Şimdi Ara

LENOVO G780 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemciyi turbo boost ile 3.1Ghz ye nasıl çıkarabiliriz ?
  • LENOVO G780 NOTEBOOK almayı planlıyorum autocad projeleri için uygunmudur 2 gb gt635 ekran kartı yeterli gibi gözüküyor 17 ınc olmasıda extra artısı
  • Bu sabah tam alıyodum hepsiburada dan sepete ekledim tam satın alıcam bi sıkıntı girdi içime neden bilmiyorum azıcık itekleyin destek verin de alıyım şunu gözünüzün yağını yiyim. Hepsiburadada indirimin son günü 1400 tl suan 1 yıl öncede 1400 e alıyolardı hiç mi düşmemiş ya hadi yardım edin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likelihood

Bu sabah tam alıyodum hepsiburada dan sepete ekledim tam satın alıcam bi sıkıntı girdi içime neden bilmiyorum azıcık itekleyin destek verin de alıyım şunu gözünüzün yağını yiyim. Hepsiburadada indirimin son günü 1400 tl suan 1 yıl öncede 1400 e alıyolardı hiç mi düşmemiş ya hadi yardım edin :D

Dostum hafta sonu vatan indiriminden alsana,,,
    biz 1300tlye aldık,,,
    gayet güzel bir laptop,,,
  • Var mıdır şuan sitesinde ben göremedim de eğer varsa onu bekleyeyim son gün ya pek kaçırmak istemiyorum
  • quote:

Var mıdır şuan sitesinde ben göremedim de eğer varsa onu bekleyeyim son gün ya pek kaçırmak istemiyorum

var,,

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-366995-g780-notebook-core-i5-26ghz-4gb-500gb-2gb-17-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65446

• ses sistemi tam bir reazalet ...
  • Vatan bilgisayarda indirim var 1321TL olmuş.
  • dün aldım beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim ve şunu diyorum bu sıcak havalarda klima alacağınıza bunu alın buz gibi hava üflüyor 6 saattir internetten chorome kullanarak film izliyorum hala serin serin esiyor inşallah böyle devam eder :) sadece 2 tane sevmediğim yanı çıktı teki arkadaşlarında dediği gibi parmak izi kalıyor diğeri de ses kalitesi biraz değişik geldi bana boğuk gibi geliyor. Kulaklıkta normal hoparlöre verince bi boğukluk oluşuyor ama rahatsız edici birşey değil öyle fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

Vatan bilgisayarda indirim var 1321TL olmuş.

Evet hatta ordan kredi yükletip alınca 1260 a mı ne geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likelihood -- 19 Mayıs 2013; 18:05:27 >
  • quote:

dün aldım beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim ve şunu diyorum bu sıcak havalarda klima alacağınıza bunu alın buz gibi hava üflüyor 6 saattir internetten chorome kullanarak film izliyorum hala serin serin esiyor inşallah böyle devam eder :) sadece 2 tane sevmediğim yanı çıktı teki arkadaşlarında dediği gibi parmak izi kalıyor diğeri de ses kalitesi biraz değişik geldi bana boğuk gibi geliyor. Kulaklıkta normal hoparlöre verince bi boğukluk oluşuyor ama rahatsız edici birşey değil öyle fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

Vatan bilgisayarda indirim var 1321TL olmuş.

Evet hatta ordan kredi yükletip alınca 1260 a mı ne geliyor.

Hayırlı olsun,,,doğru bir tercih yapmışsınız bizim gibi,,,

• Bilgisayara ssd mi ? önce alınmalı ram mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battlefield 3 benzeri oyunlar rahat bir şekilde oynatıyormu acaba kaç fps oynatıyor

yeni nesil laptop
    365 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCiT[35] -- 26 Mayıs 2013; 18:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

battlefield 3 benzeri oyunlar rahat bir şekilde oynatıyormu acaba kaç fps oynatıyor

yeni nesil laptop
    365 ekran kartı

orta grafik kalitesinde 30 FPS de oynadım ben.
  • peki anladım tesekkürler
  • Arkadaşlar bu laptopta bluetooth açma kapama tuşu nerde yahu bulamadım. Süreli açık sanırım bunun bluetoothu
  • quote:

Arkadaşlar bu laptopta bluetooth açma kapama tuşu nerde yahu bulamadım. Süreli açık sanırım bunun bluetoothu

açma kapama tuşu yok uçak modu var uçak moduna alırsan kablosuz internet ve bluetoot kapanır.

FN + F5
  • quote:

Arkadaşlar bu laptopta bluetooth açma kapama tuşu nerde yahu bulamadım. Süreli açık sanırım bunun bluetoothu

Baslat tusu+c( x de olabilir)>bilgisayar ayarlari> kablosuz orada bulabilirsin wifi + bluetooth ayarlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 14 Haziran 2013; 22:21:49 >
  • evet arkadaşımın dediği gibi gelişmiş ayarlardada vardır kapatma özelliği ama ayrı manuel olarak tuş yoktur
  • Bu notebookta usb 3.0 mevcut mu ? Datasheette yazmıo kendi sitesinde, ama win 8 li olanda var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asgard

Bu notebookta usb 3.0 mevcut mu ? Datasheette yazmıo kendi sitesinde, ama win 8 li olanda var mıdır acaba ?

mevcut hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.