Şimdi Ara

DELL INSPIRON 6000 DRIVER-FIRMWARE-UPDATE-UPGRADE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
104.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar inspiron 6000 vista driverlarını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. acillll
  • arkadaşlar merhaba dell inspıron 6000 kullanıyorum sorunum laptopun kasasında bulunan media tuşlarından play a basınca bütün açık olan pencereler kapanıyor aynı müzik dinlerkende yapıyor paraçyı pause etmesi yerine kapatıyor.yardım larınızı bekliyorum
  • merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık bir dell inspiron 6000 kullanıcısıyım ve son 1 yıldır bilgisayarımda bir sorun var. Windowsum C sürücüsünde yüklü ve ne kadar format atarsam atıyım C sürekli kendi kendine doluyor!! Bazen o kadar doluyorki 0mb boş yer kaldığını görüyorum. Virüs falan da yok kaç kez format attım yine düzelmedi lütfen yardım edin...
  • Arkadaşlar Bu Cihazın Ekran Kartı Radeon x300 görünüyor Driver indircem hangisi bunun en az 30 tane dirver var display başlığı altında? şimdiden teşekkürler
  • dell inspiron 6000 windows 7 ekran kartı sürücüsü denenmiştir.

kendim bi arkadaşın lapropuna yükledim çalıştı. bu sürücüyü bulmanın nekadar zor olduğunu görünce sitemize eklemeyi düşündüm. bi teşekkür yeter arkadaşlar.

intel 910/915 çipsetli ekran kartlarına da uyum sağlar. windows 7 sürücüsüdür.

indirme linki:

http://turbobit.net/9xfd95bl910b/Intel%20Corporation%20-%20Display%20-%20Mobile%20Intel(R)%20915GM-GMS,910GML%20Express%20Chipset%20Family.rar.html

• gulceumit win7 i kaldırdı mı inspiron 6000 laptop nasıl kasma donma falan var mı?

Arkadaşlar bilgisayara kurdugum bir program bazı driver güncellemeleri buldu ama ben bunları indirdim fakat kuramadım su lınktekı drıverlerın ne ıse yaradıklarını ve nasıl yuklendıklerını söyleyebılır mısınız

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19300&lang=eng

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16751&ProdId=2159&lang=eng

• arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum
  • bende heveslenmiştim konuyu seneler sonra hortlatacağım diye.
  • konuyu hortlatsan ne olacak dell6000ler çöp oldu artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

konuyu hortlatsan ne olacak dell6000ler çöp oldu artık..

ÇÖP OLSADA DELL 6000 dizüstülerdeki lcd kalitesi bugun 3000 tl lik dizüstülerdeki b..t led ekranlardan kat kat iyi..bu arada satmak isteyen varsa alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 19 Temmuz 2013; 6:05:27 >
  • M-A-R-S kullanıcısına yanıt
    bu arada bende hala kullanıyorum ;)
  • amorphis324 kullanıcısına yanıt
    Hocam babam halen kullanmak istiyor 2006 yılından beri devamlı kullanıyoruz ancak xp çok ağır geliyor win7 yükledim driver sıkıntısı çekiyorum yardımcı olma şansınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.