Şimdi Ara

Dell Inspiron 6000, bununla oyun oynanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Word-axess-Bonus kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksitle satın alabilirsiniz
    Intel® Centrino (Sonoma)Mobil teknolojili
    - Intel® Pentium® M İşlemci 740 (1.73GHz, 2MB L2 cache)
    - Intel® 915GM Express chipset
    - Intel® PRO Wireless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g)
    Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

15.4" Wide XGA TFT LCD, 1280x800 çözünürlük
    512MB DDR-II 400MHz bellek, 60GB 5400rpm sabit disk
    Intel 915GM Express paylaşımlı maks. 128MB 3D VGA
    DVD-RW Dual (+/-) writer sürücü
    MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör ve mikrofon
    56K faks-modem, Gigabit LAN, 802.11b/g kablosuz LAN
    Bluetooth, S-Video out, IEEE1394
    Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    6 cell Li-Ion pil, DELL Media Direct multimedia tuşları
    Meteksan.NET 3 AYLIK İnternet paketi
    2 yıl garantili (İnfronic güvencesi ile)

Chipset / Platform Intel® 915PM Express chipset, Intel® Sonoma Mobil teknolojisi
    Desteklenen İşlemciler Intel Pentium M 740 işlemci, 1.73GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB
    LCD Ekran 15.4" WXGA Geniş Ekran TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Grafik kartı Intel® Media Graphics 900 paylaşımlı maks. 128MB DDR 3D video bellek
    Sistem Belleği 512MB (2*256) DDR-II 400MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) 60GB Ultra ATA 100; 5400 rpm
    Optik Sürücü DVD-RW Dual sürücü (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW)
    Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    İletişim Arabirimi "Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem Entegre 10/100 Mbps fast ethernet Entegre Intel® PRO Wireless 2200BG 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği Entegre kablosuz PAN, Bluetooth desteği"

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 4 adet
    IEEE1394 / Bluetooth 1 adet + 1 adet FIR + 1 adet WPAN
    VGA out / S-Video TV-out 1 adet + 1 adet
    LINE-IN / LINE-OUT / Multimedia 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık için) + DELL Multimedia DIRECT kontrol tuşları
    Bellek Kart Okuyucusu SD kart okuyucu
    Ebat ve Ağırlık G:360 x D:270 x Y:39 mm; 3.06kg (DVD/CD-RW sürücü dahil)
    Güç Kaynağı / Adaptör 6 cell 53WHr Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    PİL Ömrü / Şarj Süresi 3.8 saat pil ömrü / 2 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi
    Klavye / Fare (mouse) 85 tuşlu Türkçe Q klavye / scroll touchpad mouse
    Yazılımlar (software) DVD player / CD-Maker software, Adobe Acrobat Reader, Recovery CD, DelL Media Experience
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe

özellikler bunlar.

NFS Most WAnted, MOHA, Fifa2006 gibi son oyunları oynamak istiyorum kullana arkadaşlar veya bilgisi olanlar varsa lütfen cevap yazsın.
    yarın alacağım icin bilginize cidden ihtiyacım var.

• Ben 2 aydır kullanıyorum. Yazdığın oyunları bilmiyorum. Ama PES4 oynayabiliyor. Kalite olarak Ati 9550GE seviyesinde. Sadece 3d2001 yaptım; 4900 lü puan aldım. çok istersen, 3d2003 de yapabilirim. ama yazdığın oyunları oynayacağını sanmıyorum. oyun dışında kalitesi çok iyi. 2 ay önce 2090 YTL verdim. ona göre hesabını yap,
  • kardeş aynı laptop tan bendede var yeni aldım bimeksten,1-2hafta fln oldu
    dün akşam nfsmost wanted ı kurdum oyunu oynayabiliyorum ama en düşük ayarlarda,, sonra age of empires 3,winning elewen 8 i kurdum cok rahat orta ayarlarda oynuyorum,ben bunu zaten kod yazmak için fln aldım yani oyun oynamak için almadım,o yuzden yeterince tatmin edici..
  • beklentiniz önemli. 3-4 sene öncenin oyunları full oynanır. 1-2 senelik oyunlar düşük ayarlarla oynanır. doom3 gibi güncel ve ağır oyunları denemeyin bile. yani deneyin tabi de pek oyananır olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcube

Ben 2 aydır kullanıyorum. Yazdığın oyunları bilmiyorum. Ama PES4 oynayabiliyor. Kalite olarak Ati 9550GE seviyesinde. Sadece 3d2001 yaptım; 4900 lü puan aldım. çok istersen, 3d2003 de yapabilirim. ama yazdığın oyunları oynayacağını sanmıyorum. oyun dışında kalitesi çok iyi. 2 ay önce 2090 YTL verdim. ona göre hesabını yap,

İntel grap 900'ün 4900 puan alması imkansız gibi, ama Fifa 2006'yı oynatabilir. Ati 9550'nin yanından geçme ihtimali de yok. Nasıl test yaptın anlamadım??????????
  • Arkadşlar sizde DELL CD leri var mı ? Sizin makine restore olabiliryor mu ? Öyle ise bana partition imajınızı CDYe dvd ye çekip yollamısınız ? Kaça yollarsınız ? Diğer Drvier cd leri vs.. de lazım zaten. Birde SD okuyucu sp2 de sorun çıkartıyor ? Siz çözebildiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp
    İntel grap 900'ün 4900 puan alması imkansız gibi, ama Fifa 2006'yı oynatabilir. Ati 9550'nin yanından geçme ihtimali de yok. Nasıl test yaptın anlamadım??????????

o civarda puanı gayet rahat alıyor.http://service.futuremark.com/compare?2k1=8741408
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.