Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 | CPU Throttle çözümü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
24
Favori
87.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fix son çıkan Windows 10 1803 sürümü için uygun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsLy

Merhaba hocam,
    Bu fix son çıkan Windows 10 1803 sürümü için uygun mu acaba?
    Denemedim hocam, ne desem yalan olur şimdi.
  • Son güncellemeyle artık aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtları görmüyorum. Ancak program başlangıçta açılıyor. Oyunda da droplar başladı. Şimdi sıfırdan nasıl kuracağım ilk sayfada bulamadım @-forumber-

Önce Aygıt Yöneticisinden Intel DTF sürücülerini manuel kaldırdım. Yaklaşık 6 tane falandı

Restart

Sonra ilk sayfadaki uninstall paketi çalıştırdım

Restart

Sonra paketi tekrar kurdum

Restart

Şimdi oldu. Hangi adım gereksizdi bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegschumi -- 21 Mayıs 2018; 21:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegschumi

Son güncellemeyle artık aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtları görmüyorum. Ancak program başlangıçta açılıyor. Oyunda da droplar başladı. Şimdi sıfırdan nasıl kuracağım ilk sayfada bulamadım @-forumber-

Önce Aygıt Yöneticisinden Intel DTF sürücülerini manuel kaldırdım. Yaklaşık 6 tane falandı

Restart

Sonra ilk sayfadaki uninstall paketi çalıştırdım

Restart

Sonra paketi tekrar kurdum

Restart

Şimdi oldu. Hangi adım gereksizdi bilemiyorum :)
    Aygıt yöneticisinden DPTF sürücülerini manuel olarak kaldırmanız gereksizdi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Aygıt yöneticisinden DPTF sürücülerini manuel olarak kaldırmanız gereksizdi hocam

Alıntıları Göster
    Son windows güncelleştirmesinden sonra throttle stopa rağmen oyunda sürekli droplar yaşıyorum. Eskisi gibi çalışmıyor program o kesin.

Windows güncelleştirme yaptı, Intel sürücüleri yüklenmiş, throotle stop çalışmıyordu. Manuel kaldırdım, throotle stopu uninstal edip tekrar kurdum. Nvidia Geforce güncelleştirme yaptı bu sırada. Aygıt yöneticisine göre problem olmayınca NVİDİA'yı DDU uninstall programıyla sildim ve Dell'in sitesinde NVİDİA driverları GeForce Experince'yi dahil etmeden kurdum. Aygıt yöneticisi ve programlardan aldığım görüntüler ekte.

Tavsiyeniz ne olur?

Dell Inspiron 7567 | CPU Throttle çözümü

• quote:

Son windows güncelleştirmesinden sonra throttle stopa rağmen oyunda sürekli droplar yaşıyorum. Eskisi gibi çalışmıyor program o kesin.

Windows güncelleştirme yaptı, Intel sürücüleri yüklenmiş, throotle stop çalışmıyordu. Manuel kaldırdım, throotle stopu uninstal edip tekrar kurdum. Nvidia Geforce güncelleştirme yaptı bu sırada. Aygıt yöneticisine göre problem olmayınca NVİDİA'yı DDU uninstall programıyla sildim ve Dell'in sitesinde NVİDİA driverları GeForce Experince'yi dahil etmeden kurdum. Aygıt yöneticisi ve programlardan aldığım görüntüler ekte.

Tavsiyeniz ne olur?

Alıntıları Göster
    Herhangi bir sorun gözükmüyor aslında.

Problemin Windows'un son sürümünden kaynaklı olmadığına emin misiniz?

• quote:

Herhangi bir sorun gözükmüyor aslında.

Problemin Windows'un son sürümünden kaynaklı olmadığına emin misiniz?

Alıntıları Göster
    Son windows sürümü programın düzgün çalışmamasına neden olmuş olabilir mi? Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sizin kullandığınız sorunsuz sürüm hangisidir?

Sistem özelliklerim şu şekilde. BİOS'u yeni güncelledim şimdi. Artık ne yapacağım formata doğru gidiyor bu iş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegschumi -- 26 Mayıs 2018; 12:20:47 >

• quote:

Son windows sürümü programın düzgün çalışmamasına neden olmuş olabilir mi? Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sizin kullandığınız sorunsuz sürüm hangisidir?

Sistem özelliklerim şu şekilde. BİOS'u yeni güncelledim şimdi. Artık ne yapacağım formata doğru gidiyor bu iş :(

Alıntıları Göster
    En güncel sürüm olarak Windows 10 1709'da kullanmıştım. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde 1803'e geçeceğim, o zaman detaylı bir şekilde denerim.

