Şimdi Ara

LENOVO G780 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu laptobu alalı 7-8 ay oluyor.Casper veya acer alacağıma lenovo alayım dedim

-Yönleri
    -Turboboostu yok.(intelin sitesinden turboboost ölçme programını indirdim fakat sisteminiz i5 veya i7 teknolojisini desteklemiyor dedi...)
    -Planetside 2 adlı oyunda cpu sıcaklığı 89 dereceyi gördü :)
    -Harddisk cızırtı çıkartabiliyor.
    -Çok büyük olması laptop çantası bulma sıkıntısı yaratıyor.
    -Ne yaparsanız yapın en iyi açılış hızı 45 saniye felan.... msconfig başlatma kapalı yeni formatlı olmasına rağmen 1dk 20 saniyede açıldı D:

+Yönleri
    +Ekran kartının diğer laptoplara göre daha iyi olması.
    +Geniş ekran olması oyunlarda daha güzel oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan5499 -- 11 Nisan 2013; 19:56:02 >
  • Bende bugun vatandan aldım , işlemci bunun 3230m ve 2.6 ghz oyun deneyemedim , şimdiye kadar hiçbir ses yok pc de ama bir sorum var windows derecelendirme de intel hd 4000 kartını kullanıyor bunu 635m yapmak mümkünmü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

Bende bugun vatandan aldım , işlemci bunun 3230m ve 2.6 ghz oyun deneyemedim , şimdiye kadar hiçbir ses yok pc de ama bir sorum var windows derecelendirme de intel hd 4000 kartını kullanıyor bunu 635m yapmak mümkünmü

Bende dün aldım bu makinadan, dün çok kastım NVİDİA yönetim arayüzünde kontrol panelinde, 3D ayarları panelini bulamadım. Baya bir dolandım durdum nette.

Acaba windows8 için hala driver mı yok diye geldi aklıma, nvidia nın sitesinde gezerken? Sizde de görünmüyordur tahminimce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: netgezer

quote:

Bende bugun vatandan aldım , işlemci bunun 3230m ve 2.6 ghz oyun deneyemedim , şimdiye kadar hiçbir ses yok pc de ama bir sorum var windows derecelendirme de intel hd 4000 kartını kullanıyor bunu 635m yapmak mümkünmü

Bende dün aldım bu makinadan, dün çok kastım NVİDİA yönetim arayüzünde kontrol panelinde, 3D ayarları panelini bulamadım. Baya bir dolandım durdum nette.

Acaba windows8 için hala driver mı yok diye geldi aklıma, nvidia nın sitesinde gezerken? Sizde de görünmüyordur tahminimce...

Masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masasını görürsünüz,bilgisaayrın denetim masasında var bunları bulamazsan ekran kartı sürücüsü yüklümü kontrol et.Aygıt yöneticisinde heriki ekran kartını da gösterir.

• Driver

ben bunu yükledim sanırım en son çıkan.
  • doğru en sonuncusu bu.Yok şunun üzerine yazdım 3d ayarlarını bulamamış arkadaş yerini tarif ettim sadece.Windows puanına kafa takma 3d ayarlar bölümünde otomatik seçilir yazar onur nvidia yüksek grafik işlemcisi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

doğru en sonuncusu bu.Yok şunun üzerine yazdım 3d ayarlarını bulamamış arkadaş yerini tarif ettim sadece.Windows puanına kafa takma 3d ayarlar bölümünde otomatik seçilir yazar onur nvidia yüksek grafik işlemcisi yapın.

