Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenovo IdeaPad S145-15AST Satın Al 22 Haziran 2024 20:20 1 1 Lenovo IdeaPad S145-15AST Lenovo IdeaPad S145-15AST4 GB RAM, AMD A9-9425 Radeon işlemci,2 CPU + 3 GPU çekirdek,64 bit işletim sistemi,sanırım 15,6 inç ekran.Bilgisayar formatlamama rağmen epey yavaş. Bilgisayardan aşırı anlamam, hızlandırılması mümkün mü bilmiyorum ancak farklı şekilde değerlendirilebilir. Örneğin mediamarkt'tan macbook alırken bu bilgisayarı verirseniz toplam 4000 liralık bir katkısı oluyor, dün mağazada kontrol ettirdim. yeni bilgisayarı bu şekilde takas ile alacak varsa işine yarayabilir. teknosa, vatan vs. belki windows tabanlı bilgisayarlarla da takas sağlıyordur. Kutusu yok, şarj aleti var.Numaram görünüyorsa dileyen mesaj da atabilir telefonuma, burayı kaçırabilirim. Hediye olarak kablolu fare ve kablolu klavye de verebilirim. Dediğim gibi bir takasta kullanılacaksa tercihim Bilecik veya Eskişehir'de elden teslim etmek ki dediğim değerden az çıkarsa mağduriyet oluşmasın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lenovo IdeaPad S145-15AST