• Sorun her ne ise program kesinlikle çalışmıyor artık.

Bu techpowerup sitesinde daha yeni versiyonu var ama önerir misiniz acaba? Sizin yüklediğinizle aynı şey değil sanki

Bir de programı uninstall edince bu DPTF sürücüleri hemen beliriyor aygıt yöneticisinde. Normal mi bu? Yükleyince siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegschumi -- 26 Mayıs 2018; 23:13:3 >
  • quote:

Sorun her ne ise program kesinlikle çalışmıyor artık.

Bu techpowerup sitesinde daha yeni versiyonu var ama önerir misiniz acaba? Sizin yüklediğinizle aynı şey değil sanki

Bir de programı uninstall edince bu DPTF sürücüleri hemen beliriyor aygıt yöneticisinde. Normal mi bu? Yükleyince siliniyor
    Paketi güncelledim, aşağıdan ThrottleStop 8.60 içeren sürümü indirebilirsiniz;

https://www.dropbox.com/s/gi4vn19tmwetreo/ThrottleFix_for_DPTF_HQ_20180526_forumber.exe?dl=1

İlk önce uninstall edip, ardından yeni paketi yükleyin.

Uninstall edince DPTF sürücülerin gelmesi normal

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Son gelişme: Windowsu bir önceki sürüme düşürdüm problem düzeldi. Şimdiki sürüm 1629 olarak gözüküyor. Yukarıda verdiğim konfigürasyonda program düzgün çalışmıyordu kesinlikle.
  • HOcam son attığınızı da kurmama ragmen bu hatayı almaktayım çözüm nedir acaba Dell Inspiron 7567 | CPU Throttle çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferkan51

HOcam son attığınızı da kurmama ragmen bu hatayı almaktayım çözüm nedir acaba
    Aşağıdaki iki dosyayı kurun hocam;

https://aka.ms/highdpimfc2013x64trk

https://aka.ms/highdpimfc2013x86trk

Dosyaları kurduktan sonra tekrar deneyin.

Sağolun hocam çözüldü
  • 1803 sürümünde çalışıyor mu hocam?

Bende 7577 var biraz araştırma yaptım 1607 sürümünde power limit throttling olmadığını yazmışlar hiç bir sorun yokmuş deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aredien

1803 sürümünde çalışıyor mu hocam?

Bende 7577 var biraz araştırma yaptım 1607 sürümünde power limit throttling olmadığını yazmışlar hiç bir sorun yokmuş deneyen var mı?
    @aegschumi çalışmadığını belirtti hocam. Daha deneme fırsatım olmadı ne yazık ki.

7577'de DPTF'e bağlı herhangi bir throttle olayı yok diye biliyorum hocam ben.
  • win10 1803 sürümünde denedim fps dropları arttı hocam.Intel dynamic platform & thermal framework sürücülerini aygıt yöneticisinden kaldırmıştım ama eşşeklik edip bilinmeyen aygıtlar çıkmadığı için. ondan mıdır acaba ?
    Olmaz mi hocam sadece 3 numara ile belirttiginiz gpu temp limit 85 derece 75 dereceyi gecince cpu power limit throttle oluyor haftaya windows 1607 sürümünü deniyecegim dedigim gibi dptf olayi yokmus diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernus_deu

win10 1803 sürümünde denedim fps dropları arttı hocam.Intel dynamic platform & thermal framework sürücülerini aygıt yöneticisinden kaldırmıştım ama eşşeklik edip bilinmeyen aygıtlar çıkmadığı için. ondan mıdır acaba ?
    1803'de kendim denemediğim için ne söylesem yanlış olur hocam şimdi. Haftaya 1803 kurup test edeceğim kendim.

Siz şimdilik 1709'a dönün isterseniz.
  • quote:

1803'de kendim denemediğim için ne söylesem yanlış olur hocam şimdi. Haftaya 1803 kurup test edeceğim kendim.

Siz şimdilik 1709'a dönün isterseniz.

Alıntıları Göster
    hocam döndüm 1709'a. kurdum programı ama bilinmeyen aygıtlar gözükmüyor aygıt yöneticisinde. Intel Dynamic Platform and Thermal Framework driverlarını nereden kaldırmam gerekiyor gözükmeleri için? aygıt yöneticisinden kaldırmayın demişsiniz de Dell Inspiron 7567 | CPU Throttle çözümü

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.