Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca Dell'de menteşe ortada ve Lenovo'ya göre oldukça küçük olduğu için uzun vadede mukavemet gösteremeyeceğini de düşünebiliriz. İnceleme videolarında çok kolay bükülüyor.
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    lenovonun ekranı buna fark atsada ben lenovo alamam. işim gereği autocad ve excelle zaman geçiriyorum. numerik klavye çok önemli benim için. lenovonun üstteki numerik klavyesini kullanıyorken düşünmek aklımın ucundan bile geçemiyor :)
  • Beyler ebrardan sipariş eden oldu mu 7567 kargo ücreti alıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thonci08 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam lenovo nun mentesi icinde bir kisi cok guven vermiyor yazmisdi ama ne kadar dogrudur bilemem.

• alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Oncelikle sizin icin islevselligi onemli tabiki.

Benim lenovo yu secmek istemem sadece gorsellik den kaynakli.

Tek kotu yani ekran gibi gorunsede bence avantaji bile olabilir isik sixmasi siyah konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

Valla hocam lenovo nun mentesi icinde bir kisi cok guven vermiyor yazmisdi ama ne kadar dogrudur bilemem.

Doğruya doğru yaklaşık 1 ay olacak Dell 7566 almıştım i5 model yani bu ürünün gtx960m'lisi işte. O kapağı açarken ve kapatırken hafif bir çatırdama sesi geliyor ve beni sinir ediyor. Ama yine de ben çok da sorun olacağını sanmıyorum çünkü kasa yapısı gerçekten bu söylediğimin dışında çok sağlam duruyor. Asus x550vx serisi gibi 2 ayda eline alabileceğin cinsten değil. Rahat olabilirsiniz, muhtemelen menteşe ortada olduğu için yapıyor o sesi zaten bir tek ilk hareket ettirirken yapıyor sürekli değil.
  • tamerasker kullanıcısına yanıt
    evet. şimdi baktım 8 tl
  • Merhaba herkese..3500 e kadar laptop almayı düşünüyorum oyun ve çizim için.Ayın 20 sinde yeni modellerin geleceği yazılmış bu fiyata beklediğiniz bir laptop var mı veya tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

HP nin 1050 modelleri çok ucuza alanlar olmuş şuan fiyatları yükselmiş ve stokları bitmiş ayrıca hp ye çok güvenemiyorum dell çok daha kaliteli hissettiriyor.

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7566-b6300w81c-i5-6300hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu356732

Bunu almayı düşündüm ama sizce bekleyeyim mi? 1050 960 arasında uçurum yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Merhaba herkese..3500 e kadar laptop almayı düşünüyorum oyun ve çizim için.Ayın 20 sinde yeni modellerin geleceği yazılmış bu fiyata beklediğiniz bir laptop var mı veya tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

HP nin 1050 modelleri çok ucuza alanlar olmuş şuan fiyatları yükselmiş ve stokları bitmiş ayrıca hp ye çok güvenemiyorum dell çok daha kaliteli hissettiriyor.

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7566-b6300w81c-i5-6300hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu356732

Bunu almayı düşündüm ama sizce bekleyeyim mi? 1050 960 arasında uçurum yok sanırım.

%30 kadar fark var.

7567'nin ucuz versiyonunu havale ile 3500 civarına alabilirsiniz belki. 20 Nisan'ı bekleyin bence.

• barisgurler B kullanıcısına yanıt
    Ebrar'da bir şey yakaladım, acaba bu görseli ve bilgileri hazırlanan ürün i5'lü versiyon olabilir mi? Fiyatı girmişler

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 17 Nisan 2017; 18:42:35 >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Ürün kodu 7700hq, 128GB ssd modeliyle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 17 Nisan 2017; 18:59:3 >
    İnşallah bu fiyata gelmez i5 almanın bi anlamı kalmıyor 400 küsür lira için 4K veya altı olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

Ürün kodu 7700hq, 128GB ssd modeliyle aynı.

Evet aynı da ne bileyim aynısını mı ucuzlattılar acaba dedim ama diğeri duruyor o yüzden sanmıyorum, neyse bekleyip görmek lazım.
    Daha once ebrar bilgisayardan alisveris yaptiniz mi? Subelerine gidip alabiliyor muyuz yoksa sadece online siparis mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thonci08

Daha once ebrar bilgisayardan alisveris yaptiniz mi? Subelerine gidip alabiliyor muyuz yoksa sadece online siparis mi?

http://www.ebrarbilgisayar.com/ofisten-satin-alin-pmm34
  • barisgurler B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Başka bir platformda bunun mümkün olmadığına dair bir yazı okumuştum o yüzden teyit etmek istedim.

edit: Daha doğrusu internetten ödemeyi yaptıktan sonra elden alınabildiği, ödemenin ofiste yapılamadığı yazıyordu. Bunu merak etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thonci08 -- 17 Nisan 2017; 22:49:30 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZQFn1Z-x9DQ

İncelemelerde plastiğin malzemesinden bahsetmişler, kullananlar kalitesinin nasıl olduğundan bahsederse sevinirim.
  • günaydın,

dün mesaj geldi ebrardan bilgisayarı kargoya vermişler. inşallah bugün gelir ve kurulumunu yaparsam bir kaç foto atarım.
    ekleme: dell in sitesinden bütün driverlarını indiriyordum da yanlış hatırlamıyor isem 7566 serisinde ekran kalibrasyonu için bir program olduğu yazılmıştı diye hatırlıyorum. şimdi aradım da bulamadım programın ismini. bilen duyan varsa söylerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptimucinbalta -- 18 Nisan 2017; 9:12:7 >
  • Arkadaşlar ürünleri gelenler resim koyabilir mi acaba? yorumları bekliyoruz n11den (sadecenotebook) alan bir arkadaş klavyenin kırmızı değil beyaz olduğunu söylemişti. Birde en çok kafamı kurcalayan olay Sinerjide hdd 7200 rpm yazıyor ebrarda 5400 rpm hangisi doğru aslında ikisinden birinde yazım yanlışı var çünkü ürün kodları da aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerasker

Arkadaşlar ürünleri gelenler resim koyabilir mi acaba? yorumları bekliyoruz n11den (sadecenotebook) alan bir arkadaş klavyenin kırmızı değil beyaz olduğunu söylemişti. Birde en çok kafamı kurcalayan olay Sinerjide hdd 7200 rpm yazıyor ebrarda 5400 rpm hangisi doğru aslında ikisinden birinde yazım yanlışı var çünkü ürün kodları da aynı

Dell'in kendi sitesindeki bütün diskli modellerde 5400 rpm var.

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 18 Nisan 2017; 11:4:18 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.