Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şeytan kulağına kurşun 4 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. İnşallah böyle devam eder.

• donnarumma kullanıcısına yanıt

Valla ben de kararsız kaldım son yorumlardan sonra işte.

• Sağlam termal macun aldım değişim yaptım temizlik yaptım ama ısınma sorununu çözemedim gpu değil de cpu ısınıyor acaba bakır soğutucular işlevselliğini mi yitirdi bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum bakır soğutucuyu değiştirmeli miyim?

• Arkadaşlar merhaba bilgisarımda şöyle bir problem mevcut, pil %50 ye kadar şarj normal bir şekilde doluyor %50 den sonra bir anda %100 oluyor. Aynı şekilde %100’den %50’ye kadar normal bir şekilde geliyor %50 den sonra bir anda %1 olup bilgisayar kapanıyor. Ve bu her olduğunda batarya wear level ı artıyor. batarya değiştirmeme (3farklı batarya 1 i pcnin orjinali) rağmen çözemedim. 180w adaptör kullanıyorum. dell'i aradım 5 yıl sonra ücretli dahil olsa servise baktıramıyormuşuz. bunu nasıl çözebiliriz daha önce başına gelen varmı?

• Arkadaşlar selamlar. Bizim hoperlörlerin kalitesini son driver ile perişan etmişlerdi. Bir arkadaş driver önermişti. En iyi driver hangisi idi? 6.0.1.8142 miydi? Bu sürümden daha iyisi var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 20 Kasım 2022; 23:37:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese, bilgisayarı aldığımdan beri kullandığım ssdyi değiştirmeyi düşünüyorum. Şunlardan birini seçeceğim

Crucial P3 1TB CT1000P3SSD8 PCIe 3.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, 3500 MB/sn'ye kadar

SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB, Dahili Katı Hal Sürücüsü (SSD) (MZ-V8V1T0BW)

Günün fırsatı: WD Blue SN570 1 TB M.2 PCIe NVMe SSD, 3500 MB/s'ye kadar okuma hızı
    amazon
    Günün fırsatı: WD Blue SN570 1 TB M.2 PCIe NVMe SSD, 3500 MB/s'ye kadar okuma hızı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09HKDQ1RN/?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_7GHWCXR8PKWC6CW3P9BB

Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G

Hangisini önerirsiniz ya da yakın fiyata başka tavsiyesi olan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haemus -- 23 Kasım 2022; 12:49:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar 7567 deki TN paneli IPS ile değiştiren oldu mu? Genel bir google araması ile 1600 lü fiyatlar çıkıyor. Değer mi sizce?

• Merhaba arkadaşlar güncel olarak CS GO oynayan varsa kullandığınız ayarlarla birlikte FPS değerlerinizi merak ediyorum. Şu anda en düşük ayarlarda 90-120 arası FPS alıyorum. Eski videolara baktım Dell 7567 ile çekilmiş 200-300 FPS alıyorlar. Acaba bende mi sorun var yoksa artık CS güncellemelerle ağırlaştı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu laptopu satma fikrim var. Çok öyle aman aman vakit geçiremedim aldığımdan beri.
    128gb ssd/1 gb hdd/1050ti/7700hq işlemci
    Bataryası çok iyi. Ne eder sizce? Kaçtan koyayım sahibindene? Hiç fiyat bilgim yok da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihaza macos işletim sistemi yükleyen oldu mu?

• a.dll A kullanıcısına yanıt

hocam bende bozuk bir n550 vardı çok iyi bir panel kullanılmıştı. aldıktan kısa süre sonra bu panel ile değiştirdim gayet memnunum. dell'in üzerindeki de ips idi ama çok daha sarı ve kontrası düşüktü.

• Arkadaşlar geçen sene laptopumun bataryası baya eskidiği için yeni batarya almıştım. Yenisinden baya memnunum şu an, güzelce kullanıyorum. Şimdi ise sürekli evdeyim yani bataryayı kullanmama gerek kalmıyor, sürekli prize takılı kullanıyorum zaten. Sizce bu yeni aldığım bataryayı full şarj edip kutusuna geri koysam, eskisini taksam nasıl olur? Amacım zaten evdeyim diye yeni aldığım bataryanın ömrünü azaltmamak. Eğer kullanmasan da aynı şekilde azalır zaten bataryanın ömrü ya da daha kötü bile olur diyorsanız hiç uğraşmayım. Ama mantıklı olur, bunu geri koy eskisini tak diyorsanız da yapabilirim. Bu arada laptopu yoğun kullanıyorum yani, günde en az 10 saat, bazen 15 saat.

