Şimdi Ara

Dell Inspiron 7566 B6300W81C (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de siparişi geçtim Hb'den gelince görüceğiz ama uzun zamandır araştırıyorum bu özelliklere bu fiyat bulmak zor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerhttp://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022?magaza=Hepsiburada burda daha ucuza geliyor 200 tl indirim var. Resmî disbiritör garantili diyor dell servisleri mi bakıyor
  • ben de siparişi verdim gelince detaylı inceleyeceğim tek düşündüren yeri ekran iyi çıkmazsa iade bile edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

arkadaşlar ürünü kaydettirirken kafama birşey takıldı. Ben ürünü dün aldım yani dün elime geçti fakat dell support assist programında garantinin 16 aralıkta başladığı yazıyor. Ben direk iade eilen ürün mü sattı hepsiburada bana diye düşündüm ve ürünün servis koduyla sorgulattım ve çıkan sonuç aşağıda resim koydum bilen arkadaşlar yorumlayabilirler mi acaba ?  Dell Inspiron 7566 B6300W81C

Bios ya kayıt edilen ve üretilen tarih yazar.

Ben 7ocakta kayıt ettim ve Aralık ayı içinde üretilmiş cihaz.

Bu şekilde yazıyor bios ta

• quote:

Orijinalden alıntı: 19drsefa

ben de siparişi verdim gelince detaylı inceleyeceğim tek düşündüren yeri ekran iyi çıkmazsa iade bile edebilirim

Ürünü daha göndermediler siz de durum nedir?
  • oksıjen kullanıcısına yanıt
    verilmedi kargoya 3 gündür bekliyorum yarın arayıp soracağım durumu
  • bu aldığınız ürün i5 mi i7 mi? tam model kodu nedir
  • Dell Inspiron 7566 B6300W81C i5-6300HQ 8GB 1TB 4GB GTX960M 15.6 Windows 10
  • skuralay kullanıcısına yanıt
    Dell Inspiron 7566 B6300W81C i5 hocam
  • hocam bunun i7 li olanı kırmızı tuşlu klavye . ayrıca çerçevesiz IPS ekran doğru mudur. bana bi bilgisayarcı teşhirde gösterdi. seninki i5 olduğu için mi bu şekilde acaba.
  • skuralay kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilgi sahibi değilim o konuda farklı olabilir belki
  • Arkadaşlar i7 li varyasyonunu alan arkadaş var mı. ekran görüntüsü atarsa çok yararlı olacak. model kodu

B70D128W81NC
  • Şuandan itibaren siparişini geçerek aranıza katılmış bulunuyorum.
  • 3.200 tl ye aldığım ürünüm geldi. Hiçbir sıkıntı yaşanmadı. İps ekran değil. Ama öyle kötü de değil ekran gayet güzel. Tasarımı şık. Sağlam, tuşları güzel. Uzun ömürlü kullanılır. Havalandırması çok iyi.
  • merhabalar
    urunu bugun aldim elime ulastim ilk deneyimlerime gore sanki ekranda bazen yazılar bulanık gibi geliyor.Chrome da filan normal de sanki Steam de yazılar biraz bulanık gözüktü gözüme.Normal kullanırken sağ elimde küçük bi ısınma belli oluyor.İlk deneyimlerim bunlar.Ekran konusu ve küçük ısınma hakkında diğer arkadaşlarımız ne görüşündeler? Sorun bende mi yoksa ortak mı
  • agatapukna A kullanıcısına yanıt
    Cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Ekran konusunda beni rahatsız eden bir şey yok şuanlık.belkide sizin kadar dikkat etmediğim içindir ama bir bulanıklık söz konusu değil.
    Bilerek TN panel aldım.Takıntılı biriyim ve IPS panellerdeki sızma sorunu okurken sıktı beni.
    Isınma konusunda sol elin olduğu yer ısınmıyor hiç.dediğiniz gibi benimde sadece sağ elimin olduğu yerde ve F11-F12 tuşlarının olduğu kısımda ısınma oluyor.Fakat rahatsız edecek şekilde değil.
    Sıcaklıkları sürekli takip ettim ve 65 dereceden sonra fanların hızlandığını gözlemledim.
    Oyun denemelerim oldu.
    Full ayarlarda LoLde 135 Fps alıyorum Bütün ayarlar açık ve FHD.
    BF4 Fps değerini hatırlamıyorum fakat high ayarlarda çok akıcı.
    GTA V 1 saatten fazla oynadım 50-60 FPS aralığında oynadım FHD ve Çoğu ayar Very High ayrıca FXAA ve MSAA açık 16x.Sıcaklık ise GPU 65 CPU 68 geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agatapukna

merhabalar
    urunu bugun aldim elime ulastim ilk deneyimlerime gore sanki ekranda bazen yazılar bulanık gibi geliyor.Chrome da filan normal de sanki Steam de yazılar biraz bulanık gözüktü gözüme.Normal kullanırken sağ elimde küçük bi ısınma belli oluyor.İlk deneyimlerim bunlar.Ekran konusu ve küçük ısınma hakkında diğer arkadaşlarımız ne görüşündeler? Sorun bende mi yoksa ortak mı

Hocam şu Hepsiburada'daki indirimli yerden mi aldınız? Daha önce hiç Hepsiburada'yı kullanmadım ve bu forumda çok şikayet okumuştum orayla ilgili. Bu yüzden sipariş vermekle ilgili tereddütlerim var, ürünün paketlemesi nasıldı, garantisi falan filan nasıl, ilgililer mi? Hepsiburada'yı nasıl buldunuz kısaca?

• İ7 li versiyonu ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agatapukna A kullanıcısına yanıt
    Ben bir sıkıntı görmedim. Bulanıklığa hiç rastlamadım. Ama bir konu gözüme takıldı. Pc nin ön tarafı üçgen üçgen şekil yapmışlar ya orda şarjı takınca ortada bir üçgenden ışık çıkıyor. Şarjı çıkarınca ışık sönüyor daha önce rastlamadım. İnşallah pc nin kendi özelliğidir. Hepsiburada dan aldım sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oliver41

Ben bir sıkıntı görmedim. Bulanıklığa hiç rastlamadım. Ama bir konu gözüme takıldı. Pc nin ön tarafı üçgen üçgen şekil yapmışlar ya orda şarjı takınca ortada bir üçgenden ışık çıkıyor. Şarjı çıkarınca ışık sönüyor daha önce rastlamadım. İnşallah pc nin kendi özelliğidir. Hepsiburada dan aldım sıkıntı yaşamadım.

Hocam o ışık durumu bende şöyle işliyor> ilk pc yi açtığımda yanıyordu ayarları filan hallederken bu arada şarja takılıydı.Kurulum bittikten sonra PC yi açarken 3-5 saniye yanıyor,şarjı çıkarıp taktığımda da aynı şekilde 3-5 saniye yanıyor sonra sönüyor.
    Bulanıklık için aygıt yöneticisine bakıverin oradaki yazılar biraz değişik gözüküyor göze.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.