Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamerasker

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357449

arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum sizce fiyat olarak düşünceleriniz neler? Monster da bu özelliklerde aynı fiyata 10.2.2 yi çıkardı sanırım sizce hangisi alınmalı. Gönlümden dell geçiyor :)

Bende ikisinin arasındayım i5 li modelin fiyatını bekliyorum ve lenovoların

Monster ips ve ekran kaliteli ama soğutması galiba Dell kadar iyi olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugüne kadar ips panel kullanmadım hiç normal masaüstü pc kullanıyorum tn panel pek birşey değiştirmez diye umuyorum

• quote:

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357449

arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum sizce fiyat olarak düşünceleriniz neler? Monster da bu özelliklerde aynı fiyata 10.2.2 yi çıkardı sanırım sizce hangisi alınmalı. Gönlümden dell geçiyor :)

Aynı fiyatta, benzer özelliklerde Dell ile Monster kıyaslanmaz. Ayıp ediyorsunuz :)

Tabi ki Dell.

• Klavye rengi beyaz, resimlerde kırmızı görünüyordu, değişir mi bilmiyorum ama bana daha şık geldi, bu hali ile.

Şimdilik kurulumu tamamlıyorum, gayet stabil her şey.
  • Hocam hangi model? Ve Ebrar dan mı aldınız?

• caspento kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraflı bir inceleme bekliyoruz. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xylus -- 16 Nisan 2017; 12:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Klavye rengi beyaz, resimlerde kırmızı görünüyordu, değişir mi bilmiyorum ama bana daha şık geldi, bu hali ile.

Oooo tekrar hayırlı olsun

Ekranı nasıl ekranı
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar bekleyeceksiniz bende ona göre bekleyeceğim :D

bu pinpirikliğin yüzünden bilgisayarsız kalacaksın evde kalacaksın ha.
    Al artık sende kurtul biz de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Klavye rengi beyaz, resimlerde kırmızı görünüyordu, değişir mi bilmiyorum ama bana daha şık geldi, bu hali ile.

Oooo tekrar hayırlı olsun

Ekranı nasıl ekranı

Macbook pro mid12 'den bu cihaza geçtim, ona göre daha net ve yansıtma yönünden çok daha ileride oldugunu söyleyebilirim, bu tns muhabbeti devede kulak değil, tüy olarak önemsenmeyecek boyutta bişeymiş inan Teşekkür ederim, fotoğraflar atacağım size zaten akşama.

• 20 Nisan'ı bekliyorum, çıkacak modellerin fiyatlarına göre karar vereceğim
  • quote:

Hocam hangi model? Ve Ebrar dan mı aldınız?

sadecenotebook(sinerji bilgisayar)'dan n11 üzerinden aldım hocam, pazartesi salı dediler, cuma verdiler kargoya sağolsunlar.
  • Hayırlı olsun hocam bide şöyle bir sorum olacak ebrar da ekran kartı 2 ayrı yerde birinde 1050 birinde 1050ti yazıyor. Bide hdd rpm 5400 yazıyor ama sadecenotebookta 7200rpm hangisi doğrudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xylus

Hocam fotoğraflı bir inceleme bekliyoruz. Hayırlı olsun

Valla inceleme filan çok anlamam ama bol bol fotoğraf atarım hocam
  • quote:

Hayırlı olsun hocam bide şöyle bir sorum olacak ebrar da ekran kartı 2 ayrı yerde birinde 1050 birinde 1050ti yazıyor. Bide hdd rpm 5400 yazıyor ama sadecenotebookta 7200rpm hangisi doğrudur?

1050ti 5400 hocam. İlk defa ssd kullanıyorum, windows'u ssd(c'ye) kurdum, mükemmel hızlı bir şey, açılış 6-7sn civarı.
  • Lenovo'lara falan da bakacağım ama şu model 5.000 TL altı gelirse büyük ihtimalle onu alırım gibi geliyor, hadi hayırlısı

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-b7700d256w161c-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-windows-10-pmu357575
  • Bende dell 7567 aldım n11den. Hala kargoda pazartesi ulaşacaktır. Eksiği panel ve type c olarak gözüküyor. Daha önce lenovo y50 kullandığım için dış görünüşü biraz düşündürüyor. Galiba ayın 20 sine kadar kutuyu açmayacağım lenovo y520 i7 7700 modelinin fiyatını bekleyeceğim. Açıkcası doların kapanıştaki hareketi de 5000 tl altında bir fiyatla giremeyeceği izlenimi bıraktı. Eğer o seviyelerde girerse iptal edip lenovo alabilirim.

Senin alacağını bende alacağım :)

• bende şirkete i7 işletim sistemsiz olanını kendim için aldırdım. ebrar çarşamba günü kargo olacağını söyledi. yabancı incelemelerde de panelden bahsetmişler bide kenarların kolu acıtabileceğinden. bizim için çok para ama adamlar panele bu fiyata makul demiyorlar mı içim cız ediyor :)
  • alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Hocam lenovo legion y520 ips ekran var. Ona bile ben detayli incelemelerini okudum.

Kontrast orani pek iyi degil,

Beklenen seviyede bir ips ekran degil ama yinede ips ekran demisler yani

Hicbirine iyi demiyolar anlicagin fazla takmamak lazim.

Lenovo kasa olarak hos goruntusu var bana gore o sekilde olmasa ben direk bu i5 li dell i alirdim gelince ama lenovo fiyat farki az olursa sirf dis gorunus icin lenovo ya kayabilirim. Dell ekran ve tip disinda her konuda ondedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 16 Nisan 2017; 19:37:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.