Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: 0xylus

Lenovo Legion Y520 modelleri Ebrarbilgisayar'ın sitesine eklenmiş.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-i77700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357222
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-i57300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1060-156-windows-10-pmu357223

i5'e 1060 koymuş akıllılık edip ama bu seferde 1050 ekran kartına i7 koymuşlar la şu 1050ti 1050 ekran kartlarına i5 koyun 8 gb ram koyun birde freedos ve windowslu model olarak 2 ye ayrılsın fiyatı 3700 felan olur on numara direk alırız ama böyle olmazki.Türkiyenin eti butu belli böyle çakallık yapmaya gerek yok.

Hocam bende bilgisayar konusunda baya kararsız kaldım.Sırf + Tİ olsun yani bazı oyunlarda aynı fps verirken bazılarında +7-8 FPS versin diyede 1200-1300 TL vermek istemiyorum.Ben HP'nin 17 inc olanı düşünüyorum.GTX 1050 kullanıyor.i5 + 8 gb ram.Hani bunlar sıkıntı çıkarmaz.Ram şuan için yeterli.İşlemcide oyunlarda i7 ile aynı performansı vermiş.İşte tek kafamı karıştıran şey bu + olarak Tİ kafamı karıştırıyor.Üstelik bu dediğim cihazın ekran TN değil IPS panel.Mantıklı bir karar vereceğim.Asıl olay bu HP dediğim ürünün soğutma sistemi baya iyi en yoğun oyunda 70-75 arası.Belkide HP'nin gelmiş geçmiş en sağlam ürünüdür soğutma olarak.Dediğim gibi kafamı + Tİ karıştırdı.Ürün geri iade vs 3400'e geliyor.Kısaca arada 1300 gibi bir fark var.Vallaha buraya yazınca HP'ye ikna oldum gibi Yazıya dökünce birden kendim ikna oldum Yinede FPS değerlerine tekrar baktım ve kafam yine karıştı.Nese en iyisi bekliyim biraz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Segefendi -- 15 Nisan 2017; 12:3:21 >

• BJK kullanıcısına yanıt
    Ortam çok karanlık onun da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ve bilgisayarı sadece karanlık ortamlarda kullanmıyoruz. Aydınlık ortamda IPS panel her türlü daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ben illa ki Dell alın, süperdir falan demiyorum, sadece hani ekranı tüm sistemi gömecek bir ekran değil. Tabii en doğrusunu burada satın alan arkadaşlar karar verecek. Mesela ben Allah izin verirse bu markalardan birini alacağım fiyat/performans doğrultusunda.

Dell 7567, Lenovo Y520, Acer VX15 ya da gelirse Samsung Oddysey.

Hele şu fiyatlar netleşsin, kullanıcı izlenimleri artsın, o zaman daha da kolay karar vereceğiz.

Monster'ın son çıkardığı ürün mesela gerçekten kağıt üstünde oldukça iyi gözüküyor. Ama soğutması ile ilgili şikayetler bayağı var. Bunlar güçlü donanımlar, soğutması iyi olmadıktan sonra da yani pek bir anlamı kalmıyor.
  • Keşke firmalar laptop'ları kendi saçmasapan tercihleri olan hdd, sdd, ram'leri koymadan alma seçeneği sunsa. Hem çok daha ucuz olur, hem de kendi seçtiğimiz bileşenleri kullanırız. Sözde özelleştirilebilir olan Monster bile bu konuda yeterince esnek değil.

Ben belki hiç hdd kullanmayacağım, sata ssd yerine nvme, 8GB ram yerine tek 16GB ram modülü takmak istiyorum.
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357449

Örneğin şunu satın alsam bile 128GB sata ssd, 1TB hdd ve 2x8GB ram'in hepsini anında satmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 15 Nisan 2017; 12:19:16 >
    Hocam selam,

Bu lenovo Y520 i5 olanın fiyatı daha mı pahalı olur Dell'in i5 lerine göre? Yoksa aynı fiyatta mı olur?

Lenovo kalite olarak bir tık önde gibi geliyor bana. Dell'in i5 modeli ile farkı nedir aynı gibi geldi ebrar kıyaslamada.

Dell'de ekran sorunu vardı galiba kötü ekran deniyordu adını tam hatırlamıyorum bir şey panel deniyordu.

Lenovo da mı aynı şekil yoksa onun ekranı daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Hocam selam,

Bu lenovo Y520 i5 olanın fiyatı daha mı pahalı olur Dell'in i5 lerine göre? Yoksa aynı fiyatta mı olur?

Lenovo kalite olarak bir tık önde gibi geliyor bana. Dell'in i5 modeli ile farkı nedir aynı gibi geldi ebrar kıyaslamada.

