Şimdi Ara

LENOVO G780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de bu laptopı yeni aldım.Fakat forumda ne bir başlık ne de konuya rastgeldim.Eğer başka bu bilgisayara sahip arkadaşlar var ise buradan sorunlarımızı ya da olumlu-olumsuz görüşlerimizi paylaşabiliriz.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 3210M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT630M
    Ekran Boyu 17.3 inch
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1600 x 900
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Bağlantı Özellikleri USB

Oyun performansını tam test edemedim.Ama genel olarak işimi görecek gibi.

Ürünü vatandan 1400 liraya aldım %25 indirimden

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-332417-g780-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-500gb-173-dvdrw-2gb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61672

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atayiz -- 21 Eylül 2012; 22:29:50 >

• bende aldım aynısından 2 gün oldu şimdilik memnunum büyük ekranda güzel oluyormuş:)
  • merhaba dostlar.
    konu kirliliği olmaması için buradan sormak istedim. lenovo' nun g780 modeli iyimidir. ekranın 17 inch olması herhangi bir olumsuzluk yaratırmı mevcut ekran kartı ile ve ekran kartı performansı (Nvidia GeForce GT 630M) iyimidir? biraz oyun biraz grafik program kullanımı için istiyorum. alternatifi varmıdır?

iki link var. iki notebook arasındaki tek fark birisi 4 gb ram birisi 8 gb. eğer cihaz hakkında mülayim yorumlar gelirse 8 gb alacağım.

4 gb

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780-59-332417-notebook-urun8213.html

8 gb

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780-59-332417-8gb-notebook-urun8490.html

• niyetin büyük ekransa bu fiyata altenatifi yok çok aradım bulamadım ayrıca ram sorun değil alır 45-50 civarı 4 gb ram takarsın alırken söylediklerine göre tek 4 gb var üzerinde birde boş slot var diye biliyorum sorun değil ram olayı.Ama baba oyunlar oynarım diyorsan sanırım üzebilir.normalde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

niyetin büyük ekransa bu fiyata altenatifi yok çok aradım bulamadım ayrıca ram sorun değil alır 45-50 civarı 4 gb ram takarsın alırken söylediklerine göre tek 4 gb var üzerinde birde boş slot var diye biliyorum sorun değil ram olayı.Ama baba oyunlar oynarım diyorsan sanırım üzebilir.normalde sorun yok

teşekkür ederim. ekran kartı incelemelerine baktığımda bana göre yeterli geldi. fakat 17 inch oluşu bir sorun yaratırmı diye takılmıştı kafama. aslında biraz daha sabredip y580 alasım var ama dayanamayacağım sanırım
  • Arkadaşlar bu G780 modelini almayı düşünüyorum.Fakat çok bir yorum göremedim.Yardımcı olurmusunuz.Özellikle büyük ekran olduğu için tercih ediyorum.Mesela Z580 ile kıyaslarsak ne diyebiliriz?Kasası falan aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpios

Arkadaşlar bu G780 modelini almayı düşünüyorum.Fakat çok bir yorum göremedim.Yardımcı olurmusunuz.Özellikle büyük ekran olduğu için tercih ediyorum.Mesela Z580 ile kıyaslarsak ne diyebiliriz?Kasası falan aynı mı?

kasası aynı ekran kartı ram lerde aynı ekran çözünürlüğüde daha güzel g780 de oyüzden alınır 8gb lı modeli bencede

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780-59-332417-8gb-notebook-urun8490.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z500 Format
    7 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo G780 Büyük ekran isteyenler ve uygun fiyat isteyenler için ideal bir pc dir fakat ekran kartından dolayı yani 2.sınıf ekran kartı olduğu için yüksek çözünürlüklü oyunlarda biraz takılmalar felan yapabilir kanımca düşünüyorum ki Rami birinde 4 Gb diğerinde 8 Gb tır yani aralarında aman aman fiyat farkı yok vatanda bunun 4 GB lı olanı var fakat 8 gb Olanını düz getirseler o anında yok satar.. çünkü diğer özelliklerine bakarsak bayağı yeterlidir ama tabi yüksek grafik vs tasarım yapacaklar için yetersiz gelebilir.
  • niyetin büyük ekran ise Hp b7r57ea
  • Bugün sipariş verdim,yarın gelir büyük ihtimalle.8 GB lık olanını aldım.İsmail arkadaş senin HP 2885 TL Bizimki 1600 TL .Bütçe meselesi.
  • quote:

Bugün sipariş verdim,yarın gelir büyük ihtimalle.8 GB lık olanını aldım.İsmail arkadaş senin HP 2885 TL Bizimki 1600 TL .Bütçe meselesi.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. benimde almayı düşündüğüm bir notebook olarak şuanda ilk sırada yer almakta. ancak bir kaç oyun yükleyebilir misiniz, durum nedir, ne değildir ?

8gb 'lık modeli nereden aldınız, pcdepo 'dan mı ?
  • 17.3 ekran notebook neden bulunamıyor makul fiyatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Bugün sipariş verdim,yarın gelir büyük ihtimalle.8 GB lık olanını aldım.İsmail arkadaş senin HP 2885 TL Bizimki 1600 TL .Bütçe meselesi.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. benimde almayı düşündüğüm bir notebook olarak şuanda ilk sırada yer almakta. ancak bir kaç oyun yükleyebilir misiniz, durum nedir, ne değildir ?

Evet pcdepo dan aldım.Oyun yükleme için hemen söz veremem.Ama çalışırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Evet pcdepo dan aldım.Oyun yükleme için hemen söz veremem.Ama çalışırım.

hayırlı olsun güzel makina gerçekten

• urun elime gecti. ozelliklerine baktim. dxdig tan ekran kartina bakinca intel hd graphics 4000 gorunuyor.nedenboyle anlayamadim.baska bir yerde nvidia gt630m de gorunuyor anlayan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

urun elime gecti. ozelliklerine baktim. dxdig tan ekran kartina bakinca intel hd graphics 4000 gorunuyor.nedenboyle anlayamadim.baska bir yerde nvidia gt630m de gorunuyor anlayan varmi?

çift ekran kartı var nvida driver ını kurmanız gerekiyor sonra opitumus teknonlojisi diğer ekran kartı devreye giricektir
  • bendede var aynı makina yazılıma gerek yok duruma göre otomatik geçiş yapıyor kartlar arasında
  • Arkadaşlar inşaat mühendisliği öğrencisiyim autocad için almayı düşünüyorum 17.3 inch çizim olayları için daha rahat olur diyorlar ama taşıma, batarya performansı ve hantal oluşu gibi sorunlar oluyor mu? En önemlisi donanımsal olarak autocad ve fifa pes gibi ortalama oyunları çalıştırırken sorun çıkarıyor mu? İşlemci içime yattı fakat ekran kartı konusunda bi bilgim yok yorum yaparsanız sevinirim.
  • iki ekran karti ne alaka nedenboyle birsey yapmislar anlamadim. ustelik satin aldigim sitede bununla ilgili bir bilgi yoktu.iki ekran kartinin faydasi ne zarari ne bilen beri gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iki ekran karti ne alaka nedenboyle birsey yapmislar anlamadim. ustelik satin aldigim sitede bununla ilgili bir bilgi yoktu.iki ekran kartinin faydasi ne zarari ne bilen beri gelsin.

1. kart onboard diye tabir edilen anakart ile tümleşik olan kart 2. olan ise bağımsız tek başına bi kart böyle olması iyi bişey onboard kartlar yüksek performans vermiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.