Şimdi Ara

DELL INSPIRON 6000 DRIVER-FIRMWARE-UPDATE-UPGRADE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
104.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar ben inspiron 6000 model laptop kullanıyorum... yaklasık 1 yıl oldu aldıgım fakat bu zamana kdr hic oyun oynamadım pc de... oyun amaclı kullanmıyordum zaten fazlada kullanmadım.. sadece abim 2 kere format atmıstı format deilde yani fn f11 mi ne tam olarak bilmiyorum.. yalnız suanki sorunum pc de acılan herhangi bi oyun yaklasık maximum 5 dk sonra aşırı derecede takılma yapıyor inanılmaz bi takılma her oyunda yapıyor bunu acaba nedeni nedir ? verimesi gereken bi ayarmı var yoksa donanmdan kaynaklanan bir arızamı ilgili arkdsların yardım etmesini bekliyorum şimdiden cok teşşekkurler..
    PC RESTORE dedigimiz gizli bir bolum var xp cd ile format atan arkadaslar bu gizli bolumleri gormuslerdir bunlari eger silerseniz restoreyi silmis olursunuz..Pekiyi restore nedir diyeceksiniz?
    PC RESTORE notebookunuzu ilk haline dondurecek bilgileri barindiran hardisk icindeki yedeklemedir siz eger format atmak ihtiyaci duyarsaniz 10 dakikada sisteminizi ilk aldiginiz haline donduren bir sistemdir..

bu bolum gitmişse geri alacak veya bulunacak bir yer var mı?
  • arkadaşlar bana DELL INSPIRON 6000 lap top un bluetooth driver i lazım yardımcı olabilirmisiniz link konusunda şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • bu recovery yi geri yükleme ya da başka yerden bulma ihtimali yok mu arkadaşlar? bilgisayar benim değil ben de bilmeden fdisk yapıp harddiski ikiye böldüm bu arada recovery olduğunu düşündüğüm bölümü de silmişim. nasıl geri getirebiliriz. dell den yardım isteyebilir miyiz?
  • merhaba yine ben. eğer hard diskinizdeki partition ı sildiyseniz fakat elinizde bir recovery dvd si bulunuyorsa bilgisayarınızı eski haline getirebiliyorsunuz. tek yapmanız gereken dvd yi takıp makina açılırken gerekli tuşlara basarak (bios a girmek için olanlar ama şimdi hatırlayamaıyorum) sistemin nereden başlatılmasını isteyen ekrana gelmeli ve orada dvd yi seçmelisiniz. gerisi biraz okumaya kalıo ama kolay. kolay gelsin
  • sevgili dost ozan kardeş oncelikle verdiğin bilgiler için teşekkurler

kardeş ben dell 6400 kullanıcısıyım burada anlattığın mikrofondaki sesi hoparlore verme olayını 6400 de denedim kayıt defterine sonrakini bul deyince hiç bi liste falan bulmuyo ben napcam bide benim problemi çozsen ne iyi olacak yaa ..bende müzikle uğraşıyorum bunada ihtiyacım var baglamamı takmak istiyorum olmuyo şimdiden teşekkurler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_balta19 -- 12 Eylül 2007; 17:00:58 >
  • dost_ozan dedigin gibi yukledim driveri ama arkadasinda dedigi gibi hata vermeye devam ediyor ben bilgisayari aldigimdan beri okumuyor sd card reader. baska ne yapabilirim yardimci olursan sevinirim tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: dost_ozan

SD Kart okuyucusunda sorunu olan arkadaslar asagidaki driveri yuklesinler bakalim olacak mi?Yalniz sonucu yazin ki bilelim...Eger olursa sorunu cozmus oluruz.

http://support.euro.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=tr&l=tr&s=bsd&releaseid=R85896&formatcnt=1&libid=0&fileid=112452

• bende 6000ime format attım driverları siteden yüklemeye calıstım olmayanlar olduğu gibi yüklendiği halde çalışmayanlar var bu recovery cdsı olan bı arkadas tum masrafları benim karşılYacagımsekılde bana gondere bılır mı
  • Arkadaşlar recovery cdsi bulan olursa banada yollayabilirmi? acaba. Benim de hem cardreader hemde bulutud la ilgili sorunum var belki dferdime derman olur.
  • İnspiron 6000 mikrofonum bir tülü çalişmiyor.
    Ayni kulaklik diğer dizüstümde çalişiyor ancak bu makinada bir türlü çaliştiramadim.
    Sigma tel audio drfiverini kaç defa indirdim denedim olmadi.
    Ayarlar menüsünden anladiğim kadari ile de sorun yazilimla alakali.
    Bir önerisi olan destek olacak arkadaşlardan yardim rica ediyorum.
  • ya arkadaşlar ctrl f11 yapınca bende cannot restore diyo o işi nasıl halledebilirim. ve ayrıca başka bi xp cd sinden format atarsam pek sorun olur mu lütfen bi cevap verrin lütfeeeen
  • Merhaba arkadaşlar,ben de bir dell inspiron 6000 kullanıcısıyım.Dün her zamanki gibi bilgisayarıma rutin bi format attım fakat bu sefer driver yuklemede sorun yaşadım.Hepsini hallettim fakat bir türlü "Video Denetleyicisi" sorununu çözemiyorum,çok da araştırdım ilgili driver yazılımını da bulamıyorum ki dell sitesindeki tüm video driverlarını denedim neredeyse.Bilgisi olan bir arkadaşlar yardımcı olabilirse minnettar olacağım.İyi günler.
  • dost_ozan çok saol sayende laptop u tekrar canlandırdım....
  • mrb arkadaşlar benim dell inspiron 6000 laptop'unda bios şifresi kayıp dediğiniz pil çıkarma yöntemlerini çok denedim,jumperlarını çıkardım ve sonra ekrana "press del to run setup page up bas" diye bir mesaj geldi sonra yine şifre ekranı geldi.bir tamirciye götürdüm seri no ile bir çip numarası varmış bu numarayı yurt dışına gönderip bir kod alıyorlarmış bu doğrumu acaba ve bu şifreyi kırmanın başka bir yöntemi yokmu eğer başka bir yöntem varsa lütfen belirtiniz....
  • evet ya arkadaşlar aynı sorun bi tanıtığımdada var bu sorunu çözecek bir yöntem yokmu?
    eğer varsa lütfen söyleyiniz...
  • ben bılgısayarın harddıskte kurulu olan urun kurtarma bolumunu nasıl baslatabılırım bır bılgısı olan var mı ?
    acele cevap gereklı ....pls
  • the AC power adapter type cannot be determinet your system wiil oparate slower and the battery wiil not charge plase connot a DELL 65W AC adapter or higher best system operation.

bu yazı yüzünden leptop pili şarz etmiyor

help miiiiiiiiii
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tkl1903 -- 15 Ağustos 2012; 17:13:07 >
  • çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tkl1903 -- 15 Ağustos 2012; 17:13:27 >
  • setup was unable to find components that can be installed on your current hardware or software configuration. please make sure you have the required hardware or sofware.. bu hata ne anlama gelio ekran kartının verdigi hata :S:S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.