Şimdi Ara

Dell Inspiron 7520 S61F81

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Dell-Inspiron-7520-S61F81-i7-3612-21Ghz-8GB-1TB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu204382.html

Bu bilgisayar hakkın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi almayı düşünüyorum da ? Isınma,fan sesi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim..

• Hocam aynı yerden ben sipariş verdim yarın elimde olur yarın yazabilirim birşeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher88

Hocam aynı yerden ben sipariş verdim yarın elimde olur yarın yazabilirim birşeyler

çok sevinirim ya hala düşünüyorum.
    __
    C modellerinin farkı nedir ben göremedim bir fark?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoJoPoo -- 1 Kasım 2012; 0:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bundan almayı düşünüyorum.

Benim için en önemlisi laptopun hızlı açılması,hızlı çalışması, ve Full HD videolarda iyi performans vermesi.

Tavsiye eden var mı?
  • Hocam geldi notebook.Ebrar Bilgisayarı tebrik etmek lazım hiç bu kadar hızlısını görmedim.Gece sipariş verdim sabah 11 de UPS ye teslim ettiler(Negatif yönleri kargo 11 TL).Pc ye gelince özel sorularınız varsa ona göre cevaplandırayım.
  • Üstad notebook geldiğinde üzerindeki HDD ile yaklaşık 25 sn de açılıyordu win7 de . Ben 120 GB kingston SSD (535 mbsn) de taktım windows puanı 7.9 oldu.inanılmaz hızlı açılıyor.Hiç bu kadar hızlı birşey beklemiyordum :) . ekran özellikleri gayet iyi mat ekran parlamıyor gözü yormuyor %125 yaklaştırarak kullanıyorum nefis oldu gözlerim problemli olduğu için bu bilgisayarı tercih etmiştim .Henüz oyun kurmadım istediğiniz başka şeyler varsa cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher88 -- 2 Kasım 2012; 16:32:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell xps 15z
    9 yıl önce açıldı
    Lenovo IdeaPad S145-15AST
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

sonunda C olanlar

yerinde servis hizmeti olmayanlardır...
    http://sadecenotebook.com/Urun/Dell-Inspiron-7520-S61F81-Core-i7-3612-210-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu174312.html

Hiç dikkat etmeden almıştım.Çok öemliymiş aslında

• quote:

Üstad notebook geldiğinde üzerindeki HDD ile yaklaşık 25 sn de açılıyordu win7 de . Ben 120 GB kingston SSD (535 mbsn) de taktım windows puanı 7.9 oldu.inanılmaz hızlı açılıyor.Hiç bu kadar hızlı birşey beklemiyordum :) . ekran özellikleri gayet iyi mat ekran parlamıyor gözü yormuyor %125 yaklaştırarak kullanıyorum nefis oldu gözlerim problemli olduğu için bu bilgisayarı tercih etmiştim .Henüz oyun kurmadım istediğiniz başka şeyler varsa cevaplamaya çalışırım

Ekran çözünürlüğündeki fark hissediliyor mu mesela? 720p videolarda görüntü güzel diyebilir misiniz?

Bununla XPS serisinden 2.nesil i7 yüklü birkaç notebook arasında kaldım. Terichlerimin hepsi Full Hd çözünürlüğü olanlar. XPS'lerde 2.nesil var bunda 3.nesil i7. Gerçi bundaki işlemci bazı 2.nesillerden daha iyi değilmiş galiba. En azından biliyorsanız o kısmı bir de sizden duymak isterim :)

• Ben ekran kartından emin olamadım. Bir de hdd nin 7200 Rpm olmaması beni düşündürdü. Kullanan arkadaşlar yarumlarınızı bekliyorum Performansı nasıl?
  • Hız olarak 1. nesil i5 ten sonra bana çok hizlı geldi Ama 2. nesil olup i7 olan arkadaşlardan duyduğum şikayet genelde çok ısınmasından yanaydı.Bu makinada çoğu zaman fan çalışmıyor bile.NM küçültmek o konuda çok işe yaramış.Full HD video youtube da filan izledim elimde öyle bir video olmadığı için ; gayet iyi ekran gözünüzü yormuyor mat olmasından dolayı yansıma da yapmıyor.Tek sıkıntısı leptobun ağır olması.1.9 KG timelinex den sonra bu çok ağır geldi.Şarjı max 4 saat görünüyor cidden o kadar da gidiyor üstüne çıkılamaz çünkü min seviyede kullandım.Açılma kapanma konusunda SSD taktığım için bişey diyemem.TV dan hızlı açılıyor Klavyesi : tuşlar geniş geniş Enter büyük sayısal tuş takımı yok resimlerde de görmüşsünüzdür.Ben beğendim.Asus n56vm alacaktım ama bu daha iyi geldi fiyat olarak ve ekran kartı performansı + ram var tabi.Ekran kartına gelince 650m-640m arasında bir kart arkadaşlar fiyatına göre alınabilecek en kartlardan birisi var üstünde geçişlerde sıkıntı yaşanmıyor (5650 de olduğu gibi)

• quote:

