Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat 128GB için 72TBW

256GB için 80TBW demişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat 128GB için 72TBW

256GB için 80TBW demişler...

ben ne kadar kaldığını nerden öğrenicem peki

• Beels kullanıcısına yanıt

80TBW'nin yüzdeliğini alarak veya, HD Sentinel programından bakarak. SSD desteklikiyorsa Yazma ömrü ne kadar kullanılmış gösterir.

• Assetto Corsa oynarken işlemci 1.3 ghz yi geçmiyor %30 yük 1.3 ghz bazen 1.4 oluyor. Oyunda da işlemci kullanımıyla ilgili işaret gösteriyor ve oyun kasıyor. Neden böyle bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Assetto Corsa oynarken işlemci 1.3 ghz yi geçmiyor %30 yük 1.3 ghz bazen 1.4 oluyor. Oyunda da işlemci kullanımıyla ilgili işaret gösteriyor ve oyun kasıyor. Neden böyle bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

ben ne kadar kaldığını nerden öğrenicem peki

Alıntıları Göster

Şöyle bir program kullanıyorum, ne kadar doğru bilinmez.

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

Onun dışında Sandisk'in kendi programı var.

• BJK kullanıcısına yanıt

sandisk uygulaması hard diskin ne kadar süre çalıştığını gösteriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

sandisk uygulaması hard diskin ne kadar süre çalıştığını gösteriyor mu?

Bildiğim kadarıyla hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkürler, bir de mavi ekran alıyorum ara sıra. Bazen her gün en az bir kez bazen üç kez oluyor. Neden olabilir? Sessizlikte dinleyince bilgisayardan düzensiz cızırtılar geliyor. Bunlara ek mouse her hareket ettirdiğimde veya ekrandaki görüntü her yenilendiginde bir cızırtı geliyor. Test etmek için aygıt yöneticisinden 1050ti i devre dışı bırakıp sadece intel ile kullandım değişmedi. Tam tersini yaptım sadece 1050ti ile kullandım yine değişmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Hocam teşekkürler, bir de mavi ekran alıyorum ara sıra. Bazen her gün en az bir kez bazen üç kez oluyor. Neden olabilir? Sessizlikte dinleyince bilgisayardan düzensiz cızırtılar geliyor. Bunlara ek mouse her hareket ettirdiğimde veya ekrandaki görüntü her yenilendiginde bir cızırtı geliyor. Test etmek için aygıt yöneticisinden 1050ti i devre dışı bırakıp sadece intel ile kullandım değişmedi. Tam tersini yaptım sadece 1050ti ile kullandım yine değişmedi.

Alıntıları Göster

Mavi ekran hataları için  C:\Windows\Minidump dizininde bulunan dosyaları bize gönderebilirseniz sorununu tespit edebiliriz hocam.

Cızırtılar normal hocam aslında, o soruna coil whine deniliyor. Birden fazla nedeni olabilir, fakat yazılımsal bir nedenden ötürü değil. Eğer yüksek sesli değilse ve/veya cihazın ses çıkışlarına (hoparlör, kulaklık vs) yansımıyorsa kafaya takılacak bir sorun değil.

Bir de Intel grafik aygıtını devre dışı bırakamazsınız 7567'de. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bıraktığınız zaman sadece aktif olan sürücüyü Intel'den "Microsoft Basic Display Adapter" sürücüsüne geçirmiş oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Mavi ekran hataları için  C:\Windows\Minidump dizininde bulunan dosyaları bize gönderebilirseniz sorununu tespit edebiliriz hocam.

Cızırtılar normal hocam aslında, o soruna coil whine deniliyor. Birden fazla nedeni olabilir, fakat yazılımsal bir nedenden ötürü değil. Eğer yüksek sesli değilse ve/veya cihazın ses çıkışlarına (hoparlör, kulaklık vs) yansımıyorsa kafaya takılacak bir sorun değil.

Bir de Intel grafik aygıtını devre dışı bırakamazsınız 7567'de. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bıraktığınız zaman sadece aktif olan sürücüyü Intel'den "Microsoft Basic Display Adapter" sürücüsüne geçirmiş oluyorsunuz.

Alıntıları Göster

PM den gönderdim hocam dosyaları. Cızırtı sesi bazen çok yükselebiliyor, ince çığlık sesi gibi oluyor bazen, sürekli değişiyor tonu. Kaydedebilir miyim bilmiyorum.

• Arkadaşlar bana güncel bir bluetooth driver ı atar mısınız günde 1 2 kez wifiden kopuyor galiba sorunlu bendeki.

Dell in sitesine baktım ama eski şeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Arkadaşlar bana güncel bir bluetooth driver ı atar mısınız günde 1 2 kez wifiden kopuyor galiba sorunlu bendeki.

Dell in sitesine baktım ama eski şeyler var.

• -forumber- kullanıcısına yanıt

Çok sağolun.

• Merhabalar, bu akşam PC yi dizi izlemek için hdmi ile TV ye bağladım, dizi bitince her zaman ki gibi HDMI kabloyu çektim ancak PC mavi ekran hatası verdi, "üzgünüz Windows bir hata ile karşılaştı"
    video dxgkrnl fatal error yazıyordu, daha önce karşılaşmadım ilk kez oluyor ciddi bir sorun olabilir mi? Daha önce karşılaşan ya da fikri olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bushido8 -- 29 Ocak 2021; 2:6:10 >
  • Merhaba arkadaşlar, ekran kartına overclock yapmak için MSI Afterburner programını indirdim fakat bazı ayarlarda değişiklik yapamıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Ayrıca overclock yapan birisi ideal değerleri söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengahus06

Merhaba arkadaşlar, ekran kartına overclock yapmak için MSI Afterburner programını indirdim fakat bazı ayarlarda değişiklik yapamıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Ayrıca overclock yapan birisi ideal değerleri söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Sadece bellek hızı ve çekirdek hızını değiştirebilirsiniz hocam zaten.

1050 Ti için core clock +185 memory clock +500'de stabil kullandım ben 1 sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: bushido8

Merhabalar, bu akşam PC yi dizi izlemek için hdmi ile TV ye bağladım, dizi bitince her zaman ki gibi HDMI kabloyu çektim ancak PC mavi ekran hatası verdi, "üzgünüz Windows bir hata ile karşılaştı"
    video dxgkrnl fatal error yazıyordu, daha önce karşılaşmadım ilk kez oluyor ciddi bir sorun olabilir mi? Daha önce karşılaşan ya da fikri olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler

Önemli bir hata değil hocam bir kerelik olduysa.

• -forumber- kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Bu yerler açık olmadan core ve memory clock değiştirmemde bir sakınca yok değil mi? İzlediğim videolarda genelde açıktı (power limit %100 vs.) o yüzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengahus06

Çok teşekkür ederim hocam. Bu yerler açık olmadan core ve memory clock değiştirmemde bir sakınca yok değil mi? İzlediğim videolarda genelde açıktı (power limit %100 vs.) o yüzden soruyorum.

Herhangi bir sakıncası olmaz hocam.

İzlediğiniz videolarda masaüstü ekran kartlarını oc yapıyorlardır muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.