Şimdi Ara

LENOVO G780 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Ağır takıntılı titiz olduğum, kimseye pc yi dokundurtmadığım, açıp kapatırken bile özen gösterdiğimhalde, geçen 6 ay önce menteşelerin açarken zorlanmaya başladığını fark ettim, pc yi kaldırınca vs içinden kopmuş parça sesi gelmeye başlamıştı sonrasında sağ menteşenin altındaki vida, sağ menteşe derken, ekran gövdeden ayrılmaya başladı.Garanti dolduğu için içini açtım.Eminim bu sorunu tamirciler bir ton paraya halledecekti.Aynı olay başına gelen olursa diye yazayım, öncelikle tüm alt vidaları söktüm, sonra klavyeyi söktüm, sonra klavyenin altındaki vidaları açınca menteşelerin olduğu yere ulaşılıyor.Menteşeleri gövdeye matkapla delik açıp güzelce civatalar ile sabitledim.Masrafı 2 liralık civata+ bir gün uğraşmak oldu.Plastik aksamı son derece adi bir bilgisayar.

Bunlar dışında hiç sorun yaşatmamasına rağmen, bu olay lenovo dan soğuttu.Kabul edilebilir bişi değil.Kardeşimde 6 yıllık asus var.Kaç kere şehirler arası yolda otobüsün oturulan yerin tepesindeki çanta koyma yerinden düştü, masadan düştü, çat çat kapatıp açtı bilmiyorum.Menteşelerde en ufak bir oynama dahi yok asusda.Dikkatli olmakta fayda var lenovo için

• Ben de 2012'den beri bir kere menteşe sorunu dışında sorunsuz kullanıyorum. Aldığımda ekstra 4gb ram hemen takmıştım ama şu aralar bir ssd de fena olmaz diyorum. Dvd sürücüsünü iptal edip 240gb bir ssd ile update edersem ciddi fark yaratacaktır. keşke ekran kartı da bir tık daha güçlü olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.