Şimdi Ara

DELL INSPIRON 6000 DRIVER-FIRMWARE-UPDATE-UPGRADE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
104.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format attımm tüm dirverlerı yükledim broadcom yazanı modemi fln ama kablolu olrak internete giremiyorumm bağlanmış gözüküyo ama sayfalar açılmıyo ne ip belli olmuş ne bişey delli olcam neden olur sizce yardımcı olursanız sevinirm yerel ağbağlantıs kablosnu takınca bağlanmış oluyo fakat 100 mph yazıyo yani mümkün diil öle bişi zaten
  • Selamlar arkadaşlar,
    bende değil ama bir arkadaşımda dell inspiron 6000 var. kendisi bilgisayarlardan anlamaz diyebilirim. sadece word, exceldeki ufak tefek işleri için ve birazda internete girebilmek için almıştı. bende daha önce hiç laptop kullanmadım.
    şimdi bu notebookla birlikte hp psc 1410 yazıcı+tarayıcı aldı. fakat wordde bir yazı çekmek istediğinde (bu genellikle ilkokulların yıllık ders planları oluyor), yazının herhangi bir yerinde (bu bilgisayarın veya yazıcının kafasına göre değişebiliyor, emin değilim), wordde sağ alt köşede "bu belge yazdırılamadı" uyarısı çıkıp yazdırmayı kesiyor. bu kesme işlemi sayfanın içinde bir yerlere denk geliyor, yani bir sayfayı bitirip ondan sonra yazdırmayı kesmiyor.
    bilgisayarı aldığı yere geri götürdük, hiç ilgilenmediler diyebilirim. yaptıkları tek şey yazıcıyı başka bir bilgisayara bağlayıp bu belgeleri yazdırdılar ve sorunsuz çalıştı. bende laptopu işyerindeki hp deskjet 1220c'ye bağladım (sadece yazıcı) sorunsuz çalıştı, benim evdeki hp deskjet 845c'ye bağladım (sadece yazıcı) sorunsuz çalıştı.
    artı bilgisayarı aldığı yere geri götürdüğümüzde ben başka bir psc modeline bağlayıp denemelerini istemiştim ama şimdi hatırlamadığım bir nedenden ötürü reddettiler.

öğrenmek istediğim şey bu problemi başka yaşayan var mı? veya gidermek için ne yapabiliriz?
    Şimdiden teşekkürlerimle...

• arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var........
    cd ile format attım ve hdd yi ikiye böldüm ancak kablosuz ağdan internete bağlanmıyor... birazdan sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecem sonucu yazarım ama zannetmiyorum düzelsin:(
    kont bilgisayardan almıştım mail attım aldıgınız yerle irtibata geçerek istanbula gönderin diyor tekrar ctrl+f11 özelliğini yükleyelim diyorlar ama garantiye girmezmiş 35dolar+kdv diyorlar.......
    ne yapsam karar veremiyorum. dell'irecem
  • arkadaşlar olmuyor.................
    yükledim bu sefer hata veriyorkablosuz sıfır yapılandırmayı başlatın diyor anlamadım()
    kablosuz bağlantım çalışmıyorrrrrrrrrrrrr
    lütfen bi cevap yazın....
    ne yapmam gerek
  • Arkadaşlar laptobumda daha önce yaşamadığım bir sorun yaşıyorum.Bluetooth özelliğim çalışmıyor.Bir kaç kez düzeltebilmek için format attım ama hiçbir faydası olmuyor.Dell'in sitesinden bluetooth driverlarını indirdim,kurmayı deniyorum ama olmuyor.Yükleme başladıktan kısa bir süre sonra bluetoothu aktifleştirmem için ''Fn+F2'' tuşlarına basmamı söylüyor,basıyorum bluetoothu açıyorum(mavi bluetooth ışığı yanıyor) ama kısa bir süre sonra yine aynı hatayı veriyor.Ben de sürekli bluetoothu açıp kapayıp deniyorum ama laptop inatla aynı hatayı veriyor:) Sorun donanımsal mı bilmiyorum,belki bir görüşünüz vardır sorunla ilgili.Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar çok sevindim ya sorun modemden kaynaklanıyormuş. bilgisayarın kablolu bağlantısında bisorun yok ama.....
    neden böle yaptı modem anlamadım.
    kablolu bağlantı var. sorun kablosuzda.................
  • arkadaslar laptop DELL insprion 6000 centrino var bende ve zaman zaman oyun oynarken yada internette herhangi bir işlem yaptıgımda vs.vs. ekran kararıyor.ve bilgisayarı kapatmam gerekiyor. Düğmeye basıp kaptıp acıyorum.Hiçbirşey olmamı gibi devam edeyor.Ara ara yapıyor.. Sorun ekran kartımı yada farklı birşey mi ilerki zamanlarda sorun yasarmıyım, bunun sebepleri neler olabilir. Çözüm yolları neler olabilir

