Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD 100S CELERON N3050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayarım var 2008 de aldığım, özellikleri şu şekilde:

intel core 2 duo E7400 işlemci,
    2GB ddr2 ram
    sata2 destekli bir anakart,
    120 GB sandisk SSD,
    1GB nvidia geforce 9600GT

Ve bu sistemin üzerinde Linux Mint 18 - Cinnamon 32bit işletim sistemi yüklü. Ben bir bilgisayar programcılığı öğrencisi olarak bu bilgisayarda delphi, photoshop, dreamweaver çalıştırdım, python3 dilini öğrendim, şuan da netbeans IDE ile C öğreniyorum.
    Tek sorunum bu bilgisayarın taşınabilir olmaması.

Sizce başlıktaki ürünü alsam, üzerine Linux kursam beni evimdeki bilgisayar kadar memnun eder mi? Massaüstü bilgisayarım da bir yandan olacak. İşlemci gücü gerektiren ya da grafik birimini meşgul eden programlarda (photoshop, flash gibi) Masaüstünü kullanırım.

LENOVO IDEAPAD 100S CELERON N3050

Yoksa para biriktirip lenovo'nun diğer ultrabooklarına mı bakmalıyım?

Edit: Almalıysam nedenini, almamalıysam nedenini yazar mısınız? netbookda linux tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yağsız Makarna -- 18 Eylül 2016; 12:03:45 >

• celeron işlemcili bir notebook almani tavsiye etmem surundurur 2 gb ram ile en azindan i3 islemcili notebooklara bakmani oneririm @Yağsız Makarna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

celeron işlemcili bir notebook almani tavsiye etmem surundurur 2 gb ram ile en azindan i3 islemcili notebooklara bakmani oneririm @Yağsız Makarna

Onların hafif olanı yok hocam. 1.3 - 1.4 kg ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağsız Makarna

quote:

celeron işlemcili bir notebook almani tavsiye etmem surundurur 2 gb ram ile en azindan i3 islemcili notebooklara bakmani oneririm @Yağsız Makarna

nasıl yok hocam thinkpad bak lenova 1.5 kilo olması lazım batarya dahil i5 ,16gb kadar ram, msata ve hdd vs

şarj süreside 10 saat buluyor

ben celeronlu bir laptop kullandım bu sene asus , 1.2 kg gibi bir şeydi fakat perforamnsı rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Yağsız Makarna

quote:

nasıl yok hocam thinkpad bak lenova 1.5 kilo olması lazım batarya dahil i5 ,16gb kadar ram, msata ve hdd vs

şarj süreside 10 saat buluyor

ben celeronlu bir laptop kullandım bu sene asus , 1.2 kg gibi bir şeydi fakat perforamnsı rezalet.

Bilgilendirme için teşekkürler. bakayım ona bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.