Şimdi Ara

LENOVO G780 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu notebook' u nereden bulabilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
    Birde son bir sorum olacak ekran kartı için hangisini tavsiye edersiniz? Nvidia GT630M' mi yoksa Ati HD7670M ekran kartmı daha iyidir?
  • Nvidia tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, birde araştırmalarıma göre sadece pcdepo'da bulabildim. Sizin bildiğiniz başka bir site veya mağaza varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_manas

Ürün hakkında yorum yapabilirmisiniz?

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780-59-332417-8gb-notebook-urun8490.html

Vatandaki 4GB lık olanan ürünün 8 GB lık versıyonudur özellik olarak aynı üründür ikisi farketmiyor digeri 4 gb öbürü ise 8 GB tır sadece aralarında tek fark Ram farkediyor.

Ürünü vatanda 4 Gb lık olarak alırsınız yada bulursunuz ama 8 gblık olanı ise arkadaslar soylemiş PCDEPO da bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: the_manas

Ürün hakkında yorum yapabilirmisiniz?

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g780-59-332417-8gb-notebook-urun8490.html

Vatandaki 4GB lık olanan ürünün 8 GB lık versıyonudur özellik olarak aynı üründür ikisi farketmiyor digeri 4 gb öbürü ise 8 GB tır sadece aralarında tek fark Ram farkediyor.

Ürünü vatanda 4 Gb lık olarak alırsınız yada bulursunuz ama 8 gblık olanı ise arkadaslar soylemiş PCDEPO da bulursunuz.

Vatan' da 4 Gb' lık versiyonu da kalmamış Ben en iyisi biraz daha araştırayım

• Bende şimdi baktım daha dademin bayram sırasında Y580 gelmişti oda hemen tükenmiş ne çabuk bitiyor ne ara alınıyor hala anlam veremedim gitti..

G780 Serisi bile kalmamış vallahi billahi eğer bakın başka firmalara örnek Sadecenotebook sitesine bir bakın olmazsa pcdepodan alacaksınız ggeliyor bana eğer öyle yaparsanız 8 GB lık olanını alırsınız ileride Ram takviyesine gerek kalmasın.
  • quote:

Bende şimdi baktım daha dademin bayram sırasında Y580 gelmişti oda hemen tükenmiş ne çabuk bitiyor ne ara alınıyor hala anlam veremedim gitti..

G780 Serisi bile kalmamış vallahi billahi eğer bakın başka firmalara örnek Sadecenotebook sitesine bir bakın olmazsa pcdepodan alacaksınız ggeliyor bana eğer öyle yaparsanız 8 GB lık olanını alırsınız ileride Ram takviyesine gerek kalmasın.

Vatan Bilgisayarda 4 GB'lık Ram versiyonu olan laptop fiyatı ne kadardı hatırlıyormusun?
    Pc Depo'da benim baktığım pc 1520 TL civarında. Başka yerde bulamadığım içinde fiyat karşılaştırması yapamadım ve pcdepo ne kadar güvenilir bir sitedir bilgim yok

• Vatan bilgisayarda ürünün fiyatı normal halde %8 lik indirimle 1730 gibi birşeydi eğerki hafta sonu yüzde 25 indirime girerse ürün o zaman 1410 TL ye denk geliyordu.. Pc depoda 1520 TL yazıyor orayı bırakta hele taksitlerle almaya geldiğinde iş fiyatlar orada değişiyor en az 70 TL kadar fark çıkıyor.

Oraya dikkatli bakmayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

quote:

Vatan bilgisayarda ürünün fiyatı normal halde %8 lik indirimle 1730 gibi birşeydi eğerki hafta sonu yüzde 25 indirime girerse ürün o zaman 1410 TL ye denk geliyordu.. Pc depoda 1520 TL yazıyor orayı bırakta hele taksitlerle almaya geldiğinde iş fiyatlar orada değişiyor en az 70 TL kadar fark çıkıyor.

Oraya dikkatli bakmayı unutmayın

G780 Vatan bilgisayarin websitesinden kalkmis gozukuyor acaba stoklara gelince tekrar koyarlar mi

Şu anda vatanın sitesinde gözükmüyor ama eğer mağazalarakonduğu zaman sitesinede yükleniyor mesala sitesinde İ7 li ürünü varken Mağazasında İ5 lisi vardı Y580 nin yani öyle düşünün ama eğer sitede komple kaldırıldığı zaman mağazaların hiç birinde stok olmuyor ama daha gelirmi bende bilmiyorum onu bilgim yok.

• Bu laptopu almayı düşünüyorum oyun amaçlı değil ödev vs grafik için bugün içinde karar vermem gerek kullananlar yardım edebilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bugün aldım G780.anca şuan açabildim bilgisayarı gözüme çarpan 2 şey oldu.birincisi touchpadin sağ tıklama tuşu sola göre biraz daha aşağıda duruyor ufak bi yayı görünüyor altında sizde de öyle mi.bir de harddisk dönüş sesini aşırı duyuyorum sanki sürekli bi ses var içinde cd varmış işlem yapıyormuş gibi.bu sorunlar bir bendeyse yarın bi uğramam gerekecek galiba vatana
  • Arkadaşlar vatanı boşverin.Ben pcdepo dan aldım.Hiç sıkıntı olmadı.Güvenlikte iyi .Hatta aradılar böyle bir sipariş verdiniz mi diye.Ürün de hemen elime ulaştı.Özelliklerini kontrol ettim.Sitede yazanın aynısı.8 GB ramli olanını aldım.COD 3 yükledim full ayarda kasmadan oynuyorum.Vatanın indirimleri hikaye hergün % 25 indirim.Onların indirimli diye sattığı ürün başka sitelerde normal fiyat.ürünü tavsiye ederim...
  • Fiyata odaklanmak yerine herhangi bir sıkıntı olduğu zaman ulaşabilirliğe bakmanız lazım.Yoksa 100 150 lira çok para değil garanti alamadıktan sonra.
  • Ürünü geçen haftasonu vatan h.sonu indirimiyle 1416TL'ye aldım. Bugün elime ulaştı. Üründe Windows 8 yüklü geliyor. İlk dikkatimi çeken şey ekran kartı GT630M yazıyor normalde ürün özelliklerinde, ama gelen üründe ekran kartı GT635M olarak görünüyor :) Bildiğim kadarıyla 635, 630'dan epey bir üstün..
  • Arkadaşlar üründe ssd takabilmek için 2. bir yuva var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredy

