Şimdi Ara

Dell Inspiron 7566 B6300W81C (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almayı düşünüyorum ama son durum nedir alanlar memnun mu? Malzeme kalitesi nasil kasanin videoda göründüğü kadar kalitelimi

İps panel var mi bu ebrar bilgisayardakinin tuşları kırmızı aydinlatmali mı?

Hic bi yerde de ustunde uzun uzun konusulmamis makinanin
  • skobas S kullanıcısına yanıt
    hocam ben sipariş verdim hepsiburada dan gelince inceleme yapıp tüm soruları yanıtlayacağım. İps olduğunu sanmıyorum panelin ama gelince bakacağız tabii ki
  • Arkadaşlar laptop geldi ilk olarak pc yi hepsiburada dan aldım ekran ips değil ve klavye siyah kırmızı da değil sadece siyah. Kasa çok kaliteli bence inceledikce yorumlarımı yazacağım

Dell Inspiron 7566 B6300W81C

• bilgisayar kesinlikle ssd istiyor bence. Bu bilgisayardan önce ssd ile kullananlar için çok yavaş gelecek :D Örneğin ben
    artı yönleri
    - Kasa kalitesi
    - ses kalitesi ( subwoofer ile çok iyi ve yüksek ses veriyor)
    - klavye ve touchpad

eksi yönleri
    - Ekran tn panel ( bunu bilerek aldım çünkü ips ekranlarda ışık sızması mevcut . Ama yine de bu laptopun en kötü yanı bence)
    - hdd standart 5400 rpm (SSD ile kullanılırsa sorun olmaz bence) Boş yuva var takabilirsiniz.

oyun ile ilgili ise şu anda oyun yükleyemedim genellikle Fİfa 17 oynarım. Gta 5 yükleyip bakacağım performansına
  • Ben de almak üzereyim ekran tn olması çok mu kötü?bilgi verir misin? oyun oynayanlar için tn öneriliyor internette son olarak tavsiye eder misin?
  • oksıjen kullanıcısına yanıt
    hocam bundan önce bende packard bell vardı tj75 serisi ekranlı o da led aydınlatma tn paneldi. Onunla kıyaslarsam ondan daha iyi tabii ki panel olarak. Hiç ips kullanmadım şimdiye kadar ama sağ ve sol açılardan bakılınca çgörüntü kaybı yok gibi iki kişi rahat film izler bence. şu ana kadarki izlenimlerimle tavsiye ederim .
  • cevabın için teşekkür ederim.ram ve ssd takabiliriz dimi?
    Boş ram slotu var bildiğim kadarıyla SSD de m2sata olarak var. İlerde ben de ekleme yapmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ekran ile ilgili aklınızda soru varsa bir nebze yardımcı olur diye düşünüyorum. Bana yeterli geliyor ekran sorun etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 7 Ocak 2017; 23:6:28 >

• Resimlerden yeterli görünüyor bence de. Servis haricinde donanım takmak garanti dışı olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 7 Ocak 2017; 23:15:42 >
    almadan önce ben telefonda arayıp sormuştum dell müşteri hizmetlerini takabilirsiniz garantiniz bozulmaz demişlerdi.
  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.İyi günlerde kullanın hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

Arkadaşlar laptop geldi ilk olarak pc yi hepsiburada dan aldım ekran ips değil ve klavye siyah kırmızı da değil sadece siyah. Kasa çok kaliteli bence inceledikce yorumlarımı yazacağım

Kasa metal mi?

• Hocam ben de bu laptopu almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti görüntüsü, fiyatı da şu anda iyi dell kalitesine göre. 1 hafta önce HP GAMING NB 15-BC015NT Z5A00EA modelini aldım kasa inanılmaz berbattı ekrana basınca içeri çöküyordu ayrıca ışık sızması da vardı iade ettim fiyatı 2700 gibi bir fiyata gelmesine rağmen. Benim sorum ekran ile ilgili 5400 rpm gerçekten yavaş ssd ile çözülür fakat IPS olmamasının geri dönüşü yok bu almaya engel mi ekran kalitesi gerçekten iyi mi? Parlaklık ve görüntü nasıl sonuçta oyun oynamak için alıyoruz ekran gerçekten önemli bir konu. Ayrıcahttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-gl553vw-fy051t-i7-6700hq-8gb-256-ssd-gtx960m-156-win-10-P151307946 modelini de beğendim ekran ıps ve özellikleri daha iyi ama fiyat farkı var biraz. Eğer dell in ekranı gerçekten iyiyse almayı düşünüyorum kasası çok hoşuma gitti. Görüşlerin çok önemli hocam şimdiden teşekkürler

• Merhaba,

bende geçtiğimiz günlerde hepsiburada üzerinden teslim aldım ve dün sabah elime ulaştı.

eski laptop umda ssd kullanan birisi olarak bu bilgisayar ssd siz kullanılmaz net... insanı sinir ediyor.

tüm güncellemeleri ve yüklemeyi yaptıktan sonra astroneer oynadım performansı güzel ama fan sesi sürekli var.

ekran ise dediğin gibi ips değil ve görüş açıları kötü ama ışık sızması yok

klavyede neden ışık rengi seçilemiyor anlamadım.

ayrıca dell e ait neredeyse hiç arayüzü olan bir program yok. bütün programları arka planda çalışıyor ve arayüzü olan programını bulamadım. ayrıca başlattan bakınca da hiç birisi sanki yüklü değilmiş gibi isimleri bile yazmıyor.

birde recovery bölümünü bulamadım yedeklemek istiyordum.
  • Kasa metal değil ama çok tok ve kaliteli bir plastik
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    SSD olayına katılıyorum ama çaresi var hocam sonuçta. Fan sesi olayına gelirsek bence isinmasindan çok fan sesinin olmasını tercih ederim. Ekran olayı ise bahsettiğim gibi
  • 19drsefa 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranı çok iyi diyemem bahsettiğim gibi yukarda foto koydum. Ben tn panel olduğunu bilerek aldım. İps ekranların çoğunda ışık sızması var. Yukarda bahsettiğin bilgisayar

çok iyi fakat onun da ekran kartı belleği 2gb göz önünde bulundur derim.
  • arkadaşlar ürünü kaydettirirken kafama birşey takıldı. Ben ürünü dün aldım yani dün elime geçti fakat dell support assist programında garantinin 16 aralıkta başladığı yazıyor. Ben direk iade eilen ürün mü sattı hepsiburada bana diye düşündüm ve ürünün servis koduyla sorgulattım ve çıkan sonuç aşağıda resim koydum bilen arkadaşlar yorumlayabilirler mi acaba ?  Dell Inspiron 7566 B6300W81C

• hocam ürünün ülkeye giriş tarihini oraya yazıyorlar benim bildiğim, faturada hangi tarih yazıyorsa o taihte başlar garanti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.