Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monster'i saymadım hocam :) kullanıcı yorumlarını araştırdım şikayet çokmuş o yüzden.Ama hiç kullanmadım kalitesi nasıldır bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeTyson55

Monster'i saymadım hocam :) kullanıcı yorumlarını araştırdım şikayet çokmuş o yüzden.Ama hiç kullanmadım kalitesi nasıldır bilemicem

Toplama olduğu için diğerleri gibi uyumlu olamayabiliyor sorun o :) bide diğer markalarla malesef aynı fiyatta artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıklama atlamalı mı atlamamalı mı bu ürüne? Beklesek mi acaba diğer modellerin çıkışını

• Monster ekran ve klavye ile benim tercihim olur şu an için ama kullanıcı şikayetleri düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Balıklama atlamalı mı atlamamalı mı bu ürüne? Beklesek mi acaba diğer modellerin çıkışını

Lenovo Legion Y520 fiyatını çok merak ediyorum ben alternatifi bu olur ancak
  • Dell inspiron 7567 modelinin ekranını hiç beğenmedim ve panel değiştirmenin mümkün olduğunu söylüyorlar ama ben değiştiremem göze alamam yani.

• Biri şu panellerin fiyatını araştırıp hepimizi bilgilendirse çok makbule geçer.

B156HAN01.1
    B156HAN01.2
    B156HAN04.1
    LM156LF1L01
    LM156LF1L02
    LM156LF1L03
    LP156WF4-SPH1
    LP156WF4-SPH3
    LP156WF4-SPK1
    LP156WF4-SPK2
    LP156WF4-SPL1
    LP156WF6-SPB1
    LP156WF6-SPB2
    LP156WF6-SPD1
    LP156WF6-SPH1
    LP156WF6-SPK1
    LP156WF6-SPK3
    LP156WF6-SPM1
    LP156WF6-SPP1
    LTN156HL01
    LTN156HL02-201
    LTN156HL07-401
    LTN156HL08-101
    LTN156HL09-401
    NV156FHM-N42
    NV156FHM-N43
    NV156FHM-N46
  • laptop güzel, fiyatıda uygun gibi görünüyor ama bir 7559 kullanıcısı olarak şunu bilmenizi isterim,ips panel apayrı bir şey.o kadar donanım var fakat bu donanımı bize ileten en nihayetinde ekran.her ne kadar ışık sızması olsa da(ekran simsiyah değilken belli olmuyor,genel kullanımda sıkıntı yok)yine de ips panel daha tercih edilesi.

• beyler çok uzun zamandır araştırma yapıyorum hala bir laptop alamadım artık almak istiyorum. açıkcası ne kadar beklersem o kadar güzel avantajlar buluyorum ama... bu gidişle alamayacağım ben. tam alayım dedim monster atladı geldi hamle yaptı. şimdi lenovonun yeni modelnin fiyatını beklemeye geçtik.
    ben direk düşünmeden şu inspiron 7567 yi alsam pişman olur muyum on beş gün sonra fiyat olarak vs . yeni bir ürün farklı bir fiyata gelirse üzülürüm :D
    bide bu hdd 5400rpm mi ? alanlar kullananlar ne yapıyor şimdi ? alma bekle diyenler var mı ? neden bekleyeyim mesela ?
  • ahmetcanbey kullanıcısına yanıt
    Bence almamalısınız çünkü bende sizin gibi bekliyorum ve almayacağım. TN panelden bıktım artık şuanda kullandığım 10 yıllık laptopumda TN panel. Videoları incelerseniz ekranın ne kadar kötü olduğunu görürsünüz. Neredeyse 5 bin liraya böyle bir ekran üzücü. 5.5 bin lira olsa bir de IPS panel olsa gözüm kapalı alırım.

• garip1mühendis G kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi sonuçta fiyat performans ürünü herşeyden kısılmış yani. Dediğiniz gibi panel öyle olsa 5500tl olacak. Ben alamayacağım :). Ben ancak bu fiyat bandında bir ürün alabilirim ve hepsi hemen hemen tn panel. Şu bir hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz. Gerçekten çok mu kötü bu ekran. Değişim yapmam çok mu maliyetli olur. Veya bu şekilde kullanmak çok can sıkar mı

• ahmetcanbey kullanıcısına yanıt
    Bence dh'den bir arkadaşın eline geçmeden son kararınızı vermeyin. Ben çok fazla kötü olduğunu düşünmüyorum. Bakın mesela yabancı bir arkadaş almış ve ekranın videosunu çekmiş. Evet açıları kötü ama karşıdan bakınca o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki, ilk yorumu yapan arkadaş da öyle düşünmüş ve 19 kişi de onu desteklemiş.

