Şimdi Ara

Dell inspiron 7537 Neden Hiçbir yerde Satılmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pcdepo'da 2100 civarında biraz pahalı gibi bakalım alacağım mecbur napalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• poera006 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2100 bandında msi ge60 2o295xtr.Bende dell den vazgecip bunu almaya karar verdim.siizn sorunuza gelirsek.TMamen fırsatçılıktan istifade edip fiyatı arttırmak (kendi gorusum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

Hocam 2100 bandında msi ge60 2o295xtr.Bende dell den vazgecip bunu almaya karar verdim.siizn sorunuza gelirsek.TMamen fırsatçılıktan istifade edip fiyatı arttırmak (kendi gorusum)

aman bu dell'inde 100 tane sorunu var be
    wifi sorunu varmış
    işlemci sıkıntılı o ekran kartına u işlemcimi konur az zeka
    olmadı 1500'e 8 gb z510 buluyum alıp gidecem.
    hocam sende herhalde iş bakıyorsun
    bende bakıyorum garsonluk var herhalde günlüğü 25 tl ama eşşek gibi çalışıyorsun be usta
    bide babam pastaneci ile görüşecek arkadaşı kendisi ustanın yanında çalışabilirsem o da haftalık en az 100-150 verir kolayda olur pasta börek yapıyorlar akşam çalışıyorlar ama saatlerine bakayım eğer şöyle 4 den 9'a kadar falansa 10 numara olur vallahi giderken evden yürürüm dönüşte otobüs ile dönerim bu iş olmazsa lokantada içeride iş bakacağım bulaşık olur[gelen tabaklarda kalan köfte olursa üpletirim] ustanın yanında yardım olur yufka açma falan.
    en son hiç olmadı garsonluk yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: poera006

Media Markt vatan vb.

http://www.sadecenotebook.com/dell-7537-s21w65c-notebook-pmu352144
  • quote:

Media Markt vatan vb.

Dell Inspiron 7537 S20W65C

http://www.n11.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-i5-6gb-500gb-2gb-gt750m-w-8-P18431181
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

aman bu dell'inde 100 tane sorunu var be
    wifi sorunu varmış
    işlemci sıkıntılı o ekran kartına u işlemcimi konur az zeka
    olmadı 1500'e 8 gb z510 buluyum alıp gidecem.
    hocam sende herhalde iş bakıyorsun
    bende bakıyorum garsonluk var herhalde günlüğü 25 tl ama eşşek gibi çalışıyorsun be usta
    bide babam pastaneci ile görüşecek arkadaşı kendisi ustanın yanında çalışabilirsem o da haftalık en az 100-150 verir kolayda olur pasta börek yapıyorlar akşam çalışıyorlar ama saatlerine bakayım eğer şöyle 4 den 9'a kadar falansa 10 numara olur vallahi giderken evden yürürüm dönüşte otobüs ile dönerim bu iş olmazsa lokantada içeride iş bakacağım bulaşık olur[gelen tabaklarda kalan köfte olursa üpletirim] ustanın yanında yardım olur yufka açma falan.
    en son hiç olmadı garsonluk yaparım

O kadar sorunu var diyorsun hala delli soruyorsun :) iş olarak yaparım dersen yevmiyeye git sabah 5gibi baslar öğlen sıcağı olmadan iş biter 40 lira felan alırsın şuan ne kadar oldu bilmiyorum . Öğleden sonra da gıdersen günlüğü 80 liraya felan getırırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.