgili dell pc'yi satın aldınızmı?
    Bende aynı ürünle ilgileniyorum
    Sizden laptop hakkında bilgi alabilirmiyim
    Memnunmusunuz hızı ve klavyesidir batarya ömrü
    Isınma yapıyormu falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Konu açmadan önce arattım ve bu konu varken aynı başlığı açmadım.

ben de bu başlıkta bahsi geçen laptoptan almayı düşünüyorun.

Bazı sitelerde ekranı Full HD 1920x1080 görünürken bazı sitelerde 1366x768 görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

http://www.kliksa.com/urun/dell-inspiron-5558-b50w162c-intel-core-i7-5500u-notebook/902567248?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

pek kullanıcı yorumuna rastlamadım ama özellikleri iyi görünüyor. Sizce nasıl?

• Ekranın full hd olmaması bu cihaz için dez avantaj mı acaba ya ben ciddi ciddi düşünüyorum bu cihazı kapalı kutu 1950 tl ye alma arefesindeyim ne dersiniz almalı mıyım bu rakama bu cihazı fullhd değil sanırım 1920-1080 değil ekran arastırdıgım kadarı ile

• arkadaşlar cihaz elime geçti gerçekten cok hoş bir cihaz merak edenler için ekran fullhd rahat olun driver sıkıntısı yok cihaz ubuntu kurulu olarak geldi windows 7 yükledim ben kısacası benim gibi ev kullanıcısı için ideal bir cihaz tek eksi yanı klavye aydınlatması yok yada ben bulamadım.
  • hayırlı olsun, ben de dün bu cihazdan aldım

Windows 8.1 i takıp tüm hdd yi(ubuntu yüklüymüş) silip yeniden bölümler oluşturup kurdum ama ne ethernet ne wifi hiç bir şey tanımıyor. İnternetten (bir başka bilg. yardımıyla) driverlarını indirip kurmaya çalıştım ancak beceremedim. Bir kısmı hata veriyor, (Ses ekran, network wifi vs) Sende bunlar sorun oldu mu?

Bir de cihaz açık iken herhangi bir yerinde ışığı yanmıyor. Açık olduğunu anlayamıyorum(ekran kapalı olduğunda). Yani uyku modu vs. yeniden başlama esnasında açık olduğunu gösteren bir ışık yok.

bir de 1950 tl ye nereden aldın :) 2880 tl ye aldık biz dün.

bir de düzeltme olarak ekleyeyim, kutusundan driver cdsi falan çıkmadı. sende de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonebody -- 7 Ocak 2016; 12:31:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL N4050 Kullanıcıları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sana da hayırlı olsun dostum ben bu fiyata nasıl aldım dersen bir kişiye alacagı karşılık bu cihazı vermişler kapalı kutu tr fatura ve garantili o da ihtiyac fazlası diye ilana koymuş 2500 den gittim görüştüm yaptık bir pzarlık anan aşagı baban yukarı derken aldım o rakama 😊

Asıl konuya gelirsek dell in sitesinden uygun driverları indir başka cıhaza usb ile buna yükle wifi ilk önce bendede calısmadı ethernetten bağlanıp yaptım ben driver booster indir o en güncel driverleri kuruyor zaten cihaza herşeyi sıkıntısız ama usb 3.0 ı kullanamadım ben usn 3.0 hdd takıyorum hdd dönüyor ama cihaz görmüyor 2.0 a takımca sıkıntı yok cihazın ön sol köşeye doğru ışıgı var ordan anlarsın ne durumda oldugunu ama bence macbook taki gibi uyku modu ısıgı efekti olabilirdi klavyede aydınlatma yok maalesef sonuç olarak genel hatlarıyla iyi bir cihaz tabi göreceli kavram bu benim beklentilerimi karsıladı

• teşekkür ederim :)

masaüstü bilgisayarım için kablosuz wifi aparatı yardımıyla laptopu internete bağlayıp dediğin gibi sitesinden güncel driverleri indirdim. Makine süper bence, bendeki s modeli silver - gümüş olanı yani.

almayı düşünenlere fiyat araştırmalarını iyi yaptıktan sonra almalarını tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar.
  • Peki soldaki usb 3.0 kapısını kullanabiliyor musun ben 2 tb lık hdd yi okutamadım cereyan gidiyor hdd ye ama okumuyor bir türlü

• dostum elimde usb 3.0 bir donanım olmadığı için deneyemiyorum maalesef. O taraftaki usb portunda kablosuz fare alıcısı takılı 2.0 olarak kullanıyorum. Ama 3.0 kullanabilmek için donanımsal olarak tanıtılması gerekiyor diye biliyorum. Yani 3.0 için bir sürücü olması lazım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.