Ürünü geçen haftasonu vatan h.sonu indirimiyle 1416TL'ye aldım. Bugün elime ulaştı. Üründe Windows 8 yüklü geliyor. İlk dikkatimi çeken şey ekran kartı GT630M yazıyor normalde ürün özelliklerinde, ama gelen üründe ekran kartı GT635M olarak görünüyor :) Bildiğim kadarıyla 635, 630'dan epey bir üstün..

Ben win7 yüklüyken ilk partında inceledim o zaman GT630 Du ekran kartı ama şimdiki ikinci partlar hakkında bilgim yok şimdi bir soru sorayım Ekran kartı GT630 Mu yoksa GT635 Mi? Çünkü ortada bir karışıklık söz konusu bir aydınlatırsanız iyi olur çoğu siteler 630 yazıyor.
  • Diğer partileri bilemiyorum ancak bana gelende ekran kartı gt635m görünüyor. sayfalarında hala 630m diye belirtiyorlar..

Cihazda dikkatimi çeken olumsuzluklar:

1) Umduğum kadar hızlı değil. Sistemin açılması 1 dakika sürüyor. Güç düğmesine bastıktan 44 saniye sonra windows 8 login ekranı çıkıyor, şifre girdikten 15 saniye sonra da masaüstüne erişilebiliyor. Uygulamaları kullnırken de hız farkı hissetmiyorum. Önceki bilgisayarım Core2Duo işlemciliydi. Bunun daha hızlı olacağını düşünüyordum ama yanılmışım sanırım..

2) Cihazda fan sesi ve ısınma yok ancak sabit disk aşırı gürültülü çalışıyor. Sürekli tıkır tıkır... Rahatsız edici düzeyde sesli.. Diğer kullanıcılarda da böyle mi?

3) Bazı uygulamalar malesef çalışmıyor. Windows 8 nedeniyle sanırım. Örnek olarak Point Blank oyunu ve 3DMark 11 yazılımları çalışmıyor. 3dmark11 çalıştıktan sonra bilgisayarı kilitliyor.

4) Touchpadde sorun var. Yukarıdan aşağıya hareketlerde takılma yapıyor bazen, algılamıyor hareketi.

• PassMark Performance Test 8.0 sonuçları şu şekilde:
    not: normal değerler güç planı: dengeli seçeneğinde, parantez içindeki değerler güç planı: yüksek performans seçeneğinde alındı.

Passmark rating: 1653 (1686)
    CPU mark: 4097 (4089)
    2D graphics mark: 572 (581)
    3D graphics mark: 695 (717)
    Memory mark: 1555 (1578)
    Disk mark: 649 (694)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredy

Diğer partileri bilemiyorum ancak bana gelende ekran kartı gt635m görünüyor. sayfalarında hala 630m diye belirtiyorlar..

Cihazda dikkatimi çeken olumsuzluklar:

1) Umduğum kadar hızlı değil. Sistemin açılması 1 dakika sürüyor. Güç düğmesine bastıktan 44 saniye sonra windows 8 login ekranı çıkıyor, şifre girdikten 15 saniye sonra da masaüstüne erişilebiliyor. Uygulamaları kullnırken de hız farkı hissetmiyorum. Önceki bilgisayarım Core2Duo işlemciliydi. Bunun daha hızlı olacağını düşünüyordum ama yanılmışım sanırım..

2) Cihazda fan sesi ve ısınma yok ancak sabit disk aşırı gürültülü çalışıyor. Sürekli tıkır tıkır... Rahatsız edici düzeyde sesli.. Diğer kullanıcılarda da böyle mi?

3) Bazı uygulamalar malesef çalışmıyor. Windows 8 nedeniyle sanırım. Örnek olarak Point Blank oyunu ve 3DMark 11 yazılımları çalışmıyor. 3dmark11 çalıştıktan sonra bilgisayarı kilitliyor.

4) Touchpadde sorun var. Yukarıdan aşağıya hareketlerde takılma yapıyor bazen, algılamıyor hareketi.

Cihazın üzerindeki win 8 den dolayı olmasın bu çünkü daha yeni çıkan işletim sistemi rayına tam oturmadığı için sistem zorlanıyor olabilir diye düşünüyorum ama sabit diskin sesli çalışması bizi düşündürüyor çünkü burda ise dikkat çeken bşi kasa,fan sesi hiç yok sessiz bir bilgisyar ama bana göre ilk parttaki touchpadi falan sağlamıd yani öyle bir sıkıntısı yoktu leptobun ama ikinci parttakilerin genelindemi var acaba ? Keşke değişim talep edebilme imkanınız varsa oradan çıkar belki birşeyler bi deneyin bakayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.