w8 korsan oyun açarmı :):):)
  • Niye açmasın açar tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Niye açmasın açar tabiki

nvidia optimus teknolojisi bu pc de varmı driveri falan lazımmı ??
  • Var tabiki optimus zaten yüklü olan sürücü var zaten optimus'un ne olduğu bilmek lazım çift kartı kullanabilen güç tasarrufuna yönelik yapılmış bir yenilik.
  • arkadaşlar 3d vision özelliğini deneyen oldumu. nvidia 3d tv programını indirdim fakat. 1.cil ekran kartını intel hd4000 olarka gördüğü için hata veriyor. bu switchable ekran kartı olayı moralimizi çok bozacak gibi geliyor. yemişim optimusunu 17 inç laptopta ne enerji tasarrufundan bahsediolar ekran yiyor zaten şarjın %70 ini.!! şu 3d vision olayına bir cevap verirseniz mutlu oluru :)
  • Lenovo G780 gerçekten büyüklük olarak büyük avantaj çok iyiymiş
  • bilgisayar pilde iken oyunlar kasıyor şarjda düzeliyor bunun çözümü var mı ?
  • quote:

bilgisayar pilde iken oyunlar kasıyor şarjda düzeliyor bunun çözümü var mı ?

Çözümü yok oyunlar pildeyken performans düşüşü olur,fişten gelen performansı tam anlamıyla alamazsınız.Pildeyken güç ayarlarını en yüksek performans modunda olması gerekir.Önerim oyunları mümkün olduğunca fişte oynayın,pilde oynarsanız hızlı doldur boşaltle birlikte döngü sayısıda artacak ve yıpranma ciddi şekilde oluşacaktır.
  • pilde kastığından oynayamıyorum zaten dolaşıyorum bitince şarja takıp oynuyorum :)
  • Bunun üstündeki intel hd 4000 onboard kartı devre dışı bırakabilir miyiz ? bilgisayar hiç görmüyecek şekilde puanlamada falan nvidia seçilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 4 Mayıs 2013; 14:53:56 >
  • Devre dışı bırakamazsın dahili kart sürücüsünü devre dışı bırakırsan bu seferde harici kart sürücüsü kararsız çalışır hatta sürücü hata verir bazı leptoplarda bios'ta seçenek oluyor bir kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 4 Mayıs 2013; 15:55:16 >
  • biosa baktım;
    Graphics Device bölümü var orda switchtable gibi bir şey seçili seçeneklerde switchtable var bide UMA Graphics var uma hangisi oluyor anlamadım.
  • Bugün kardeşime bir adet bu laptoptan aldık,,,ben laptopu çok beğendim,,,çok şık bir laptop,,,özellikleri çok iyi,,,windows8i silip win7 yükledim,,,ne windows8de ne de windows7de hiçbir problemle karşılaşmadım,,,wireless sorunu gibi bir sorun görmedim ben,,,gayet iyi çekiyor,,,hddden ses geliyor denmiş ses namına bir şeyle karşılaşmadım ben,,,sanırım birkaç tane arkadaşın laptopunda sorun vardı,,,cihaz çok sessiz,,,açılış-kapanış hızlı,,,işlemlerde de çok seri,,,çok fazla oyun deneyemedim ama battielfield3ü kurdum,,,çözünürlüğü 1366*768 yaptım orta ayarlarda 30 fps veriyordu tren bölümünde bi 2-3 dakika oynadım sonra kardeşime bıraktım laptopu,,,

besiktask06@ arkadaşım,,,,switchable seçili olduğunda onboardhd4000 yanında nvidiagt635de kuruluyor eğer uma seçili olursa harici ekran kartı kurulmuyor,,,,nvidia grafik ayarlarından harici ekran kartını seçtim phyx oyun ve sanırım masaüstü işlemleriydi,,,laptopun ekranı daha perfromanslı geldi bana,,,film açtığımda ekran daha iyi gibi geldi bana,,,çok fazla deneme imkanım olmadı,,,proğram kurmaktan--driverleri indirmekten,,,ama deneyen arkadaşlar düşüncelerini yazarlarsa daha net bir şey çıkar ortaya,,,,

• ekran kartı ayarları benimde tamamda ben onboardı tamamen devre dışı bırakmak istiyordum.

Bir de bilgisayara bf3,crysis2-3,cod bo2 oyunları kurdum bf3 orta 1366x768 en iyi ayar crysis 2 yüksek 1336x768 de crysis 3 1280x720 düşükte cod bo2 extra da çok iyi oynanıyor bende bunları denedim işte.

Ayrıca tüm dediklerine katılıyorum bilgisayar çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 4 Mayıs 2013; 23:12:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.