Şimdi Ara

Dell inspiron 7559 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349903

Bu laptopun aynısının +8Gb ssd lisini ve dokunmatik ekranını Amerika'dan almayı düşünüyorum.3200 tl gibi bir fiyata.Diğer laptoplarda karşılaştırdığımda fiyatı aşırı derecede uygun geldi.Sizce de öyle değil mi?
    Bu laptopu önerir misiniz?başka öneriniz var mı? Teşekkür ederim
    (Nba2k16,fifa16,battlefield4 vs oyun için almak istiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ebrar linki üzerinden teknik özelliklere bakamıyorum ancak atmış olduğunuz linktekinde de 8GB SSD mevcut sanırsam. Ben de laptop arayışındayım, hatta Msi GS30 alacaktım kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda ancak 5.000+ gibi bir rakam vermek istemediğim için başka arayışlara yöneldim. Dell kalite olarak beğendiğim bir marka olsa da açıkçası dokunmatik ekran bence gereksiz ve kullanışsız. Tabi tercih meselesi... Amerikadan aldığınızda garanti olmayacak sanırım bunu da göz önüne almanızı öneririm.

http://www.sanalmarketim.com/acer-nxg6tey002-aspire-v-nitro-vn7792g520r-core-i56300hq-8gb-1tb-8gb-sshd-gtx960m-173-fhd-win-10/p_63267/
    Ben de benzer fiyat aralığında bu ürünü almayı düşünüyorum. Alternatif olur belki sizin için de kıyaslarsınız kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda.

• Sizin attığınız da güzel.dikkatimi çeken ddr4 ram e sahip,çok bir farkı var mı acaba ddr3 ile 4??

• quote:

Orijinalden alıntı: alibayam

Sizin attığınız da güzel.dikkatimi çeken ddr4 ram e sahip,çok bir farkı var mı acaba ddr3 ile 4??

ddr4 ram daha hızlı oluyor diye biliyorum.
  • ddr3 ve ddr4 arasındaki farkı en yoğun render işlemince dahi zor farkedersin işlemci ve ekran kartı aynı olduğu sürece.
    acer hem ürün kalitesi hem de servisi berbat olan bir marka kesinlikle önermem.
  • Acaba Dell 'ler genel olarak sağlam mı?Amerika dan almak istediğim için garanti sıkıntısı olucak

• alibayam A kullanıcısına yanıt
    dell çok iyi bir marka sıkıntı yasamazsın, tüm amerika dell kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.