Dell'de ekran sorunu vardı galiba kötü ekran deniyordu adını tam hatırlamıyorum bir şey panel deniyordu.

Lenovo da mı aynı şekil yoksa onun ekranı daha mı iyi?

Lenovo IPS panel, Dell tn panel. Lenovo o yüzden bence bir tık daha pahalı olur Dell'e göre. Çünkü diğer özellikleri hemen hemen aynı.

Karşılaştırmalara bakıyorum bir fark göremiyorum şahsen benim için sorun teşkil etmez.
  • quote:

Karşılaştırmalara bakıyorum bir fark göremiyorum şahsen benim için sorun teşkil etmez.

Baktığın videonun konuyla pek ilgisi yok. TN paneller kalite kalite değişiyor. Hepsi aynı değil.

Bizim için önemli olan 7567'de kullanılan panel.

Ekran çok iyi bence, karanlık ortam da değil üstelik oda ışığı falan açık. Siz de bi zahmet ekranı yatırıp da bakmaya çalışmıyıverin . Zaten kim bu laptopu alıp çayır çimende gün ışığında oyun oyanacak ki? Ben de isterim 4K ekran olsun ama bu fiyata bence gayet yeterli. Hem ips olup ışık sızması olsa daha kötü olurdu.

• quote:

Olay fiyatta bitiyor makul seviyede olsun başlarım ips 'ine Lüks alacak durumumuz yok konuya yazdıklarımızdan belli:D

• Dell 7566 serisinde çok fazla ışık sızması şikayeti olmuştu, acaba ondan mı bu sefer tn panel ile çıkarttılar? Bu da bir sebep olabilir ama tabii tn paneli keşke daha kaliteli çıkarsalardı. Neyse sağlık olsun, bir çıksın da diğer modeller bakacağız
  • Ebrar in sitesinde dikkatimi cektide lenovo nun i5 li modeline 1060 koymuslar.eger bu sekilde gelip fiyatida buna yakin olursa ya da 200-300 tl pahali olursa kesinlikle lenovo yu tercih ederim.hem ekrani da ips

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung NVMe ssd ile ilgili soruma ebrarın bugün verdiği cevap:

quote:

Merhaba Barış Bey

Samsung 960 Evo SSD Disk ürünler önümüzdeki hafta stoklarımızda olacaktır sitemizi takip edebilirsiniz.

İyi günler dileriz.
  • Beyler şu 1060 mevzusu nerden çıktı nette hiçbiyerde o modeli bulamadım Ebrar yanlış eklemiş olmasın sitesinde bile 7300Hq ve 1060 diye model yok

http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/lenovo-legion-y-series-laptops/Lenovo-Y520-15IKBN/p/88GMY500808

• Hocam valla içimdekileri yazmışsınız aynı hp yi bende almayı düşünüyorum ama bu ti olayı kafamı karıştırdı bekliyorum o yüzden 4K üzeri olursa hp ye yönelicem 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

Beyler şu 1060 mevzusu nerden çıktı nette hiçbiyerde o modeli bulamadım Ebrar yanlış eklemiş olmasın sitesinde bile 7300Hq ve 1060 diye model yok

http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/lenovo-legion-y-series-laptops/Lenovo-Y520-15IKBN/p/88GMY500808

Ebrar versiyonu o

Herhalde hatalı giriş yapmışlardır.

• Bu arada Monster da son çıkardığı laptop ile artık düşünülebilir kategorisine girdi. Eğer soğutma sorunu falan yoksa tabii ki. Burada güzel bir inceleme videosu var.

• Forumu okurken benim de dikkatimi bu model çekti. US'de kendi sitesinde resimde de görüldüğü gibi 4K 512ssd li modelini 1200 dolardan satışa çıkartmışlar. Burada paylaşılanlarda ve araştırmalarımda, TR'de bu versiyonunun satışını henüz göremedim. Bize bu modifikasyonda gelir mi, gelirse kaça gelir ve fatura kestirebileceğimiz bir kuruma getirtebilir miyiz -çantada eşle dostla gelen değil- ?

Konu hakkında Ebrar bilgisayara mail attım fakat başka laptop satan kurumlarla iletişimi olan arkadaşlardan bilgisi olan, ilgili ve/veya yetkili bir arkadaş, varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim.

Kısacası sorum: Bu marka/modeli TR'ye getirtip fatura kestirerek satın nereden alabiliriz?

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/inspiron-15-7567-laptop/dncwf408s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 15 Nisan 2017; 20:55:36 >

• http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357449

arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum sizce fiyat olarak düşünceleriniz neler? Monster da bu özelliklerde aynı fiyata 10.2.2 yi çıkardı sanırım sizce hangisi alınmalı. Gönlümden dell geçiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.