Ha ama dersiniz ki " ben profesyonel olarak video ve resim editleme işlemi yapacağım, renk tonları ve canlılığı benim için önemli " , o zaman size hak veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 15 Nisan 2017; 11:3:21 >

• 0xylus 0 kullanıcısına yanıt
    Epeydir ekli bu ürünler zaten, ürün bilgileri girilmiş, stoklara girmesini bekliyorlar. 20 Nisan gibi Dell'in diğer modelleriyle birlikte geleceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 15 Nisan 2017; 11:1:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xylus

Lenovo Legion Y520 modelleri Ebrarbilgisayar'ın sitesine eklenmiş.

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-i77700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357222

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-i57300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1060-156-windows-10-pmu357223

i5'e 1060 koymuş akıllılık edip ama bu seferde 1050 ekran kartına i7 koymuşlar la şu 1050ti 1050 ekran kartlarına i5 koyun 8 gb ram koyun birde freedos ve windowslu model olarak 2 ye ayrılsın fiyatı 3700 felan olur on numara direk alırız ama böyle olmazki.Türkiyenin eti butu belli böyle çakallık yapmaya gerek yok.

• Yanlışlık olmuş diye düşünüyorum çünkü 4 gb 1060 yok. 1050 Ti modelidir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

Hocam şimdi sonuçta fiyat performans ürünü herşeyden kısılmış yani. Dediğiniz gibi panel öyle olsa 5500tl olacak. Ben alamayacağım :). Ben ancak bu fiyat bandında bir ürün alabilirim ve hepsi hemen hemen tn panel. Şu bir hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz. Gerçekten çok mu kötü bu ekran. Değişim yapmam çok mu maliyetli olur. Veya bu şekilde kullanmak çok can sıkar mı

Okuduğum bir tane ciddi inceleme yok ki ekranın kötülüğüne değinmemiş olsun.

Değişim ~200 civarına hallolur bence.

Ama tavsiyem, garantisi bitene kadar 2 sene sabredin, sonra değiştirin.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    barisgurler B kullanıcısına yanıt
    @BJK Videoyu izledim açıkcası pek de sağlıksız bir görüntü durumu söz konusu değil gibi. Ekrana tam karşıdan bakacağım ve değişik şekillere girmeden bireysel olarak kullanacağım. Resim video işiyle pek de işim Yok :D.

@barisgurler ya iyi panel için şimdi satın alırken o kadar para farkı vermek yerine ilerleyen dönemlerde çok rahatsız ederse paneli değiştirip kullanırım. Pekde rahatsız olacağımı sanmıyorum nedense. Çünkü ben bi 4700 lük laptop ta bu özellikleri bile bulamıyorum, bulmuşken bi de erkanında görsel şölen göremiyorum diye fazla üzülmem herhalde.

• 20 Nisan'ı bekleyip diğer versiyonların fiyatlarına göre karar verin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bence dh'den bir arkadaşın eline geçmeden son kararınızı vermeyin. Ben çok fazla kötü olduğunu düşünmüyorum. Bakın mesela yabancı bir arkadaş almış ve ekranın videosunu çekmiş. Evet açıları kötü ama karşıdan bakınca o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki, ilk yorumu yapan arkadaş da öyle düşünmüş ve 19 kişi de onu desteklemiş.

Ha ama dersiniz ki " ben profesyonel olarak video ve resim editleme işlemi yapacağım, renk tonları ve canlılığı benim için önemli " , o zaman size hak veririm.

Benim alış sebebimi etkilemedi inanaın bu tn panel, çünkü karşıdan bakacağım ben buna Açılardan bakacak olanlar varsa evet düşünebilir ama, hangimiz yan açılardan kullanacağız laptopu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 15 Nisan 2017; 11:48:54 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.