Şimdi Ara

LENOVO G780 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Asgard

Bu notebookta usb 3.0 mevcut mu ? Datasheette yazmıo kendi sitesinde, ama win 8 li olanda var mıdır acaba ?

mevcut hocam

teşekkür ederim, 3kg olmasaydı 1 dk daha düşünmez alırdım ama hala kararsızım
  • quote:

quote:

quote:

Bu notebookta usb 3.0 mevcut mu ? Datasheette yazmıo kendi sitesinde, ama win 8 li olanda var mıdır acaba ?

mevcut hocam

teşekkür ederim, 3kg olmasaydı 1 dk daha düşünmez alırdım ama hala kararsızım

Ne amaçla kullanacaksınız hocam ?
  • dizi-film izleme, internet surf , arasıra starcraft 1-2, total war (rome 2 çıkıyor, o mutlaka ) ama en çok da yüksek çözünürlüklü raw fotoları işleme ve düzenleme yapıyorum aslında temel amaç o, iş yerinde bilgisayarım var zaten ama seyahate gittiğimde yanımda bilgisayrımın olması da ii oluyor, bilemedim.
  • Hocam anladığım kadarıyla genelde evde kullanılacak.Ben de genelde aynı amaçlar için kullanıyorum sadece ek olarak autocad ağırlıklı kullanıyorum.Seyahat esnasında ağırlık olarak pek bir etkisini hissetmedim ben.Yalnız tek sevmediğim noktası hd film izlerken sesinin yetersiz kalması.

Bunun dışında bir sıkıntısını görmedim henüz.
  • Aynısından bir tane daha alacağız ama bulamıyoruz şimdi iyi mi...

Yarın bundan almak zorunda kalacağım
    PACKARD BEL 17,3 NTBOK VATAN TIKLA

LENOVO G780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 23 Ağustos 2013; 23:20:47 >

• ekran kartı düşük packardbell lenovolarda gt635m var sizde gt710 özellik olarak 710 düşük ekran kartı
  • Uh konu ölmüş Var mı sıkıntısı ,problemi olan.Ben alalı bir seneyi geçmesine rağmen hala tık yok fandan çok az miktarda irahatsız etmeyecek boyutta bir ses geliyor sadece.Sanırım fanın temizlenme zamanı gelmiş.

Bu arada kardeşime de aynısından almak için aradım fakat bulamadım.Alternatif olarak g500 s aldık.F/p açısından gerçekten iyi bir ürün.
  • Benim g780'i ekran menteşelerinde boşluk oluştu sanırım ekran çok sallanıyor. Tepe kısmı 2-3 cm lik bir boşlukta serbest sallanıyor. 2 ay oldu alalı çok dikkatli kullanmama rağmen böyle bir sorun oluştu.. Benzer problem yaşayan var mı?
  • Benimki de mi öyle olacak yoksa
    İyi korumak lazım
    Akşam çıkarken kapağı kapatıyorum
    Sabah açıyorum
    Binde bir farklı yerde kullanıyorum
  • Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım.Gerçi akşam işten gelip 2-3 saat takılıp kapatıyorum ama.Sanırım bu lenovo serilerinde malzeme kalitesinden kaynaklanan bir sorun.Bir de bilgisayar açılış hızında biraz yavaşlama oldu,sersemlik süresini atması yaklaşık açılışla beraber 2-3 dk yı buluyor
  • Bende açılışla ilgili yavaşlık olmadı daha. yazılımsal sorunları dert etmem de menteşelerin durumu canımı sıkıyor. daha fazla gevşerse servise göndereceğim..
  • lol de kaç fps alıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE ALAKASI YOK BEN WİN 8 İLE KULLANIYORUM BENDEDE G780 VAR ÇOK GÜZEL
  • Windows 8.1 e yükselten var mı bilgisayarını?

• Ben iş gereği W7 ile kullanıyorum
    iş için olmasaydı W8,1 e yükseltirdim
    Bence W8 kullananlar zaten coğu yukseltmiştir.

A 101 den Lenovo G505 almıştım 8,1 e hemen yükselttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Şubat 2014; 12:07:49 >
  • Ben denedim fakat Dolby driveri ile ilgili bir problem yaşadım ayrıca internete giremedim çekiş gücü göstergesi üzerinde ünlem işareti belirdi. Kablosuz driverını tekrar kurdum fakat yine de sorunsuz 8.1 kullanmayı başaramadım... Yabancı forumlarda yapabilenler var onların yöntemlerini de denedim yine de olmadı..
  • Alali 11 ay oldu ekran karti sıkıntı cikariyor degistirmek istiyorum mumkun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

Alali 11 ay oldu ekran karti sıkıntı cikariyor degistirmek istiyorum mumkun mu ?

Nasıl bir problem yaratıyor?
    Bu kanıya nasıl vardın?
    Muhtemelen değişir de. servis merkezine bir sor derim bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

Alali 11 ay oldu ekran karti sıkıntı cikariyor degistirmek istiyorum mumkun mu ?

Nasıl bir problem yaratıyor?
    Bu kanıya nasıl vardın?
    Muhtemelen değişir de. servis merkezine bir sor derim bence..

Arıza gibi bişey değil yükseltmek mümkün mü? gtx serisi takabilirmiyiz? yada gt...m serisinin en iyisini

İşlemci olarak bu oluyor ama bize ekran kartı lazım :)Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 26 Mart 2014; 23:32:18 >

• Temmuz'da almıştım Vatan'dan lakin makinada tuşlarken elektrik çarpma oluyor sık sık, kaçak mı vardır ? Bu sorunu yaşayan tek ben miyim arkadaşlar ?

*Not: Vitrindeki sergiledikleri ürünü vermişlerdi bana yeni kutusundan açılmışı değil..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.