Şimdi Ara

LENOVO G780 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda indirim var falan sanmayın. Adamlar şişiriyor sonrada düşürdük diyip aynı fiyatları sunuyor. Bende bu bilgisayarın aynısından aldım kardeşim hemde 1.190 TL ye. Çok güzel bir bilgisayar bütün performans denemelerinden üst düzey bir çalışma gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesercan

Vatanda indirim var falan sanmayın. Adamlar şişiriyor sonrada düşürdük diyip aynı fiyatları sunuyor. Bende bu bilgisayarın aynısından aldım kardeşim hemde 1.190 TL ye. Çok güzel bir bilgisayar bütün performans denemelerinden üst düzey bir çalışma gösteriyor.

bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun ben autocat ve orta düzey oyunları kullanmak istiyorum işimi görürmü yoksa tavsiyelerin var mı?
  • quote:

Vatanda indirim var falan sanmayın. Adamlar şişiriyor sonrada düşürdük diyip aynı fiyatları sunuyor. Bende bu bilgisayarın aynısından aldım kardeşim hemde 1.190 TL ye. Çok güzel bir bilgisayar bütün performans denemelerinden üst düzey bir çalışma gösteriyor.

nerden aldığını ve garanti durumunu yazsan da yalan olmasa
  • Oyunlarda falan pek takılma olmadı şu ana kadar.Yaklaşık bir ay oldu kullanmaya başlayalı.Bana göre tek sıkıntı laptop çantası ve soğutucu almakta.çantaya 80 soğutucuya 120 lira istediler.almadım kafam rahat

mw2 ve bf3 kurdum herhangi bir ısınma ve takılma olmadı arkadaşlar.ayrıca veriface uygulaması da gayet eğlenceli.Autocad vs çizim yapan arkadaşlara da öneririm 17 inc ekran gayet verimli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Oyunlarda falan pek takılma olmadı şu ana kadar.Yaklaşık bir ay oldu kullanmaya başlayalı.Bana göre tek sıkıntı laptop çantası ve soğutucu almakta.çantaya 80 soğutucuya 120 lira istediler.almadım kafam rahat

mw2 ve bf3 kurdum herhangi bir ısınma ve takılma olmadı arkadaşlar.ayrıca veriface uygulaması da gayet eğlenceli.Autocad vs çizim yapan arkadaşlara da öneririm 17 inc ekran gayet verimli.

Batarya performansı nasıl normal kullanım ve yoğun kullanım olarak. Dolaşırken ağırlık, boyut konularında sıkıntı çıkarıyor mu? Autocat kullandın mı yoksa düşünceni mi belirttin? Kasa kalitesi nasıl, ısınma ne seviyede ısınmıyo diye belirtmişsin ama biraz detaylandırırsan iyi olur.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

quote:

Oyunlarda falan pek takılma olmadı şu ana kadar.Yaklaşık bir ay oldu kullanmaya başlayalı.Bana göre tek sıkıntı laptop çantası ve soğutucu almakta.çantaya 80 soğutucuya 120 lira istediler.almadım kafam rahat

Batarya performansı nasıl normal kullanım ve yoğun kullanım olarak. Dolaşırken ağırlık, boyut konularında sıkıntı çıkarıyor mu? Autocat kullandın mı yoksa düşünceni mi belirttin? Kasa kalitesi nasıl, ısınma ne seviyede ısınmıyo diye belirtmişsin ama biraz detaylandırırsan iyi olur.

Teşekkürler.

İnş mühendisiyim ben a.cad idecad gibi programlar ile yoğun kullanımda 2 saat civarı götürdü.nette gezinirken ise 3 saati buluyor.Isınmıyo derken oyun oynarken sadece elini kasaya koyarsan hafif ısıyı hissediyorsun normal olarak.ama çizim film vs yaparken ısınma olmuyor.taşınma konusunda ben pek taşımıyorum fakat diğer 17 inclere göre hafif oldugunu söyleyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

İnş mühendisiyim ben a.cad idecad gibi programlar ile yoğun kullanımda 2 saat civarı götürdü.nette gezinirken ise 3 saati buluyor.Isınmıyo derken oyun oynarken sadece elini kasaya koyarsan hafif ısıyı hissediyorsun normal olarak.ama çizim film vs yaparken ısınma olmuyor.taşınma konusunda ben pek taşımıyorum fakat diğer 17 inclere göre hafif oldugunu söyleyebilirim.

