Şimdi Ara

Dell Inspiron 7566 B6300W81C (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil durumu, Sabit disk kullanımını gösteriyor

Pc nin kendi özelliği o klavye den kısa yol tuşları ile değiştirebiliniyor araştırdığım kadarıyla

Durum değiştirme tuşu fn+H miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE21A90E2 -- 21 Ocak 2017; 12:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende verdim siparişi bekliyorum. Salı günü elimde olacak sanırım. Teşekkür ettim görüşleriniz ve fotoğraflar işime yaradı. Dolar yükseldi diye geri durmuştum ebrar bilgisayarda fiyatlar uçmuştu halada öyle. Ama cumartesi hepsiburada'da laptoplarda %10 indirim vardı 3250'ye geldi. Bende ilk izlenimlerimi paylaşıcam.
  • skobas S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız. SSD ile tam performans çalışıyor makine imkanınız varsa ekleyin derim. Kendiniz takabilirsiniz garanti dışı kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

Hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız. SSD ile tam performans çalışıyor makine imkanınız varsa ekleyin derim. Kendiniz takabilirsiniz garanti dışı kalmıyor

Merhaba bende ssd almayı düşünüyorum bu cihaza.Siz hangi marka modeli aldınız , msata mı sata 3 mü almak gerekiyor?
  • Benim elimde sata 3 vardı ben onu taktım kendi hdd sinin yerine ama siz ilk defa alacaksanız tabii ki m.2 sata alın

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

Benim elimde sata 3 vardı ben onu taktım kendi hdd sinin yerine ama siz ilk defa alacaksanız tabii ki m.2 sata alın

Baktımda m2 satalar çok pahalı cihazın ssd slotu var deniyordu bu slot m2 mi sata 3 mü?

• M.2 sata var hocam boş slot olarak

• Merhabalar.

Bir sürü bilgisayarı eledikten sonra bu bilgisayarı almakta karar kıldık.Ancak anlayamadığım birşey var, hepsiburada'da ürün klavyesi siyah üzerine kırmızı görünüyor. Ayrıca kasa rengi de farklı buradaki fotoğraflardan. Örneğin kapak logosu kırmızı görünüyor. Bu renk farkı neyden kaynaklanıyor acaba? Kırmızı renk detayları olan model çok daha iyi görünüyor. Bu modeli nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 24 Ocak 2017; 22:36:38 >
  • Ekran günlük kullanımda idare eder ancak filmlerde çok çok kötü.Sahne azıcık açık renklerden oluşsun, bu açık renkli kısımlar acayip parlıyor hiçbir detay belli olmuyor.Ekran renkleriyle oynayıp düzeltilebilir mi bu durum fikri olan var mı arkadaşlar?

• Arkadaşlar bende bu modelden almayı düşünüyorum ancak ekran mesleğimden dolayı önemli alırsam pişman olurmuyum ?

http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-firelord-7566-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b70d128w161nc-p-HBV0000030EHP
  • Kullanan arkadaşlar uzun vadede nasıl bilgisayar yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Bende almayı düşünüyorum.

• Sonunda bu modelde karar kıldım fakat ssd taktıracağım için cihazın kendi içinden çıkan orjinal win 10 yanmış mı olacak. Bu konuda net bilgisi olan açıklarsa sevinirim... yani windows gitmeden ssd nasıl olacak. Birde en ucuz nereden alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 21 Şubat 2017; 21:50:29 >
  • Arkadaslar bu bilgisayarda battılfield 1 deki perfrmanslar nasıl kaç fps alırız

• Ghent kullanıcısına yanıt
    Sadece Amerika'daki modeli kırmızı.

• Hocam ben de içindeki hdd yi çıkarıp SSD taktım. Yalnız orjinal Windows iso indirme aracı ile Windows 10 indirdim daha sonra uefi olarak usb ye attım. Windows otomatik etkinleşiyor

• Beyler aliyorum insallah suan 3059 ₺

http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-156-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022

Vide ssd masrafi var tabii lisans filan icinde muthis abi

ama surda bi msi var o fiyat farkina degermi bilemiyorum siz ne diyorsunuz ?

http://www.hepsiburada.com/msi-pe60-6qe-407xtr-intel-core-i7-6700hq-26ghz--35ghz-8gb-1tb-156-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601941

• Merhaba bugün dell inspiron 7566 satın aldım. Cihazın f5 tuşu sayfayı yenilemiyor (programdan baktım tuşta fiziksel sorun yok). Kulaklığı taktığımda ise yeni bir pencere açılıyor ve gelen seşeneklerden hangisini seçersem seçeyim ses kulaklık yerine hoperlörden geliyor 2 ayrı kulaklıkla denememe rağmen. Son olarakta indirdiğim oyunlar uygulamalar harddiske değil 128 gb.lık ssd ye kaydoluyor... ssd dolmak üzere ne yapabilirim?
  • f5 sorununu çözdüm. tuşların bir kilidi varmış fn+esc basınca oradan açılıyor. kulaklık sorununu ise kısmen çözdüm, kulaklık takıldığında bi pencere açılıyor ordan kulaklık seçeneğini işaretleyip entera basıyorum oluyor. fakat o zaman da mikrofonu kullanamıyorum... ayrıca yüklediğim her program ssdye gidiyor arkadaşlar harddisk bomboş kaldı ssd dolmak üzere. ne yapabilirim?
  • arkadaşlar bu laptopta aşağıdaki gibi bir sorun yaşayan oldu mu ?
    ekranda kırmızılık vardı.
    True Color programını devre dışı bırakınca bu sefer de ekran mat donuk bir hal alıyor. renk canlılığı yok.

değişim istesek gelecek olan da aynı mı olacak acaba ?
    herkeste var mı bu durum yoksa bilgisayarda ya da ayarlarda mı bir hata vardır acaba ?

Dell 7566 i7 modeli

ne önerirsiniz ?

• bir de resimde görünen garanti tarihi eski, laptop geçen hafta alındı.
    garanti için önemli olan fatura tarihi midir yoksa oradaki tarih mi geçerlidir ?

laptop daha önceden satılmış ve garantisi başlayıp iade edildiği için tekrar satışa konmuş olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.