Şimdiden Teşekkür ederim..

Bilgisayar özellikleri

DELL insprion 6000
    Centrino işlemcili 1.86
    512mb ddr2 ram
    128 ekran kartı
    80 gb harddisk
    wirless + bluetooth

Not: Bilgisayarı alalı 6 ay oluyor.
  • ORCAY KARDEŞİM BENİMDE AYNI MODEL DELL İNSPIRON 6000
    BAZEN AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM. EKRAN KARTIMI BİLMİYORUM AMA ACABA BU MODEL KULLANICILARIN TAMAMINDA BU SORUN VAR MI ACABA?
  • arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bilgisayarıma cd den format çektim ve RESTOREyi de kaldırdım oldukçada güzel oldu. driver larıda bu forumun başında dediği gibi indirdim. ama anlatılanlar gibi hepsine gerek kalmıyor. ihtiyaç duyduklarınızı sadece indirin. yalnız bi sorunum var her açtığımda bilgisayarın ışık ayarı azalmış olarak açılıyor. sonra fn+yön tuşları ile bu sorunu gideriyorum ama herseferinde aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım doğrusu. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun......
    daral geldi yani.....
  • Selam arkadaşlar,
    benim de Dell'le ilgili en büyük ve tek sorunum fişe takılı değilken kablosuz ağın çalışmaması. "Power Scheme"' "Enable wireless" olduğu halde bu devam ediyor. Bu sorunu yaşayanlar varsa ve bir çözüm buldularsa, paylaşırlarsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hobi48

Sony_DW-Q58A dvd rw ın epromunu tamamen sıfırlayacak bir program varmı?

Dost_ozan kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler
    Bu Sony DW-Q58A UDS2 güncellemesi ne işe yarıyor mutlak şartmı ben uys2-4 güncellemesi yapmıştım yazını okuyunca UDS2ye güncelledim tam olrak nedir bunlar
    Bu arada UDS1 linkin problemliydi bende başka yerden buldum UDS1-UDS2-Flash..2.0 bir araya getirip tekrar upload ettim hobi48 belki bunlar işine yarar

http://ra*id*hare.com/files/26381186/Sony_DW-Q58A_UDS_GUNCELLEME.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: casper576769

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bilgisayarıma cd den format çektim ve RESTOREyi de kaldırdım oldukçada güzel oldu. driver larıda bu forumun başında dediği gibi indirdim. ama anlatılanlar gibi hepsine gerek kalmıyor. ihtiyaç duyduklarınızı sadece indirin. yalnız bi sorunum var her açtığımda bilgisayarın ışık ayarı azalmış olarak açılıyor. sonra fn+yön tuşları ile bu sorunu gideriyorum ama herseferinde aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım doğrusu. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun......
    daral geldi yani.....

