Şimdi Ara

LENOVO G780 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk zamanlar fişe takılı iklen ben de çarpılıyordum kasasına dokununca
    Statik elektrikten olabilir
    Fişe takılı ise ilk dokunusta ben halen tırsıyorum
  • ekran kalitesi nasyl ekran mat my parlak my renkler canly duruyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atayiz A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ürün aslynda çok güzel bir model ayryca özel üretim olan bir seri , performans ürünüdür ve uygun fiyattadyr.

A?a?ydaki linkten ürün hakkyndaki özellikleri kontrol edebilirsin.

http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/essential/g-series/g780/

Te?ekkürler.
  • Windows 8.1 e geçen var mı aramızda?
  • Merhaba 16gb usb belleğe kurtarma yedeği aldım ve kenarda bulunduruyorum. Bugün bir şey farkettim G780in bios ayarlarında USB'den boot ayarı yok. Harici hdd'me w8.1 kurdum ve ondan başlatmaya çalışırken farkettim bu durumu. Sizce anakartın USB'den boot özelliği olmayabilir mi? Eğer bu durumun açıklaması böyleyse usb belleğe aldığım yedeği herhangi bir sorunda kullanma şansım da ortada kalkmıyor mu? Sonuçta recovery dvdmiz de yok. Harddisk arızalanırsa gizli bölüntüden de recovery yapamayız. Konuya açıklık getirebilecek biri var mı aramızda??
  • Bozmayın lenovoları servis sorunlu. Batarya 6 ay dayanmadı servise gönderdim sağolsunlar 216 liralık küçük bir bedel karşılığında yaparız dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün forumdan bi arkadaştan aldım 13 ay garantisi var ve 0 dan farksız.cihazı çok beğendim.ben sadece evde kullanıyorum o yüzden ekranın büyük olması görüntü kalitesi (1600x900) renkleri felan çok güzel.aldığım arkadaş hdd yi çıkarmış 120 gb ssd takmış. 5 saniyede açılıp kapanıyor diğer işlemlerdede uçuyor alet klavyeye yavaş yavaş alışıyorum bence gayet güzel. kasa kalitesinden endişeliydim kuzendeki y560 model dandik duruyordu ama bu aliminyum plastik karışımı deniyor oldukça sert ve kaliteli görünüyor. touucpadde çok iyi takılma durumu yok akıyor.en ufak ses ve ısınma olayı yok en çok buna şaşırdım. tasarım olarak oldukça şık . ses kalitesi beni tatmin etti jbl hoparlörden farkı biraz daha az bas veriyor ama ses seviyesi gayet güzel. şu an tek endişem menteşelerin ilerde bozulması. lenovoların kronik sorunu.ilerde sorun çıkarabilir.o yüzden fazla açıp kapatmadan kullanmaya çalışıcam. kısacası iyiki almışım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Take That

bende dün forumdan bi arkadaştan aldım 13 ay garantisi var ve 0 dan farksız.cihazı çok beğendim.ben sadece evde kullanıyorum o yüzden ekranın büyük olması görüntü kalitesi (1600x900) renkleri felan çok güzel.aldığım arkadaş hdd yi çıkarmış 120 gb ssd takmış. 5 saniyede açılıp kapanıyor diğer işlemlerdede uçuyor alet klavyeye yavaş yavaş alışıyorum bence gayet güzel. kasa kalitesinden endişeliydim kuzendeki y560 model dandik duruyordu ama bu aliminyum plastik karışımı deniyor oldukça sert ve kaliteli görünüyor. touucpadde çok iyi takılma durumu yok akıyor.en ufak ses ve ısınma olayı yok en çok buna şaşırdım. tasarım olarak oldukça şık . ses kalitesi beni tatmin etti jbl hoparlörden farkı biraz daha az bas veriyor ama ses seviyesi gayet güzel. şu an tek endişem menteşelerin ilerde bozulması. lenovoların kronik sorunu.ilerde sorun çıkarabilir.o yüzden fazla açıp kapatmadan kullanmaya çalışıcam. kısacası iyiki almışım diyorum.

ssd takılmış sizinkine peki üzerinde orijinal işletim sistemi mi var acaba? bu modellerde recovery dvdsi yazılmıyor ve anakartın usb boot özelliği yok sanırım. Bizi aydınlatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulastr -- 23 Haziran 2014; 22:26:30 >

• Arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum aynı özellikleri olan 15 '' samsung dan kat ve kat iyi.oyun performansı ekran kartından kaynaklı biraz düşük crysis 3 de düşük ayarda oynanıyor.2 yıldır bana hiç problem çıkarmadı.pil koruma modunda çok uzun süre kullandım.yaklaşık günde 8-10 saat kullanmama rağmen normal pil moduna aldığımda hala 2 saat ve üzeri kullanım imkanı sağlıyor.oyun performansı beklemiyorsanız bu fiyata bu ekran ölçülerinde alınabilecek tek ürün.
  • YA ARKADAŞLAR BENDE LENOVO G780 VAR BİLGİSAYARI RECOVERY YAPARKEN BİLGİSAYAR KAPANDI VE YARIM KALDI ,
    AÇILIŞTA :
    ERROR CODE : 0X000000F
    VERİYO AÇILMIYO ..