Çok teşekkür ederim alırken bu bilgileriniz seçimime yardımcı olucak. Bu arada bende inşaat müh. okuyorum 17.3 inch olması çizimlerde ciddi bir avantaj sağlıyor mu ve kasa kalitesi nasıl normal plastik mi metalik mi? 1-2 ay kadar daha beklemedeyim ben sizden gelicek yorumlar ve yeni çıkan modelleri bekliyorum, tercihim ona göre biraz daha şekillendiricem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim alırken bu bilgileriniz seçimime yardımcı olucak. Bu arada bende inşaat müh. okuyorum 17.3 inch olması çizimlerde ciddi bir avantaj sağlıyor mu ve kasa kalitesi nasıl normal plastik mi metalik mi? 1-2 ay kadar daha beklemedeyim ben sizden gelicek yorumlar ve yeni çıkan modelleri bekliyorum, tercihim ona göre biraz daha şekillendiricem.

Tabi çizim açısından ekranı büyük olduğu için gayet ideal.Kasası aluminyum-plastik karışık.Gerçi pek anlamam ama elime aldığım zaman pek dandikmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor.Ama şunu söyleyebilirim ki öğrenci için ideal bir laptop.En azından bir kaç sene götürür rahat rahat.

• quote:

benim makinanın yanında çanta hediye geldi :) soğutuya şimdilik pek ihtiyaç yok gibi tabi çok oyun oynamaz isem
  • quote:

quote:

bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun ben autocat ve orta düzey oyunları kullanmak istiyorum işimi görürmü yoksa tavsiyelerin var mı?

AutoCAD SolidWorks rahat çalışır 2 gb 630m ile test edilmiştir zaten bu laptobun 15.6 lık aynı özellikli laptobunu şuan kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpios

iki ekran karti ne alaka nedenboyle birsey yapmislar anlamadim. ustelik satin aldigim sitede bununla ilgili bir bilgi yoktu.iki ekran kartinin faydasi ne zarari ne bilen beri gelsin.

intel anakartın üstündeki ekran kartı(daha az enerji harcar) laptopta nvidia CUDA yazar yani gerektiğinde devreye girer ama sen yinede nvidia programını aç 630m i sürekli açık hale getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpios

urun elime gecti. ozelliklerine baktim. dxdig tan ekran kartina bakinca intel hd graphics 4000 gorunuyor.nedenboyle anlayamadim.baska bir yerde nvidia gt630m de gorunuyor anlayan varmi?

Aygıt yöneticisine gir 630m i görürsün pc nin tüm özelliklerini gösteren program diye ara küçük programlarla laptobun harddisk markasına kadar öğrenebilirsin benim laptoptada öyle telaşlanıcak birşey yok diğer alıntıda aynısını olduğunu söylemiştim
  • Bilgisayarı tam performans kullanabilmem için hangi ayarları yapmam gerekiyor?
  • g780 ciler durum nasıl varmı sıkıntısı olan?
  • sıkıntı yok çok şükürde biraz daha hız istiyorum ne ayar yapmak lazım?
  • bende bugün vatandan aldım işin garibi ürün z580 ile birebir aynı artı olarak ekranı 17.3 inch ama 3,4 mağaza dışında bulmak imkansız. vatanda da 3 mağazasında görünüyor bostancı,adana ve bodrum
    bostancıda bulduğumda teşhir ürünü çıktı ürüne kafayı taktığım için güngörenden bostancıya geçip teşhir ürününü kontrol ettim gayet temiz olduğu içinde aldım.satış elemanı gelen ilk partinin hepsi bitti ama ikinci parti dağıtımı daha yapılmadı dedi.
    toplam 1417 tl ödedim inşallah yaptığım masrafa ve çabama değer..
    ürünün temininin zor olması ve daha çok artısı olmasına rağmen z580 e göre daha az ilgi görmesi kafamı karıştırmadı değil ama çok yeni bir notebook eminim ürün stoklara girmeye başlayınca talepde artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 27 Ekim 2012; 2:32:26 >