Bunun nedeni güç ayarlarındır büyük olasılıkla ve sadece bataryadan kullandığında oluyordur.
    QuickSet-->Power Manage..-->Display Brihtness ayarın 3 falansa 5 yap

• Ben yandım, bittim, kül oldum. Bilgisayarıma RESTORE yaptım. Bütün bilgiler gitti. Zannediyordum ki RESTORE yapınca sistem geri yükleme gibi oluyor ama değilmiş. 2 senedir kullanıyorum. Hiç format atmamıştım. Ama yavaşlama görünce restore yapıyım dedim. Sonra bütün projelerim (Çok büyük projelerdi ) yok oldu.

ESKİ BİLGİLERİMİ GERİ GETİRME İHTİMALİM VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayakentli -- 18 Nisan 2007; 21:58:24 >
  • RESTORE YAPACAK ARKADASLAR DIKKAT ETSINLER..RESTORE OLAYI KOMPLE FORMAT ANLAMINA GELIYOR..ESKI AYARLARA GERI DONULEMEZ VE KALICI BILGI KAYBINA YOL ACAR...ESKI BILGILERINIZI GERI GETIREBILMEK ICIN PC-RECOVERY GIBI PROGRAMLAR VAR..BUNLARA BILGILERINIZIN BAZILARINI GERI GETIREBILIRSINIZ..TUM ARKADASLARA TESEKKURLER..DELL ILE BASARILAR..
  • Arkadaşlar size bi sorum olucak.. inspiron 6000 dell im var ve bu topici görmeden önce xp home kopya cd ile format atıp c ve d olarak 2ye ayırdım.. Şimdi bütün driverleri yükledim ama topicte gördüğüm recovery çalışmıyor.. Bunun bi yükleme yöntemi yokmu? Veya herhangi bi inspiron 6000in c sürücüsünü kopyalayıp kendi bilgisayarıma aktarsam bu sorun çözülürmü.. Kısaca bi harddisk klonlama diyebiliriz.. Ve laptopu ilk aldığımda herhangi bi cd verilmedi bana sizlerinde böylemi?
  • Önceki sayfalarda yazan card reader sorunu bendede var.Kaç tane driver yükledim olmuyor.Önere bileceğiniz başka driver var mı?
  • ACİL YARDIM ARKADAŞLAR....

Daha önceden harddiskimi C ve E sürücülerine bölmüştüm...Windows C: de yüklüydü...

wireless ım kablosuz ağları göremez oldu...wireles adapter bu sistemi desteklemiyor iconu sağ altta görülüyor...disaple pozisyonuda ve anaple yapamıyorum...wireless sürücülerini update etmeyi denedim olmadı...

....bende laptopu ilk haline getireyim dedim...ama ozamanda C: yi silip yükleme yapacağına E: yi silip yükleme yaptı...dolayısı ile işletim sistemi aktif olan yine C: de kaldı yeni yüklenen E: deki windowsu tanımıyor...herdefasında e: ye yüklüyor ve ilk haline dönmüyor dolaysıyla laptop...acil yardım lütfen....
  • Kurtarma cd side oluşturamıyorum...iş işin içinden çıkılamaz hale geldi :(
  • Dell 6000 insiprion kullanıcıyım. format attım xp yi kurdum, şuan pcı device usb device sürücülerini yükleyemiyorum. kafa yemek üzereyim. Bana bunu alırken vermiş oldukları dell dosyası içindekilerini de anlayamıyorum. Nedir ne işe yarar, işletim sistemimi driverler ise neden bu ikisi tanınmıyor. Ayrıca BLUTOOT yükleyemedim. şuan yok. Arkadaşlar mümkünse
    PCI DEVICE
    USB DEVICE
    BLUTOOT
    bunları bana gönderirseniz veya link atarsanız çok sevinirim. tüşekkürler. çok acil.
    boran_04@hotmail.com
  • arkadaslar elimde dell inspiron 6100 model bır makına var makına ilk acıldında
    sifre istiyor problemın cozumu hakkında bılgısı olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.