NE YAPABİLİRİM .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulastr

Windows 8.1 e geçen var mı aramızda?

Ben yükseltmiştim belki de 1 sene olmuştur yükselteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mali2003

Arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum aynı özellikleri olan 15 '' samsung dan kat ve kat iyi.oyun performansı ekran kartından kaynaklı biraz düşük crysis 3 de düşük ayarda oynanıyor.2 yıldır bana hiç problem çıkarmadı.pil koruma modunda çok uzun süre kullandım.yaklaşık günde 8-10 saat kullanmama rağmen normal pil moduna aldığımda hala 2 saat ve üzeri kullanım imkanı sağlıyor.oyun performansı beklemiyorsanız bu fiyata bu ekran ölçülerinde alınabilecek tek ürün.

Pil koruma moduna nasıl alıyoruz ?

• Benim garantisi bitti ve 2 hafta sonra kamerası, usb portları, bluetooth bozuldu şaka gibi. Servise versem ne kadar masraf çıkartırlar acaba? Arasam söylerler mi hemen ?
  • Hala kullanıyorum bir sıkıntı yok
  • Bilgisayarda en ufak bir sorunum yok neredeyse 3,5 sene olacak.Windows 10 dan sonra da gözle görülür bir hızlanma yaşandı.Belki de benim şansıma tamamen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atayiz

Uh konu ölmüş Var mı sıkıntısı ,problemi olan.Ben alalı bir seneyi geçmesine rağmen hala tık yok fandan çok az miktarda irahatsız etmeyecek boyutta bir ses geliyor sadece.Sanırım fanın temizlenme zamanı gelmiş.

Bu arada kardeşime de aynısından almak için aradım fakat bulamadım.Alternatif olarak g500 s aldık.F/p açısından gerçekten iyi bir ürün.

Ben alalı 2.5 sene oldu. Maşallah tıkır tıkır çalışıyor. Windows 10 da kurdum mis gibi. Ama artık üretilmiyormuş. O yüzden bulamamışsınız. Ben hiç fanı temizlemedim. Artık ne zaman sıkıntı olmaya başlarsa temizlerim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Orijinalden alıntı: Atayiz

Uh konu ölmüş Var mı sıkıntısı ,problemi olan.Ben alalı bir seneyi geçmesine rağmen hala tık yok fandan çok az miktarda irahatsız etmeyecek boyutta bir ses geliyor sadece.Sanırım fanın temizlenme zamanı gelmiş.

Bu arada kardeşime de aynısından almak için aradım fakat bulamadım.Alternatif olarak g500 s aldık.F/p açısından gerçekten iyi bir ürün.

Ben alalı 2.5 sene oldu. Maşallah tıkır tıkır çalışıyor. Windows 10 da kurdum mis gibi. Ama artık üretilmiyormuş. O yüzden bulamamışsınız. Ben hiç fanı temizlemedim. Artık ne zaman sıkıntı olmaya başlarsa temizlerim herhalde.

Aynen hocam bende de windows 10 yükledikten sonra bir hızlanma oldu.Ben de fanı temizletmedim hiç,bir ara temizletip eğer takılabiliyorsa bir ssd taktırmak istiyorum

• Atayiz A kullanıcısına yanıt
    SSD ben de istiyorum + 4GB ram fena olmaz ama şimdilik işimi gördüğü için beklemedeyim
  • konuyu bide ben hortlatim, arkadaşlar, bende 2012 eylül ekim gibi satın aldım. maşallahı var bilgisayarın, çok bir sıkıntısı(ufak tefek piksel yoğunluğu) olmamasına rağmen bende bi fan temizliği + 4 gb ram yapıcam. :)
  • asphyxiat3 kullanıcısına yanıt
    slm ben de hala kullanıyorum tık yok maşallah

Temizlik bile yaptırtmadım ,aslında yaptırsam iyi olur.

Bir de ssd ve ram arttırımı yapabiliyor muyuz acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.