Şimdi Ara

Dell Inspiron 6000 SD Card Reader sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün notebookum(Inspiron 6000) için Toshibanın 512Mblık Sd hafıza kartını aldım. Bilgisayara taktığımda algıladığına dair uyarı sesi veriyor ama kartı görmüyo ve aygıt yöneticisinde Disk Sürücülerin altına yeni bi donanım açıyo. Secure Digital Storage Device adında ama ünlem işaretli yani sorunlu bi şekilde.

Card Reader Controllerin ve Hafıza Kartının( Toshiba SD-M512 ) driverını bulabilecek ya da sorunuma başka bi şekilde yardımcı olabilecek birisi var mı?

Ve son olarak ben bu kartı carrefourdan aldım. kutusunu ve kağıdını attım. şimdi elimde sadece kart ve koruyucu kutucuğu kaldı ama fişi var hala. Eğer sorunum çözülmezse değiştirme şansım ne kadardır? Eğer değiştirmek zorunda kalırsam hangi kartı almalıyım Inspironda kullanmak üzere. Lütfen bu son soruya tahmin yürütecekler değil kullananlar cevap versin.

Acil olarak yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler..

Hayırlı Ramazanlar...

• selam...seninle aynı sorunu paylaşıyorum. sorununu çözdün mü? çözdüysen banada yardımcı olabilirmisin? acillll cevap bekliyorum teşekkür ederim...
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var. Ama sorun kartta değil bence, driverlerde. Siz kartı aldığınız zaman cd yada başka birşey varmıydı.

Sevgiler, Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp laptop bluetooth sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.