Hız olarak 1. nesil i5 ten sonra bana çok hizlı geldi Ama 2. nesil olup i7 olan arkadaşlardan duyduğum şikayet genelde çok ısınmasından yanaydı.Bu makinada çoğu zaman fan çalışmıyor bile.NM küçültmek o konuda çok işe yaramış.Full HD video youtube da filan izledim elimde öyle bir video olmadığı için ; gayet iyi ekran gözünüzü yormuyor mat olmasından dolayı yansıma da yapmıyor.Tek sıkıntısı leptobun ağır olması.1.9 KG timelinex den sonra bu çok ağır geldi.Şarjı max 4 saat görünüyor cidden o kadar da gidiyor üstüne çıkılamaz çünkü min seviyede kullandım.Açılma kapanma konusunda SSD taktığım için bişey diyemem.TV dan hızlı açılıyor Klavyesi : tuşlar geniş geniş Enter büyük sayısal tuş takımı yok resimlerde de görmüşsünüzdür.Ben beğendim.Asus n56vm alacaktım ama bu daha iyi geldi fiyat olarak ve ekran kartı performansı + ram var tabi.Ekran kartına gelince 650m-640m arasında bir kart arkadaşlar fiyatına göre alınabilecek en kartlardan birisi var üstünde geçişlerde sıkıntı yaşanmıyor (5650 de olduğu gibi)

O zaman diyorsunuz ki işlemcisi iyi, ekran kartı iyi, tipi zaten benim istediğim gibi(klavyenin sağında numara takımı yok) gerçekten iyi yani :) 15-20 gün içinde ben de sipariş vermeyi düşünüyorum bakalım.

Bu arada laptop fotoğraflardakiyle aynı mı? Birçok satış sitesinde gözüken ürünle gelen ürün arasında fark oluyor da.

Bir de bu ürünü şunla karşılaştırsak ne diyebilirsiniz acaba?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/xps-l502x-s63p67-dell-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,25933.html#TabPanelStart

• quote:

Hız olarak 1. nesil i5 ten sonra bana çok hizlı geldi Ama 2. nesil olup i7 olan arkadaşlardan duyduğum şikayet genelde çok ısınmasından yanaydı.Bu makinada çoğu zaman fan çalışmıyor bile.NM küçültmek o konuda çok işe yaramış.Full HD video youtube da filan izledim elimde öyle bir video olmadığı için ; gayet iyi ekran gözünüzü yormuyor mat olmasından dolayı yansıma da yapmıyor.Tek sıkıntısı leptobun ağır olması.1.9 KG timelinex den sonra bu çok ağır geldi.Şarjı max 4 saat görünüyor cidden o kadar da gidiyor üstüne çıkılamaz çünkü min seviyede kullandım.Açılma kapanma konusunda SSD taktığım için bişey diyemem.TV dan hızlı açılıyor Klavyesi : tuşlar geniş geniş Enter büyük sayısal tuş takımı yok resimlerde de görmüşsünüzdür.Ben beğendim.Asus n56vm alacaktım ama bu daha iyi geldi fiyat olarak ve ekran kartı performansı + ram var tabi.Ekran kartına gelince 650m-640m arasında bir kart arkadaşlar fiyatına göre alınabilecek en kartlardan birisi var üstünde geçişlerde sıkıntı yaşanmıyor (5650 de olduğu gibi)

merhaba bende aynı bilgisayarı aldım ancak uyku modu yokmu bilgisayarda ?? Ve şarjı fulken kaç saat gidiyor ?

• Arkadaşlar, peki şu işletim sitemini ne yapacağız? Orjinal windows 7 veya 8 i nereden temin edebilirim. Bana kaça malolur?javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: svsgzm

Arkadaşlar, peki şu işletim sitemini ne yapacağız? Orjinal windows 7 veya 8 i nereden temin edebilirim. Bana kaça malolur?javascript:void(AddText(''))

Bunun işletim sistemlisi de var. Tabii fiyatı 2200 civarı.

buyur burdan bak :) İşletim sistemine sahip olanlarda en avantajlısı bu.

http://www.gold.com.tr/U208944/Dell-Ins-7520-S61P81-i7-3612-8GB-1TB-2GB-VGA-W7HP-Notebook

Freedos istiyorsan İstanbul Bilişime bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegschumi -- 7 Kasım 2012; 14:51:06 >

• Laptopu aldım, bu kez dedim pile çok titizlenicem. Son aldığım 2 laptop yanlış kullanım yüzünden pil ömürleri çok kısa olmuştu. Neyse gerekli herşeyi okudum. İlk şarjdan sonra tekrar prizden çıkarıp güç tasarrufu modunda fazla yormadan kullanıyorum. Sonra artık daha %40 larda falanken dedim yemeğe ineyim inerken açık bırakayım güç tasarrufu modunda. Neyse indim giderken wireless'ı da kapatmıştım. Bir geldim laptop kapanmış. Açtım kritik pil seviyesi yüzünden. Yani tam da yapılmaması gereken pili sonuna kadar bitirmekmiş. Şimdi pil ne kadar hasar görmüştür bundan sonra bu pilden performans alabilir miyim bilmiyorum ama bir daha şarj-deşarj olayına girmeye tırsıyorum. Girsem de heralde çok daha dikkatli davranırım. Siz de öyle yapın pilin ne zaman biteceği kestirilemiyor
  • alan arkadaşlar memnun musunuz herhangi bir sorunu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: JoJoPoo

alan arkadaşlar memnun musunuz herhangi bir sorunu var mi?

Ben aldığım görüntü kalitesinden çok memnunum. Genel olarak da her özelliği tatmin eder
  • teşekkür ederim nerden aldiniz peki?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.