• Herkese merhaba arkadaşlar artık bu bilgisayar youtube da bile takılıyor, sadece arada alt kapağı çıkartıp fanları vakumluyorum. Onun dışında geçen yaz Skyrim bile oynatmıyor diye macun değişimi yaptırmıştım, yine açmamıştı. Kendim macun değiştirip throttle fix başlığındaki uygulamaları yapıcam gibi duruyor. Birde bilgisayarı ilk açtığımda fanlar son hızında çalışır ya benimki artık “gır gır gır” diye ses çıkartarak çalışıyor. Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Pseudobenchmark değerlerim: Lol aramda basede 80 fps teamfight 40. Minik yarım saniyelik frame atlamalar mecbur.

• Merhabalar, bilgisayar ile normal internette takılırken birden kapandı ve geri açılmıyor. Adaptörü prize taktığımda ucundaki mavi ışık yanıyor fakat laptopa bağladığım an mavi ışık sönüyor. Bilgisayar hiçbir tepki vermiyor. Sorunu yaşayan ya da sorunun ne olduğunu bilen var mı?

• omnotomonogo O kullanıcısına yanıt

her şeyden önce o throttle fix uygulamasını kur. performansı aşırı etkiliyor. termal macunu tekrar yapabilirsin 2-3 yıldır falan yapmadıysan ve fandaki ses içinse fanların döndüğü yer yani orta kısmına içine kaçırtmadan biraz yağ sürersen (mümkünse makine yağı) dönüşünü yumuşatabilirsin.

bir de herkes derdi olunca geldiği için bu konuda kimse kimseye cevap vermiyor artık :D eski mesajları arayın kesinlikle.

• Bugüne kadar aldığım dizüstüler arasında en sevdiğim ve en çok içime sineniydi, geçtiğimiz aylarda sıvı teması oldu malesef. Hemen hemen hiç sıkıntı yaşamamıştım kullandığım süre boyunca, ufak tefek sıkıntıları da hallediyorduk foruma baka baka. Uzun süre kullanan diğer arkadaşların bu cihaz hakkındaki izlenimleri nasıl. Dell'in şuandaki muadilleri (g15 sanırım) rakiplerine nazaran gereksiz pahalı ve daha verimsiz işlemciler kullanıyor gibi

• Uzun süredir çok mesuttuk kendisi ile.
    Dün akşam açtığımda açılmadı, hiç ama hiç elektrik gelmiyor, şarja takıyorum hiç ışık yanmıyor. Fakat fanlar 24 saattir çalışıyor durduramıyorum. :)

Ne yaparsam yapayim enerji alamıyorum.

Sizce ne olmuş olabilir? Bu arada açtığımda pilin sistigini de görmüş oldum, not olarak belirteyim

• Batarya değiştirmeyi düşünüyorum artık batarya ile neredeyse açık kalmıyor. Alanlar nereden aldı ve muadil alıp kullanan var mı?

Dell Inspiron 7567 - Ana Konuwww.notebookdepo.com
    Dell Inspiron 15 Gaming 7567 P65F Batarya - Pil Satın Al - Aynı Gün Kargo
    https://www.notebookdepo.com/dell-inspiron-15-gaming-7567-p65f-batarya-pil-5ii29d99.html

Ben bunu buldum. Orijinal ile muadil arasında yarı yarıya fark var. Hangisini almak mantıklı?

• Darkpuye D kullanıcısına yanıt

İnanır mısın, biraz önce Alfa Bilgisayar'dan batarya siparişi verdim. Baktım genelde hep iyi yorumlar ondan çıkmış, bizim sitede de alan arkadaşlar vardı. Dedim alayım bari fiyatı daha da artmadan. Hayırlısı artık. Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

https://www.alfabilgisayar.com/urun/dell-inspiron-15-7557-7559-7566-7567-71jf4-357f9-batarya-pil-orjinal

• BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettiğim bir şey varda, yakın zamanda benim pc'nin ram'in teki bozuldu şuan sadece 16gb olarak kullanıyorum ama şöyle bir sorun var. Ben bozuk olan ramle ilk slota taktığımda pc açılmadı, ondan sonra diğer ramle denedim, yani sağlam olanla bu sefer açıldı sonra bu ram'in bozuk olduğunu anladım, merak ettim hani 2. Slota da bi taktım bu sağlam olan ram i, pc bildirim ışığından yanıp söndü açılmadı, ama ilk slota takınca sağlam olanı açıldı, yani demek istediğim bu anakartta 2. Slotun çalışması için 1.slotta ram'mi olması gerekiyor, çünkü diğer ram in bozuk olduğunu biliyorum takınca direk mavi ekran yedi kilit ekranında, bide ekranda yeşil çizgiler çıktı çıkardım sonra onu, ama sağlam olanı 2. Slota takınca açılmamasını anlamadım.

2. Slot bozulmuş olabilir mi yoksa Dell'in bu anakartı bu şekilde mi çalışıyordur. Bi bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.