• ekran boyutuyla özellik olarak rakibi yok stok sorunuda olunca yaygınlaşmadımı ne ayrıca sanırım herkes büyük ekran aramıyor sanırım.1 aydır kullanıyorum sıkıtı yok çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

bende bugün vatandan aldım işin garibi ürün z580 ile birebir aynı artı olarak ekranı 17.3 inch ama 3,4 mağaza dışında bulmak imkansız. vatanda da 3 mağazasında görünüyor bostancı,adana ve bodrum
    bostancıda bulduğumda teşhir ürünü çıktı ürüne kafayı taktığım için güngörenden bostancıya geçip teşhir ürününü kontrol ettim gayet temiz olduğu içinde aldım.satış elemanı gelen ilk partinin hepsi bitti ama ikinci parti dağıtımı daha yapılmadı dedi.
    ürünün temininin zor olması ve daha çok artısı olmasına rağmen z580 e göre daha az ilgi görmesi kafamı karıştırmadı değil ama çok yeni bir notebook eminim ürün stoklara girmeye başlayınca talepde artacaktır.

Şu kısmı anlayamadım ikinci Partı dağıtıma başlanmadı derken yani bunun bir üst özellikteki leptobumu yoksa aynı leptop tekrar mağazalarda satışamı sunulucak ikinci kez o şekilde anlayabildim ama o yüzden tekrar size bir sorma gereği duydum

Ürün genel olarak rahat ve çok güzel bir ürün kasa kalitesi olsun,klavyesi olsun gayet sağlam bu sefer başarılı bir iş çıkarmış lenovo ama kullanıclarında yorumlarını alabilirsek fenada olmazdı..

Bu arada 17,3 Ekranlı lenovo leptopu kullanan arkadaşa gelince bu büyük ekran gözleri yormuyormu acaba ? Rahatmı bari nasıl görünüyor size bu ekran hadi özellkilerine bişi demiyorum biliyorum onlarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

bende bugün vatandan aldım işin garibi ürün z580 ile birebir aynı artı olarak ekranı 17.3 inch ama 3,4 mağaza dışında bulmak imkansız. vatanda da 3 mağazasında görünüyor bostancı,adana ve bodrum

Şu kısmı anlayamadım ikinci Partı dağıtıma başlanmadı derken yani bunun bir üst özellikteki leptobumu yoksa aynı leptop tekrar mağazalarda satışamı sunulucak ikinci kez o şekilde anlayabildim ama o yüzden tekrar size bir sorma gereği duydum

Ürün genel olarak rahat ve çok güzel bir ürün kasa kalitesi olsun,klavyesi olsun gayet sağlam bu sefer başarılı bir iş çıkarmış lenovo ama kullanıclarında yorumlarını alabilirsek fenada olmazdı..

Bu arada 17,3 Ekranlı lenovo leptopu kullanan arkadaşa gelince bu büyük ekran gözleri yormuyormu acaba ? Rahatmı bari nasıl görünüyor size bu ekran hadi özellkilerine bişi demiyorum biliyorum onlarıda

ekranda sıkıntı yok gayet başarılı oyun ve filimlerde gerçekten çok hoş oluyor ayrıca normal kullanımda yani oyun hariç hemenhiç ısınma yok diyebilirim.

• Bilginiz için teşekkür ederim hocam peki genel olarak cihazdtan memmunmusnuz performansı vs felan nasıl oyunlarda ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında en son düşünülecek bir leptop olabilir bu belki ama GTA 4,Crysis 2 vs tarzda oyunları kaldırır mı bu hocam ne diyorsunuz bu konu hakkında vatana bunun 8 GB lık olanı gelmiş olsa sıkıntı olmayackata çünkü öbür türlü 4 GB daha alıp orada taktırmamla sonuçlanacak ama sadece leptop hakknıda + ve - lerini nelerse paylaşmanızı istiyorum hem burada bunu merak eden bir çok üyemiz var belki faydanız dokunur hepimize şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.